10 Tanda Jelas Anu Lalaki serius ngeunaan Anjeun

Kencan hésé - sapertos hubunganna kadang-kadang!

Éta tiasa hésé pikeun ngukur kumaha anu dirasa ku jalma séjén, anu tiasa ngajantenkeun anjeun hariwang.

Upami anjeun naros kumaha perasaan pasangan anjeun ngeunaan anjeun, aya sababaraha tanda anu jelas anu tiasa diperhatoskeun.





Daptar ieu henteu ngaliput sadayana, sabab sadayana ngagaduhan cara masing-masing nunjukkeun aranjeunna jaga, tapi éta tiasa ngabantosan pikiran anjeun sareng ngayakinkeun yén anjeunna serius ngeunaan anjeun.

1. Anjeunna ngalakukeun upaya ningali anjeun.

Éta kadéngéna saderhana, tapi éta leres - hiji lalaki serius ngeunaan anjeun upami anjeunna ngalakukeun upaya ningali anjeun.



Salila tahap kencan, anjeun duaan terang kumaha parasaan anjeun sareng upami anjeun hoyong nanem modalkeun langkung seueur dina hubungan ieu.

Sakali anjeun ngalangkungan ieu, anjeunna aktip milih nyéépkeun waktos sareng anjeun, ngagunakeun waktos luangna pikeun ningali anjeun, hartosna anjeunna serius ngeunaan anjeun.

Émut yén ieu sanés hartosna anjeunna kedah ngabatalkeun rencana-Na anu sanésna atanapi ujug-ujug ngeureunkeun maén bal dina Saptu saatos ngalakukeun éta unggal minggu salami 5 taun!



Anjeunna henteu kedah ngorbankeun sagalana pikeun nyéépkeun waktos sareng anjeun.

Kanyataan yén anjeunna ngalakukeun upaya ningali anjeun sareng nongkrong leres-leres nyarios sadayana anu anjeun kedah terang.

Barina ogé, bakal gampang pikeun anjeunna ngan ukur ngaluarkeun hal-hal, ngeureunkeun hal-hal saatos sababaraha minggu munggaran, atanapi ka jurig anjeun (leres parah, tapi éta kajadian!)

nalika anjeunna ghosted maneh na datang deui

Upami anjeunna ngalakukeun upaya ningali anjeun, anjeunna paduli sareng anjeunna serius ngeunaan hubungan mekar anjeun.

2. Anjeunna ngajantenkeun anjeun dianggap dianggap.

Anjeunna mikirkeun kumaha kaayaan bakal mangaruhan anjeun sareng ngalakukeun upaya pikeun ngabantosan anjeun sapertos anjeun bagian tina hirupna.

Éta henteu hartosna yén unggal kaputusan leutik anu dilakukeun anjeunna kedah ngurilingan anjeun, tapi pantes diperhatoskeun yén anjeunna ngajadikeun anjeun hal-hal.

Éta henteu hartosna anjeun kedah janten prioritas pikeun anjeunna sepanjang waktos - kumaha pikaboseneun sareng henteu séhat éta?

Tapi éta hartosna anjeunna mikirkeun anjeun sareng paduli pisan pikeun nimbangkeun anjeun.

Salaku conto, anjeunna masihan terang ka anjeun nalika anjeunna badé angkat sareng rerencangan sahingga anjeun terang kunaon anjeunna henteu bakal aya dina teleponna némbalan ka anjeun.

Atanapi anjeunna ngarencanakeun hal-hal sakitar naon anu anjeunna terang anjeun resep sareng henteu resep (sapertos milarian jalur beus alternatif ka bumi pikeun nyingkahan jalan anu raheut anu anjeunna terang yén anjeun benci!) Atanapi anjeunna henteu nyandak kantong damel supados anjeunna tiasa ngangkut barang anjeun di jalan bumi nalika anjeunna ngajemput anjeun.

Éta tiasa janten hal anu alit sareng konyol sapertos kitu - hubungan sanés perkawis gerakan ageung sareng momen gaya-pilem, éta ngeunaan hal-hal alit anu sering kajantenan anu ngajantenkeun anjeun bagja janten pasangan anjeun.

Anjeunna ngalakukeun hal-hal alit ieu? Tanda anu jelas anjeunna serius ngeunaan anjeun.

3. Anjeun parantos pendak sareng réréncangan / kulawargana.

Kanyataan yén anjeunna ngenalkeun anjeun ka babaturanana atanapi kulawargana mangrupikeun tanda anu saé yén lalaki serius pikeun anjeun.

Éta cara na pikeun ngantepkeun anjeun kana hirupna, sareng haténa, sakedik deui, sareng nunjukkeun yén anjeunna ngalakukeun komitmen ka anjeun sareng investasi dina hubungan éta.

Pikirkeun deui cara anu sanés - upami anjeun santai sareng batur atanapi kencan sareng batur tapi henteu ningali jalanna ogé, anjeun panginten moal ngaganggu ngenalkeun aranjeunna ka babaturan anjeun.

Nalika anjeun terang aya anu jangka pondok, henteu asup akal pikeun ngantepkeun aranjeunna ningali sisi sanés anjeun sareng kahirupan anjeun.

Janten, upami anjeunna ngantepkeun anjeun ningali éta, anjeunna bakal aya dina jangka panjang.

Anjeunna nuju muka diri, anjeunna reueus sareng anjeun sareng anjeunna nunjukkeun yén anjeunna ningali anjeun pas kana hirupna sareng hoyong masihan rohangan pikeun anjeun.

4. Anjeunna ngadamel rencana sareng anjeun.

Urang sadayana parantos dipikaterang janten rada jauh di kali nalika urang mimiti bobogohan jeung batur.

Kami henteu leres-leres hoyong ngahaturanan atanapi ngalakukeun waktos urang ka aranjeunna ku ngadamel rencana jangka panjang dugi ka urang terang kumaha saleresna urang raoskeun perkawis aranjeunna.

Éta leres-leres normal, tangtosna - éta bakal rada sengit upami anjeun ngarencanakeun liburan taun payun sareng hiji jalmi anu anjeun kantos kencan 2!

Tapi, nalika anjeun sareng batur sareng ningali éta janten anu asli, anu langkung jangka panjang, anjeun ngaraos langkung raoseun ngadamel rencana sareng aranjeunna.

Deui, éta panginten henteu janten liburan, tapi éta tiasa janten manggung bulan payun, atanapi bahkan ngan ukur sabtu minggu anu saé tina ngaderes sareng nonton TV sampah.

Upami anjeunna ngupayakeun ngarencanakeun hal-hal sareng anjeun, sanaos sakedik aranjeunna raoseun, anjeunna serius ngeunaan hal-hal sareng anjeun - naha anjeunna bakal ngaganggu?

5. Anjeunna ningali nyata anjeun - sareng masih aya di dieu.

Kaseueuran urang nempatkeun suku anu pangsaéna nalika urang mimiti bobogohan sareng batur.

Éta sanés nyarios urang bohong ngeunaan saha kami, tapi kami hoyong terang salaku urang anu pangsaéna.

naha sababaraha jalma teu gaduh réréncangan

Nalika kaayaan ngamimitian rada nyata, anjeun ngantepkeun hansip anjeun sareng nunjukkeun diri saleresna.

Éta nalika anjeun terang kumaha perasaan jalma séjén.

Meureun anjeunna ningali anjeun ngalungkeun strop sabab anjeun dipasihkeun ku bos anjeun, atanapi anjeunna ningali anjeun serangan panik atanapi nangis hal, atanapi meureun anjeun ngagaduhan argumen anu mimiti.

Upami anjeunna tetep caket saatos éta, anjeun terang anjeunna leres-leres resep kana éta.

Éta henteu nyebatkeun yén ngahibur batur nalika aranjeunna ngalaman dinten anu goréng nyaéta heroik sareng éta henteu biasa, tapi éta nunjukkeun yén anjeun tiasa saling nyata.

Gampang kencan sareng batur sareng mikaresep hal-hal nalika anjeun duanana bagja sareng paripolah anu hadé ...

Tapi nalika hal-hal nyata kajantenan, émosina nyata muncul, sareng kahirupan janten rada rancu, ieu nalika anjeun ningali kumaha anu leres-leres karaosna.

Upami anjeunna henteu paduli, anjeunna moal ngempelkeun barang-barang anu henteu pikaresepeun ngalangkungan barang-barang anu sanés bagian tina ideu 'kabogoh lamunan' anu seueur dipimilik ku lalaki.

Anjeunna paduli ka anjeun sareng serius ngeunaan hubungan anjeun - sareng anjeunna nampi sareng mikanyaah nyata anjeun nyarios sadayana anu anjeun kedah terang.

6. Anjeunna nyungkeun hapunten nalika peryogi.

Lalaki anjeun henteu kedah ngucapkeun hampura sepanjang waktos, tapi ngaku lamun anjeun kesel jalma sareng nyungkeun hapunten nunjukkeun tingkat perawatan sareng kaasih anu sanés.

Éta bakal gampang pikeun anjeunna pikeun ngantepkeun waé, atanapi nyauran upami anjeun gaduh argumén - sababaraha urang jalmi jauh nalika kaayaan janten sesah atanapi 'nyata,' atanapi nalika aranjeunna rumaos diseru pikeun paripolahna atanapi dikritik.

Upami anjeunna tetep caket, ngaku ngalakukeun kasalahan atanapi ngaganggu anjeun, sareng nyungkeun hapunten tina tonggongna sorangan?

Anjeunna paduli, anjeunna serius, sareng anjeunna hoyong ngabéréskeun masalah naon waé supados hubungan anjeun kuat - sareng panjang!

7. Anjeunna daék kompromi.

Kaseueuran jalma henteu ngalakukeun usaha ageung pikeun kompromi pikeun hal anu aranjeunna tingali salaku fling.

Upami saurang lalaki ngarencanakeun pikeun jangka pondok, anjeunna henteu kedah leres-leres kompromi.

Naon bakal titik na?

Janten, upami lalaki anjeun nyieun kompromi jeung pendak sareng anjeun di tengah, éta hartosna anjeunna paduli sareng anjeunna nuju serius hubungan anjeun.

Ieu tiasa anjeunna badé tuang sareng anjeun sareng réréncangan, sabab éta hal anu anjeun pikahoyong yén anjeunna henteu kaganggu.

Bisa jadi anjeunna nyauran anjeun pikeun ngudag, sanaos benci nyarios dina telepon, sabab anjeunna terang éta ngajantenkeun anjeun raos bagja sareng aman nguping ti anjeunna sapertos kitu.

kumaha ngungkulan masalah kapercayaan kuring

Naon waé ogé, upami aya hal anu anjeunna lakukeun kusabab anjeunna terang anjeun resep aranjeunna, sanaos anjeunna henteu, anjeunna ngalakukeun upaya kompromi - sareng éta hartosna, anjeunna nanem modal dina hubungan sareng serius ngeunaan éta.

8. Anjeunna parantos komitmen ka anjeun.

Sababaraha urang mikir yén komitmen hartosna nempelkeun label kana éta, nyatakeun status hubungan anjeun dina Facebook, sareng nyarios ka sadayana yén anjeun 'resmi.'

Sedengkeun éta tiasa dianggo pikeun sababaraha jalma, jalma séjén nunjukkeun komitmen ku cara sorangan.

Upami anjeun naroskeun kumaha serius lalaki anjeun ngeunaan anjeun, éta panginten kusabab anjeun henteu acan nyimpen labél hal-hal acan.

Upami éta masalahna, pertimbangkeun kumaha deui anjeunna komitmen ka anjeun - panginten éta kanyataan yén anjeun éksklusif, atanapi yén babaturanana terang sadayana ngeunaan anjeun, atanapi yén anjeunna nyarankeun ngadamel rencana pikeun kapayunna.

Jalan anu mana waé, upami anjeunna ngalakukeun hal-hal anu ngajantenkeun anjeun rumaos sapertos kieu tiasa serius, éta kusabab anjeunna serius ngeunaan anjeun!

9. Anjeunna masih naroskeun patarosan.

Upami anjeunna masih hoyong terang langkung seueur perkawis anjeun, hoyong terang kumaha parasaan anjeun, sareng paduli kana naon anu anjeun kantos lakukeun sadidinten, anjeunna leres-leres hoyong sareng anjeun sareng serius ngeunaan hubungan anjeun.

Éta henteu nyebatkeun yén anjeunna henteu naroskeun patarosan anu jero unggal dinten hartosna anjeunna henteu anu…

… Tapi kanyataan yén anjeunna panasaran ngeunaan anjeun sareng hoyong terang naon anu anjeun mikirkeun hal-hal anu saleresna penting.

Éta nunjukkeun anjeunna komitmen pikeun diajar langkung seueur ngeunaan anjeun pikeun milarian terang naon anu ngajantenkeun anjeun keletik.

Éta tanda yén anjeunna hoyong tetep kenal anjeun sareng tetep deukeut ka anjeun.

Anjeunna serius ngeunaan kumaha parasaan anjeunna sareng anjeunna ngalakukeun upaya ngawangun hubungan anjeun langkung-langkung.

Kami sakapeung mikir yén urang tiasa ngeureunkeun usaha sapertos kitu pikeun kenal silih nalika urang kaluar tina tahap awal kencan, tapi éta saé pisan, sareng séhat, upami anjeunna masih ngalakukeun upaya éta pikeun nyambung sareng diajar.

Éta hartosna anjeunna hoyong milarian cara anu pangsaéna pikeun komunikasi sareng anjeun dina jangka panjang, sareng kumaha kahirupan anjeun tiasa leres-leres pas sareng silih lengkepan.

Ieu nunjukkeun anjeunna serius ngeunaan anjeun sareng resep!

10. Anjeunna ngupingkeun.

Seueur awéwé parantos terang ngeunaan pentingna ngupingkeun jalma - henteu ngan ukur ngupingkeunana.

Henteu sadaya lalaki mangrupikeun pangadangu anu hébat.

Aya, urang nyarios deui!

Éta sakedik stereotip tapi aya sababaraha bebeneran anu nyababkeunana.

Upami anjeun sareng batur anu merhatoskeun naon anu anjeun carioskeun, anu ngarujuk deui kana hal-hal anu anjeun parantos nyarioskeun waktos kapengker, sareng anu émut detil alit, anjeun nuju juara.

Éta sami sareng hubungan naon waé (naha kulawarga, sobat, atanapi romantis) - batur anu merhatoskeun sareng leres-leres ngupingkeun anjeun ngajantenkeun anjeun ngaraos paduli.

Éta ngajantenkeun anjeun ngaraos didukung sareng penting.

Meureun anjeunna émut pesenan kopi karesep anjeun, atanapi nami réréncangan anjeun nalika anjeun ngobrolkeun gosip padamelan.

Naon waé éta, éta nunjukkeun yén anjeunna merhatoskeun sareng serius ngeunaan kenal anjeun sareng nanem modal pikeun babarengan sareng anjeun.

Hubungan kedah dua sisi, janten kanyataan yén anjeunna komitmen ka pihakna ku ngupingkeun sareng merhatoskeun nunjukkeun kumaha seriusna anjeunna ngeunaan anjeun.

Masih henteu yakin naha jalma ieu serius ka anjeun? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: