Peryogi Uninga Detik ngeunaan henteu satia aranjeunna? Laksanakeun Ieu

Ngungkulan henteu satia dina hubungan anjeun mangrupikeun pangalaman anu sacara pribadi sareng émosional.

Sadayana bakal ngaréaksikeun ku cara masing-masing sareng ngagaduhan opini ngeunaan éta. Teu aya manual instruksi nalika anjeun kedah angkat atanapi kumaha ngahemat hubungan anjeun. Ngan anjeun anu tiasa mutuskeun naon anu tiasa anjeun hirup.

kumaha carana hirup hiji poé dina hiji waktu

Tapi dina kaayaan anu sesah sapertos kitu, aya sababaraha hal anu ngan ukur bakal nyababkeun anjeun langkung nyeri.





Puting kaséhatan méntal sareng émosional anjeun heula mangrupikeun prioritas, janten anjeun henteu hoyong ngalakukeun naon-naon anu bakal ngajantenkeun kaayaan langkung nyeri sareng sesah ditanggung ti saprak éta.

Ieu di handap aya sababaraha hal anu kudu dipikirkeun upami anjeun kedah terang rinci henteu satia pasangan anjeun, sareng sababaraha pamikiran ngeunaan kumaha cara ngadamel pilihan anu pas pikeun masa depan anjeun.



Naon anu diuntungkeun ku naroskeun?

Nalika anjeun mimitina terang yén pasangan anjeun henteu satia, pamikiran mimiti anjeun panginten anu anjeun hoyong terang unggal jéntré pikeun ngusahakeun ngolah naon anu kajantenan.

Tapi dina kaayaan anu parantos nyeri, nyangkut rinci anu henteu diperyogikeun, utamina ngeunaan lalaki / awéwé sanés, ngan ukur tiasa nyababkeun langkung cilaka.

Upami anjeun terang yén henteu satia pasangan anjeun nyaéta tungtung hubungan anjeun, ngadangu langkung seueur ngeunaan éta moal ngabantosan anjeun. Nyalametkeun diri anjeun tina nyeri sareng tutup panto pikeun aranjeunna sareng hubungan sordidna.



Nanging, upami anjeun hoyong nyobian ngalaksanakeun hal-hal, putuskeun sabaraha seueur teuing inpormasi sareng naon anu anjeun leres-leres kedah nguping pikeun ngabantosan anjeun.

Kanggo sababaraha jalma, nguping unggal detail fisik sakedik ngan ukur bakal nyababkeun ulangan dina sirahna sareng pangsaéna dijauhan.

Tapi pikeun anu sanés, anu aranjeunna imajinasi mangrupikeun 10 kali langkung parah tibatan anu leres-leres kajantenan sareng terang pisan anu kajantenan tiasa ngabantosan aranjeunna.

Nanya ka diri naon anu anjeun pikahoyong ku ngadangukeun pangakuanana. Upami anjeun kedah terang detil kanggo kasihatan anjeun nyalira, ngawangun gambaran anu langkung saé ngeunaan naon anu saleresna lumangsung, sareng pikeun aranjeunna ngabuktikeun yén aranjeunna tiasa jujur ​​ngeunaan naon anu kajantenan, tetep naroskeun minimal anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeun ieu.

Entong ngadamel ieu langkung nyeri pikeun diri anjeun ku naroskeun patarosan anjeun terang yén anjeun henteu leres-leres hoyong terang jawaban na. Kéngingkeun inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngaléngkah sareng ninggali sésana.

Janten siap pikeun éta menyakiti.

Ieu bade nganyenyeri.

Henteu janten masalah naon anu dicarioskeun ku pasangan anjeun, kumaha aranjeunna nyarios, atanapi kumaha kasieun aranjeunna ayeuna, naon waé anu kaluar tina sungutna bakal ngagoréng haté anjeun.

Jalma anu anjeun percanten sareng dipikacinta parantos ngahianat anjeun ku henteu satia sareng moal aya anu jauh tina éta.

Henteu aya anu aranjeunna nyarioskeun bakal ngaleungitkeun kanyataan yén aranjeunna parantos ngalakukeun ieu ka anjeun sareng detil naon waé anu aranjeunna pasihkeun ngeunaan saha, naha, atanapi iraha bade ngalakukeun henteu satia aranjeunna langkung nyata.

Tapi anjeun panginten tiasa nganggo inpormasi anu dipasihkeun ku pasangan sareng ngajantenkeunana janten cara anu positip pikeun ngatasi hubungan anjeun.

Ku ngadangukeun kunaon aranjeunna ngalaksanakeunana, anjeun tiasa langkung ngartos naon anu nyababkeun aranjeunna curang sareng panginten nyanghareupan sababaraha bebeneran anu sesah ngeunaan daérah dina hubungan anjeun sorangan anu peryogi sababaraha padamelan.

hal anu diperyogikeun ku dunya tapi teu gaduh

Tapi nalika anjeun kéngingkeun gambaran anu langkung jelas ngeunaan naon anu parantos aranjeunna laksanakeun, éta bakal janten langkung hésé kabur tina kanyataan yén jalma anu anjeun resep curang dina anjeun sareng anu sanés.

Anjeun panginten ngagaduhan kakuatan sareng iman dina hubungan anjeun pikeun kaluar tina sisi sanésna, tapi éta bakal janten jalan anu panjang sareng nyeri.

Jujur ngeunaan motif anjeun.

Pasangan anjeun parantos ngahianat anjeun sareng anjeun ngagaduhan hak pikeun ngagorowok sareng aranjeunna pikeun éta.

Sanaos anjeun panginten anjeun hoyong aranjeunna ngaraos nyeri aranjeunna parantos ngalantarankeun anjeun, nyababkeun aranjeunna nyeri sanés jawaban anu ngajantenkeun anjeun ngaleungit.

Upami anjeun ngan ukur naroskeun ka aranjeunna pikeun langkung seueur detil kanggo dijantenkeun amunisi ngalawan aranjeunna dina arguméntasi ka hareup, anjeun ngan ukur nyieun perbalahan antara anjeun langkung lega sareng langkung hésé pikeun dudung.

Upami anjeun leres-leres hoyong mendakan jalan ngalangkungan ieu, cobian waé naroskeun patarosan anu anjeun peryogikeun pikeun katenangan haté anjeun. Nyingkirkeun detil anu khusus, khususna ngeunaan jalma sanés, anu tiasa nyababkeun kapercayaan diri anjeun nyalira sareng sigana bakal ngaheureuyan pasangan anjeun.

Coba tatanya patarosan anu masihan anjeun wawasan kumaha ieu tiasa kajantenan sareng damel naha aranjeunna masih serius ngeunaan masa depan sareng anjeun.

Upami anjeun yakin anjeun tiasa ngahampura pasangan anjeun sareng hoyong hubungan anjeun damel, inpormasi anu anjeun peryogikeun ti aranjeunna kedahna naon anu tiasa ngabantosan prosés penyembuhan éta, henteu masihan anjeun langkung seueur alesan pikeun jauh.

Mutuskeun cara dialog pangalusna anjeun.

Nalika kami reuwas sareng émosional tiasa sesah ngalangkungan inpormasi ku cara anu leres. Kecap jadi salah tafsir atanapi leungit dina lieur sareng kesel tina argumen.

Éta panginten anjeun kedah nyéépkeun waktos pikeun ngumpulkeun pikiran anjeun sareng ngalaksanakeun naon anu anjeun leres-leres hoyong terang sateuacan anjeun nyobian ngobrol sareng pasangan anjeun ngeunaan salingkuhna.

Nyobaan diajak ngobrol nyanghareupan panginten janten sesah teuing kanggo anjeun sareng anjeun panginten hoyong milarian panganteur kanggo nawiskeun dukungan nalika gaduh paguneman sesah.

Nulis surat ogé tiasa janten metode komunikasi anu langkung épéktip, masihan anjeun waktos anu anjeun peryogikeun pikeun ngolah émutan anjeun tanpa tekanan émosional nyarios langsung ka pasangan anjeun nalika nuju nganyenyeri.

Silih tukeur serat masihan anjeun waktos sareng kasempetan pikeun jelas ngutarakeun parasaan anjeun tanpa gangguan sareng tiasa janten cara katalitik ngolah naon anu parantos kajantenan.

Dina sababaraha waktos, anjeun bakal kedah silih nyanghareupan sareng nyarioskeun hal-hal. Tapi upami anjeun parantos silih tukeur serat atanapi ngagaduhan panganteur ngabagi inpormasi, maka anjeun gaduh titik awal pikeun dikerjakeun, sareng ngartos naon deui anu anjeun badé nyarios sareng naon deui anu kedah dijelaskeun.

kumaha nyerat serat ka kabogoh anjeun

Milarian bantosan ti pembimbing hubungan.

Sakabéh kaayaan ieu panginten ngan ukur seueur teuing pikeun anjeun duaan ngalaksanakeun nyalira. Milarian bantosan propésional upami anjeun bingung kumaha karaosna atanapi kumaha maju tiasa janten léngkah salajengna anu anjeun kedah nimbangkeun.

Pembimbing hubungan dilatih pikeun kaayaan sapertos kieu. Aranjeunna terang patarosan anu kedah ditaroskeun sareng anu kedah dihindari sareng tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan naon anu anjeun leres-leres hoyong ngadangu.

Aranjeunna tiasa ngabimbing anjeun jauh tina topik anu ngabahayakeun, inpormasi anu ngan ukur bakal nyababkeun anjeun langkung nyeri, sareng ngarahkeun anjeun kana masalah anu nyababkeun anu nyababkeun kaayaan ieu kajantenan sareng ngabantosan ngalereskeun ieu.

Nyuhungkeun bantosan ti batur sanés tanda yén hubungan anjeun bakal rusak upami anjeun henteu hoyong. Pembimbing dilatih janten médiator tepat pikeun kaayaan sapertos kieu, latihan sanés anjeun atanapi pasangan anjeun gaduh.

tanda lalaki ngan hoyong kelamin

Upami anjeun hoyong ngajantenkeun hubungan anjeun tiasa dianggo atanapi bahkan kedah langkung ngartos kumaha ieu kajantenan, milari saha waé anu tiasa ngabantosan anjeun nyandak pendekatan anu langkung séhat pikeun nyanghareupan naon anu dilakukeun ku pasangan anjeun sareng ngabantosan anjeun ngaléngkah ti éta.

Kami ngarékoméndasikeun jasa konseling online ti Hubungan Pahlawan. Anjeun sareng pasangan (naha masing-masing atanapi babarengan salaku pasangan) tiasa ngabahas hal-hal sareng ahli terlatih ti kanyamanan di bumi anjeun nyalira. pikeun ngamimitian ngobrol atanapi ngatur waktos kanggo sési.

Santai waé.

Milarian terang yén pasangan anjeun parantos henteu satia badé ngintun anjeun ngalangkungan kaributan émosi.

Nalika urang kajiret dina kaayaan émosional, urang moal tiasa ngaréspon ku cara anu diukur sareng tiasa bajoang pikeun ngolah potongan inpormasi anu penting.

Nanyakeun terang sadayana sakaligus moal ngabantosan anjeun pikeun sacara lengkep ngabahas naon anu anjeun carioskeun.

Éta panginten langkung saé pikeun anjeun, sacara émosional, nyéépkeun waktos sareng rohangan pikeun anjeun nyalira tina kejutan awal kasauran pasangan anjeun. Tingali salaku ngajaga diri anjeun sateuacan anjeun cukup kuat pikeun nyandak beban émosional tina detil salingkuhna.

Milih waktos anu cocog pikeun anjeun pikeun paguneman sareng pasangan anjeun ogé bakal ngabantosan anjeun pikeun nyandak kaputusan gancang-gancang anu engkéna bakal kaduhung.

Nalika urang ngaraos kasedih, urang tiasa pertahanan sareng ngantepkeun kaputusan urang dikuasai ku émosina. Pilihan anu dilakukeun dina panas amarah panginten henteu janten anu paling saé pikeun masa depan anjeun anu panjang.

Anjeun teu kedah terang sadayana sakaligus. Antosan dugi ka anjeun badé siap nyanghareupan kaayaan sareng prioritas kaséhatan méntal anjeun. Éta bakal nyandak kakuatan pikeun nyanghareupan pasangan anjeun sareng damel upami anjeun gaduh masa depan babarengan, janten pastikeun anjeun siap pikeun éta.

Teu aya anu tiasa ngawartosan anjeun kumaha pikeun ngatur hubungan anjeun. Babaturan sareng kulawarga panginten gaduh pendapatna, tapi upami pasangan anjeun henteu satia, éta hubungan anjeun pikeun mutuskeun naha bérés atanapi simpen.

Éta anjeun anu kedah hirup sareng kanyaho, atanapi kakuranganana, ngeunaan salingkuh. Naha anjeun langkung resep hirup anjeun henteu gaduh sadayana detil tapi terang aya langkungna, atanapi hirup dina kanyaho ngeunaan sagala kajadian anu lumangsung sareng aya dina imajinasi anjeun?

Nyandak kaputusan anu leres tiasa janten bédana hubungan anjeun salamet atanapi henteu.

Upami anjeun terluka teuing pikeun ngahampura pasangan anjeun, langkung saé ngantepkeun hubungan tibatan hirup tanpa kapercayaan sareng nahan amarah anu ngancam bakal kaluar dina argumen ka hareup.

Upami anjeun leres-leres percanten hubungan anjeun tiasa pulih, maka kedah siap-siap pikeun nyandak waktos pikeun ngahampura aranjeunna.

Éta bakal naros ka seueur anjeun pikeun tiasa ngahampura sareng ngaléngkah tina ieu sareng diajar percanten yén pasangan anjeun moal nganyenyeri deui anjeun.

Dina hal ieu, anjeun kedah mikirkeun patarosan anu anjeun taroskeun sareng naha waleranna bakal ngajantenkeun langkung gampang atanapi sesah pikeun anjeun ngahampura aranjeunna. Anjeun teu tiasa nyandak deui sakali éta dibagikeun.

Anjeun kedah nempatkeun diri heula sareng mikirkeun naon anu bakal ngarusak kapercayaan diri sorangan upami aranjeunna bagikeun.

naon anu kudu dilakukeun nalika babaturan ngobrol di tukangeun anjeun

Sababaraha hal langkung saé henteu kénging upami anjeun hoyong hirup babarengan jalan. Anjeun moal balik deui ka normal sapeuting jadi lalaunan sareng luangkeun waktos anjeun pikeun mutuskeun naon anu pangsaéna pikeun anjeun.

Anjeun tiasa ogé resep: