Kumaha Ngalalanyahan Anjeunna Pikeun Meunangkeun Perhatosan Na: 5 Metode Sareng Kauntungan sareng Kontra na

Anjeun panginten resep anu bodo, tapi henteu hoyong kapendak salaku 'resep teuing.'

Atanapi panginten anjeun ngaraos poék naha anjeunna resep ka anjeun ogé.

Jalan anu mana waé ogé, anjeun mutuskeun yén cara anu pangsaéna pikeun narik perhatian anjeunna nyaéta maénkeun éta kalayan tiis sareng teu paduli anjeunna dugi ka anjeunna tungtungna pesen.





Impianna nyaéta anjeunna sono ka anjeun, ngemis ningali anjeun, nyungkeun anjeun babarengan sareng anjeunna nalika anjeun angkat ka matahari terbenam sasarengan, leres? Salah.

cm punk shits calana na

Teu malire lalaki anu ngajantenkeun anjeunna mikahoyong anjeun nyaéta maén kakuatan anu moal masihan anjeun bagja salamina ...



Tapi, dina sababaraha kaayaan, teu maliré anjeunna pikeun narik perhatian na panginten tiasa ngeureunkeun anjeun ngaluncat kana hal anu gancang teuing sareng ngabantosan pikeun terang naha éta anu leres.

Sanés perkawis teu maliré anjeunna dina harepan yén anjeunna ngudag anjeun. Jenis perlakuan ieu teu hormat sareng manipulatif waktos sareng émosina, sareng henteu ngahasilkeun anu pangsaéna pikeun saha waé.

Tapi aya waktos nalika museurkeun tanaga anjeun kana hal sanés, jauh tina hubungan kuncup anjeun, nyaéta hal anu séhat pikeun dilakukeun.



Éta tiasa janten kasempetan pikeun anjeun leres-leres kenal sareng saurang lalaki sateuacan teuing diinvestasikan sacara émosional, bari tetep pastikeun anjeun masihan waktos ka kabutuhan sareng kabutuhan anjeun nyalira.

Ieu sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun nalika anjeun nyobian henteu malire hiji jajaka pikeun narik perhatian na ku cara 'bener'.

1. Teu maliré pesen na janten 'teu aya.'

Naros: Anjeun teu hoyong kaleungitan kagumbiraan sareng antisipasi ningali silih ku 'teuing sayogi.' Maénkeun atos kénging nunjukkeun ka anjeunna yén anjeun gaduh kahirupan sareng kapentingan nyalira jauh tina kencan. Penting pikeun tetep masihan waktos ka bunderan babaturan sareng hobi anjeun nyalira di luar hubungan anjeun sareng nanem modal dina sababaraha waktos 'kuring'.

Kontra: Aya garis anu saé antara teuing sayogi sareng teu sayogi. Anjeun kedah silih tingali sacara rutin sabab, upami anjeun tetep teu maliré ka anjeunna, anjeunna bakal kaleungitan minat sareng lirén nyobian.

Dina jaman mimiti bobogohan jeung lalaki tiasa gampang dibungkus dina roman sareng hoyong nyéépkeun waktos anjeun babarengan. Tapi penting pikeun émut yén anjeun ngagaduhan kahirupan sateuacan anjeunna sumping sareng kagiatan sareng silaturahim anu ngeusi éta tetep kedah janten prioritas.

Upami anjeunna nyarankeun pendak sareng anjeun parantos gaduh rencana sanés, tong sieun nyarios henteu sareng nyarankeun waktos sanés. Upami anjeun kaluar sareng tentang atanapi di tuang sareng rerencangan sareng anjeunna pesen, henteu ngaraos balesan deui dina sababaraha jam nalika anjeun siap, salami anjeunna terang anjeun resep.

sabaraha murangkalih di pikahareupeun

Coba henteu ngarobih hirup anjeun pikeun nyocogkeun sareng anjeunna sareng kahirupanana, tapi milari jalan pikeun sacara bertahap ngenalkeun nyéépkeun waktos sareng anjeunna ngeunaan sagala anu tos anjeun jalankeun.

Hubungan éta moal tahan uji waktos upami anjeunna henteu tiasa terang pisan sareng anjeun sareng sadaya bagéan kahirupan anjeun anu ngajantenkeun anjeun saha anjeun.

2. Teu maliré sadayana platform média sosial na.

Naros: Anjeun kenalkeun bodo pikeun saha anjeunna saleresna sareng sanés anu nunjukkeun profil na. Anjeun henteu luncat kana kasimpulan teuing mimiti sareng masih aya hal-hal anu kedah dipendakan ngeunaan anjeunna nalika anjeun kenal.

Kontra: Urang hirup di masarakat modéren dimana kencan online diwangun sakitar naon anu anjeun bagikeun dina profil anjeun. Éta tiasa janten cara anu saé pikeun mendakan panji-panji beureum sateuacan anjeun teuing aub sareng masih tiasa milampah.

Urang sadayana parantos ngalaksanakeunana, aya batur anu anjeun resep sareng ujug-ujug anjeun ngagaduhan katerampilan investigasi pikeun nandingan Sherlock Holmes. Sateuacan anjeun terang, anjeun nuju ningali gambar ti pesta ulang taun budak leutikna, anjeun terang sadayana sahabatna ku katingali, sareng tiasa namina piaraan kulawarga kahiji - sadayana tanpa kantos pendak sareng aranjeunna.

Sanaos gunana pikeun terang ngeunaan obsesi abnormalna sareng ganti baju ucingna atanapi koleksi patung Star Wars anu éksténsif, gampang teuing pikir anjeun parantos terang sadayana ngeunaan jalma sateuacan anjeun leres-leres masihan kasempetan.

Milarian jauh teuing kana profil online batur tiasa nempatkeun anjeun kaluar ide hubungan sateuacan anjeun kantos pendak sareng aranjeunna, atanapi sami, ngayakinkeun yén aranjeunna cinta hirup anjeun sateuacan inuman munggaran anjeun.

Naha diri anjeun, sareng aranjeunna, ni'mat sareng cobi tong malire platform média sosialna. Pasihan aranjeunna kasempetan pikeun nunjukkeun saha aranjeunna dina kahirupan nyata sareng #nofilter.

3. Teu malire dorongan pikeun meunang pribadi.

Naros : Ngajaga kartu anjeun caket kana dada anjeun masihan anjeun waktos pikeun latihan upami anjeun leres-leres resep lalaki anu cukup pikeun komitmen janten langkung kabuka sareng rentan émosional sareng anjeunna.

Kontra: Anjeun kedah masihan cekap kanggo masihan terang yén anjeun resep ngembangkeun sambungan anu langkung jero. Upami anjeun henteu ngadorong anjeunna, anjeunna tiasa nyerah nyobian ngingetkeun anjeun.

Kantos nguping naséhatna 'Ngubaran' hartosna, jaga aranjeunna getol ' ? Nya, tanpa ngémutan teuing sacara harfiah, lapangan sakola ieu nyatakeun panginten masih gaduh tempat dina kahirupan bobogohan déwasa urang.

Kuring henteu nunjukkeun anjeun leres-leres jahat pikeun kencan anjeun, tapi tetep jarak émosional di jaman mimiti bobogohan sareng teu malire dorongan pikeun teuing serius teuing gancang tiasa masihan hal-hal waktos aranjeunna kedah ngembangkeun leres.

Ku cara ngalambatkeun, anjeun bakal mendakan mimiti upami anjeunna henteu resep ngembangkeun hubungan anu langkung jero sareng anjeun sateuacan ngainvestasikeun teuing tanaga émosional anjeun sareng kaserang nalika anjeunna pareum.

Upami anjeunna hoyong barang damel, anjeunna kedah senang nyandak kaayaan kalayan gancang sareng tetep digawé pikeun kéngingkeun kapercayaan sareng kaasih anjeun. Upami ieu kajantenan, anjeun bakal terang yén anjeun ngagaduhan anu saé sareng éta henteu kunanaon jaga hansip anjeun nyalira sakedik.

patut net hakim judy

Anu penting diperhatoskeun nyaéta henteu kajiret ku buntu dimana anjeun duaan nolak nunjukkeun naon anu anjeun leres-leres raoskeun. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun hal-hal laun sareng anjeun duaan masih keneh nyangkut, batur kedah terjun sareng lirén teu malire kana patarosan dimana hubunganna bade sareng jalma éta panginten kedah janten anjeun.

4. Teu maliré kabutuhanana pikeun kapentingan anjeun sorangan.

Naros: Pasang diri heula dina hubungan sareng damel upami éta hal anu paling pas pikeun anjeun. Pastikeun lalaki ieu nyungkeun anu pangsaéna sareng henteu nyerah hal-hal anu ngajantenkeun anjeun saha anjeun anu ngajantenkeun anjeunna bagja.

Kontra: Hubungan ngeunaan masihan sareng nyandak sareng aya kasaimbangan antara nempatkeun kabutuhan anjeun heula nalika kenal sareng batur sareng egois.

Ngutamakeun kabutuhan nyalira heula nalika bobogohan nyaéta ngeunaan henteu ngantep daya tarik anjeun ka hiji jalma ngahalangan anjeun tina diri anjeun.

Anjeun kedah tiasa tetep ngudag hobi sareng réréncangan anjeun nyalira diluar hubungan anjeun sareng teu karaos anjeun kedah ngorbankeun bagian tina kahirupan anjeun pikeun ngajantenkeun batur anu anjeun bagja. Anjeun moal tiasa bagja dina hubungan lamun henteu bagja dina diri.

Upami anjeunna naroskeun anjeun berkorban pisan, maka anjeun kedah naros ka diri naha anjeunna leres-leres resep ka anjeun pikeun saha anjeun atanapi naha anjeunna nyobian ngarobih anjeun janten jalma anu anjeunna pikahoyong janten anjeun.

Dina jaman mimiti bobogohan, émut naha anjeunna ngadukung kapentingan sareng komitmen anjeun. Upami anjeun henteu betah ngabagi sababaraha hal sareng anjeunna atanapi anjeunna neken anjeun nyerah, pikirkeun naha ieu mangrupikeun hal anu anjeun leres-leres hoyongkeun, atanapi upami anjeun ngalakukeun ieu ngan ukur nyenangkeun aranjeunna.

5. Teu maliré anjeunna upami anjeunna teu maliré ka anjeun.

Naros: Teu malire dorongan pikeun ngaréaksikeun lirénna ngadalikeun émosi anjeun.

Kontra: Éta panginten pantes masihan anjeunna kauntungan mamang.

Anjeun tiasa mendakan diri dina kaayaan dimana anjeun mikir yén lalaki anu anjeun bobogohan ngahaja teu maliré anjeun.

kumaha ngawartosan nalika hubungan parantos réngsé

Upami ieu masalahna sareng anjeun naék kana umpan, éta tiasa ngajantenkeun tongkat toksik diantara anjeun duaan, masing-masing nolak ngahubungi kusabab sieun janten 'anu langkung getol.'

Milarian diri dina kaayaan ieu sanés tempat anu séhat sareng hubungan anjeun moal kamana-mana upami anjeun henteu kéngingkeun dasarna naha anjeun pikir anjeunna henteu maliré ka anjeun.

Mimiti, anjeunna maén kaulinan pikiran sareng anjeun sareng naha éta jalan? Hubungan teu kedah diwangun dina batur anu maénkeun émosi anjeun sapertos kieu. Upami anjeun hoyong ngobrol sareng batur, ngobrol sareng aranjeunna, upami anjeun hoyong ningali aranjeunna, nyarankeun kencan. Nanya ka diri naha anjeun resep anjeunna cekap pikeun ngudag éta atanapi anjeunna nunjukkeun kelir saleresna sareng janten manipulatif?

Kadua, naha anjeunna leres-leres resep? Ngan anjeun bakal tiasa nyaritakeun naha aya poténsial di ditu, tapi upami éta hubungan ampir sacara éksklusif ngalangkungan olahtalatah jarang sareng anjeunna henteu nyadangkeun éta sareng tanggal biasa, maka waktuna pikeun naroskeun naha éta leres-leres badé kamana waé.

Tungtungna, naha anjeunna ngahaja teu maliré anjeun atanapi naha anjeunna gaduh réréncangan sareng kagiatan nyalira anu anjeunna sayogi waktos. Upami anjeunna ngantepkeun waktos pikeun kapentingan nyalira, maka anjeun ogé kedah, sareng ulah ngantepkeun diri frustasi atanapi kedah ngan kusabab anjeunna ngagaduhan kahirupan anu jauh ti anjeun.

Obrolkeun ngeunaan naon anu anjeun kantos percanten nalika anjeun silih tingali sareng kenal kana bagian-bagian hirupna sahingga anjeun tiasa langkung kenal sareng anjeunna. Upami anjeunna resep ka anjeun, anjeunna bakal gancang nyéépkeun waktos kanggo anjeun.

Teu maliré lalaki anu bakal merhatoskeun anjeunna nyaéta leres-leres henteu nyerah waktos kanggo nyalira sareng hal-hal anu ngabahagiakeun anjeun. Éta ogé ngeunaan masihan hubungan hiji waktos pikeun tumuh dina kagancangan alamna nyalira.

Hiji jalma paling pikaresepeun nalika aranjeunna paling bagja. Anjeun moal tiasa paling bagja upami anjeun nyerah ngalakukeun hal-hal anu anjeun resep atanapi henteu nyayogikeun waktos pikeun diri anjeun sabab anjeun sibuk masihan sadayana waktos anjeun ka batur.

Upami anjeun sareng lalaki anu anjeun pikahoyong, anjeunna bakal ngadukung sareng ngaluarkeun anu pangsaéna di anjeun, sanajan éta hartosna nyéépkeun waktos ti anjeunna. Upami éta pas anu pas, anjeun bakal mendakan jalan pikeun sacara alami damel dina kahirupan masing-masing. Ieu aya waktos sareng kasabaran, tapi naon anu buru-buru upami éta salamina?

Masih teu yakin kumaha malire hiji lalaki pikeun narik perhatian na? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun tiasa ogé resep: