Naon Anu Kedah Laksanakeun Upami Kabogoh Anjeun Henteu Hayang Kawin, Tapi Anjeun Naha

Janten, anjeun parantos mendakan lalaki anu sampurna sareng anjeun bahagia ngarencanakeun hirup anjeun babarengan - dugi ka ngahontal topik anu ageung… perkawinan.

Upami anjeun nembé terang yén anjeun hoyong nikah, tapi kabogoh anjeun henteu, anjeun panginten tiasa bingung pisan sareng bentrok.

Naha anjeun masih gaduh masa depan sasarengan upami anjeun hoyong hal anu béda?





Naha anjeunna bakal robih pipikiran?

Bakal anjeun robih milik anjeun, atanapi anjeun ayeuna ditakol pikeun putus?



Mimiti, ngalambatkeun! Kami di dieu pikeun ngajalankeun anjeun ngalangkungan léngkah-léngkah salajengna dina hubungan anjeun sareng kumaha ngungkulan kaayaan éta.

Naon anu anjeunna hartosna leres?

Ieu panginten sanés janten drama masif anu diciptakeun dina pikiran anjeun.

Anjeun kedah gaduh paguneman anu serius sareng milarian terang naon anu leresna kajantenan.



Naha éta mangrupikeun komentar buang atanapi aya anu nyarios dina argumen? Upami kitu, aya kamungkinan anjeunna henteu leres-leres hartosna naon anu anjeunna nyarioskeun!

Urang sadayana parantos nyarioskeun hal-hal dina kaayaan panas waktos anu henteu ngagambarkeun kumaha parasaan urang.

Anjeun masih tiasa némbalan, dina paguneman anu tenang, dewasa, sareng naroskeun naha anjeunna hartosna naon anu anjeunna nyarios.

Balik ti dinya - anjeunna panginten anjeunna henteu leres-leres hartosna éta, bisi anjeun tiasa ngaléngkah.

Upami anjeunna nyarios yén anjeunna memang maksadna, paguneman kedah diteruskeun…

Ngobrol deui.

Milarian waktos anu saé kanggo nyarios sadayana di tempat terbuka. Pastikeun éta di bumi atanapi di tempat anu swasta dimana anjeun moal kaganggu.

sieun jalan akhir finale paeh

Anjeun panginten henteu kantos nyarios perkawis ieu sateuacana, atanapi panginten mangrupikeun hal anu anjeun kantos jalankeun sababaraha kali.

Jalan anu mana waé ogé, kabuka pikeun pendapatna sareng jantenkeun lingkungan dimana anjeun duaan rumaos tiasa ngabagi sareng jujur.

Seueur lalaki anu teu hoyong nikah ngarasa teu raoseun nyarioskeun perkawis éta. Éta panginten aranjeunna terang yén éta mangrupikeun hal anu anjeun leres-leres hoyongkeun, sareng kusabab éta rumaos kaliru kusabab henteu hoyong éta ogé.

Éta tiasa ngajadikeun hésé pikeun aranjeunna pikeun jujur, janten anjeun kedah ngalakukeun anu pangsaéna pikeun jaga tingkat anu luhur sareng rasional.

Upami anjeun mimiti ambek sareng kesel, anjeunna panginten langkung jarang jujur ​​sareng anjeun kusabab sieun nganyenyeri parasaan anjeun.

Dina raraga gaduh paguneman anu produktif, jujur, anjeun peryogi anjeunna ngaraos nyaman nyarioskeun pipikiranana.

Lebet langkung jero - tanyakeun.

Entong sieun naroskeun ka anjeunna kunaon anjeunna ngalawan nikah atanapi naha anjeunna ngaraos henteu pantes pikeun anjeun duaan.

Janten émut henteu nganggo nada tuduhan sabab ieu bakal ngadorong anjeunna jauh. Deui, ngalakukeun anu pangsaéna pikeun tetep tenang.

Anjeun tiasa naroskeun naha hubunganana sareng hubungan anu sateuacanna, atanapi meureun éta kusabab kolotna pisah nalika anjeunna ngora.

Meureun éta masalah kauangan atanapi teu resep kana tradisi kaagamaan.

Jalan anu mana waé, ku naroskeun ngeunaan pipikiran sareng perasaanna, anjeun tiasa mimiti ngalih ka tempat anu langkung saé dina hubungan anjeun.

Ngajalajah sareng ngajelaskeun parasaan anjeun.

Upami anjeun hoyong pisan nikah, jelaskeun kunaon. Entong nyobian kasalahan-perjalanan kabogoh anjeun, tapi jelaskeun naha penting pikeun anjeun.

naha meunang t anjeunna ninggali istrina

Langkung seueur anjeun tiasa jujur ​​ngeunaan ekspektasi atanapi karsa anjeun, kamungkinan anjeun mendakan hal anu anjeun tiasa satuju.

Salaku conto, upami anjeun hoyong nikah kusabab alesan hukum, anjeunna tiasa waé daék gaduh kemitraan sipil, salaku conto.

Upami éta aya hubunganana sareng ngahargaan latar agama anjeun, anjeunna panginten tiasa nyarios yén latar agama na béda pisan - sareng anjeun tiasa milarian milarian upacara anu cocog pikeun anjeun duaan.

Beuki anjeun tiasa nganyatakeun kumaha parasaan anjeun sareng naha éta penting pisan pikeun anjeun, kamungkinan anjeun mendakan résolusi.

Anjeun ogé bakal tungtungna mendakan hal-hal anu anjeun bahkan henteu pernah dianggap sateuacanna!

Anjeun panginten sadar yén anjeun hoyong nikah kusabab hoyong pésta ageung, tapi cincin sareng salembar kertas anu sesungguhnya kirang penting - janten, gaduh pésta ageung!

Meureun anjeun parantos ngaraos terteken ku masarakat, réréncangan anjeun sakitar anjeun tunangan, atanapi ekspektasi kolot anjeun ka anjeun.

Beuki anjeun ngajajah parasaan anjeun ngeunaan perkawinan, beuki anjeun bakal sadar unsur mana anu paling penting pikeun anjeun, sareng kumaha nyonto éta dina cara anu cocog pikeun anjeun sareng pasangan.

Masihan waktosna.

Jalma-jalma henteu ngarobih opini sapeupeuting. Pasihan kabogoh anjeun sababaraha waktos sareng rohangan pikeun mikirkeun hal sakali anjeun parantos gaduh diskusi anu saé ieu.

Ngan anjeun henteu bakal ujug-ujug ninggali impian anjeun pikeun nikah, anjeunna henteu bade mesen tempat kawinan!

Anjeun duaan peryogi sababaraha rohangan pikeun mikirkeun kumaha ieu hartosna pikeun anjeun (atanapi henteu, kumaha waé).

kumaha carana maén hésé meunang sareng kabogoh

Satuju ngobrolkeun deui dina waktos anu caket - panginten silih pasihkeun sabulan atanapi langkung. Ieu nyandak sababaraha tekanan sareng hartosna yén henteu diantara anjeun bakal nyandak kaputusan anu gancang atanapi lash kaluar dumasar kana suasana haté anjeun dina waktos éta.

Papanggih di tengah.

Janten kabuka pikeun ngarobih! Nalika anjeun ningali deui paguneman ieu, anjeun duaan panginten ngaraos rada béda.

Anjeun tiasa nyarios kompromi, contona, sareng mendakan hal anu tiasa dianggo pikeun anjeun duaan.

Anjeun panginten parantos sadar yén anjeun hoyong nikah pikeun komitmen - anjeunna panginten nyarankeun mésér anjeun cincin kanggo ningalikeun ieu, anu tiasa nyugemakeun kabutuhan anjeun.

Anjeunna panginten nyingkahan perkawinan kusabab kolotna cerai - anjeun tiasa duaan satuju ningali konselor pikeun ngabantosan anjeunna pikeun ngarobih parasaan anu teu acan direngsekeun, sareng bakal satuju nahan paguneman kawinan.

Upami hal-hal henteu karaos aranjeunna badé kamana waé, anjeun kedah gaduh pamikiran serius ngeunaan naon anu anjeun rasakeun.

Entong sieun nyungkeun bantosan.

Ngobrol sareng jalma anu anjeun resep - langkung saé aranjeunna anjeun babaturan (atanapi kulawarga) sareng sanés babaturan langsung kabogoh anjeun!

Aranjeunna bakalan kenal pisan sareng anjeun bakal tiasa ngandelkeun pendapatna. Éta panginten nawiskeun sudut pandang anu sanés, atanapi naroskeun patarosan anu nyababkeun anjeun ngaevaluasi deui atanapi nguatkeun pandangan anjeun anu aya.

Ajak kabogoh anjeun ngobrol sareng babaturanana sareng / atanapi kulawargana ogé. Anjeunna pantes ngobrolkeun hal éta sareng sumping kana kasimpulan nyalira, sareng anjeun nunjukkeun anjeunna kumaha anjeun ngahargaan anjeunna ku masihan anjeunna rohangan pikeun mikir ngeunaan ieu.

Anjeun tiasa ogé nyobaan terapi pasangan - henteu, ieu henteu hartosna anjeun dina hubungan anu gagal, éta hartosna anjeun duaan tiasa ngalakukeun sakedik sudut pandang seger.

Upami anjeun mendakan nyalira masalah anu sami, ngalibatkeun batur anu objektif tiasa janten bantosan anu ageung.

tanda anjeunna hoyong langkung ti hook up

bakal tiasa ngabimbing parobihan sareng perantara éta, hartosna anjeun duaan bakal ngaraos ngupingkeun, sareng anjeun duaan bakal betah jujur.

Aranjeunna bakal ngagaduhan ratusan pasangan dina kaayaan anu sami naroskeun aranjeunna pikeun bantosan, ngarah bakal ngagaduhan seueur naséhat, ajakan paguneman, sareng dukungan pikeun ngabantosan anjeun duanana ngahontal resolusi, naon waé ogé.

Skala kabagjaan.

Upami anjeun mutuskeun cicing sareng pasangan anjeun sareng nampi yén anjeun moal nikah, pikirkeun tingkat kabagjaan anjeun.

Pasti, bakal aya dinten dimana sisi 'goréng' hal sacara masif langkung ageung tibatan 'saé,' sareng bakal aya dinten dimana anjeun dimana-mana antara 'bagja' sareng 'sedih.'

Anjeun kedah mikirkeun skala ieu sapertos kumaha - upami, sacara gembleng, anjeun pikir anjeun bakal senang sareng pasangan anjeun sareng hubungan anjeun, hébat!

Upami anjeun pikir anjeun bakal nyéépkeun langkung waktos resenting aranjeunna pikeun 'ngeureunkeun' anjeun tina hirup impian anjeun, anjeun terang naon anu anjeun kedah lakukeun.

Upami éta hal anu anjeun leres-leres henteu tiasa ngaléngkah, anjeun moal senang dina hubungan. Sedih, tapi anjeun kedah nempatkeun heula kabutuhan sareng kabutuhan diri dina titik ieu.

Naha pantes diantosan?

Upami ngantep kabogoh anjeun kusabab anjeunna henteu hoyong nikah rasana rada ekstrim, henteu kunanaos ngantosan éta sakedap.

Kaputusan aranjeunna tiasa disababkeun ku seueur faktor anu sanés - panginten hal-hal di tempat damel henteu stabil sareng aranjeunna ngaraos teu betah komitmen kana kawinan nalika hariwang yén aranjeunna bakal kaleungitan penghasilan.

Meureun sobatna bakal ngalaman cerai, atanapi aranjeunna nuju sesah ku kaséhatan méntalna.

Aya seueur alesan naha batur panginten henteu hoyong nikah, sareng seueur diantarana aya kaayaan sabalikna tina batu.

Anjeun tiasa mutuskeun upami anjeun badé ngantosan éta. Anjeun tiasa mendakan yén langkung lami anjeun tetep babarengan, beuki deukeut sareng anjeun caket - ka titik dimana aranjeunna teras tiasa robih pipikiran nalika mimiti ngaraos raoseun bakal babarengan salamina.

Sarua, anjeun tiasa ngamimitian ngaraos yén naon anu anjeun sasarengan parantos cekap - yén ngarayakeun ulang taun anu sanés sasarengan, atanapi mésér bumi sasarengan, cekap komitmen sareng ngajantenkeun anjeun ngaraos cekap aman yén anjeun henteu kedah nikah deui.

Éta ngarecah deal?

Anjeun kedah terus terang sareng diri - naha ieu mangrupikeun breaker deal pikeun anjeun? Sareng éta mangrupikeun breaker deal pikeun aranjeunna?

juara tim tagah pangpanjangna

Upami anjeun henteu tiasa mendakan kompromi sareng anjeun duaan tetep henteu badé ngarobih, anjeun kedah nyandak sababaraha waktos pikeun milarian terang naon ieu hartosna hubungan anjeun.

Naha anjeun daék nyerah dina impian kawinan anjeun sabab anjeun terang yén anjeun duaan silih cinta?

Atanapi anjeun daék résiko kaleungitan pasangan anu sampurna kusabab anjeun resep pisan nikah ka batur?

Upami anjeun langkung fokus kana ngan nikah tibatan ngeunaan nikah anjeunna , anjeun panginten kedah mikirkeun hubungan anjeun sacara umum.

Upami anjeun daék kaleungitan kabogoh ngan pikeun anjeun tiasa nikah sareng batur (saha waé!) Anu sanés, anjeun panginten henteu dina hubungan anu hébat sareng kedah ngémutan alesan anjeun pikeun miharep komitmen éta tapi sanés jalma éta.

Sarua, upami anjeun sadar yén anjeun hoyong pisan sareng kabogoh anjeun pisan anu anjeun senang ngantepkeun kawinan impian éta, anjeun terang yén anjeun sareng jalma anu leres.

Éta nyalira mangrupikeun komitmen ageung sareng mangrupikeun ritual dina hartos nyalira - anjeun milih kahirupan cinta sareng jalma anu anjeun paling paduli, sareng éta cekap.

Masih henteu yakin naon anu kudu dilakukeun ngeunaan pandangan anjeun sareng kabogoh anjeun anu béda-béda ngeunaan nikah? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: