Sabaraha episode Loki bakal aya? Ngaleupaskeun tanggal sareng waktos, detil streaming, sareng seueur deui

>

Fans di sakumna dunya leres-leres hyped saatos Marvel ngumumkeun séri Disney + dina Loki, penjahat favorit / anti-pahlawan urang sadayana. Ieu mangrupikeun warta anu pangsaéna pikeun penggemar Loki saatos Déwi Kasalahan dibunuh sacara brutal ku Thanos dina Avengers: Infinity War. Balikna ogé diragukeun, sabab Thanos ngadugikeun, 'Henteu diambek deui waktos ayeuna.'

hal anu senang dilakukeun pikeun ulang taun kabogoh anjeun

Saatos sababaraha hirupkeun deui, Loki bakal balik deui dina waktos terakhir di MCU ngalangkungan séri Disney +. Nanging, Dewa Jahat balik deui parantos ngabingungkeun seueur penggemar ngeunaan nasibna di MCU. Tulisan ieu bakal ngabantosan para penggemar pikeun milarian nasib anti-pahlawan anu dipikacinta di jagat superhero kipas favorit.


Ogé baca: Hudang: Tanggal rilis, plot, pemeran, trailer, sareng sadayana ngeunaan pilem Netflix Sci-fi .






Sagalana ngeunaan Loki ti Disney na + balik deui kana tujuan di MCU

Iraha Loki ngaleupaskeun di Disney +

Gambar ngalangkungan Marvel Entertainment

Gambar ngalangkungan Marvel Entertainment

Balikna Loki ka MCU ngalangkungan Disney + badé kajantenan dinten Rebo, 9 Juni 2021, sareng sapertos acara-acara sateuacana, Loki ogé bakal janten urusan mingguan anu hartosna para penggemar kedah balik unggal Rebo kanggo nonton Loki dugi ka akhir.



Entong sono sakedap Marvel Studios ' #Loki .

❤️ tweet ieu pikeun nampi panginget nalika épisode énggal sayogi unggal Rebo @DisneyPlus dimimitian 9 Juni. pic.twitter.com/1haT7V5doe

- Loki (@LokiOfficial) 26 Méi 2021

Waktos anu dipiharep pikeun dibébaskeun nyaéta jam 00 A.M. (PT) di Disney + di Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés.

Loki: jumlah épisode

Gambar ngalangkungan Marvel Entertainment

Gambar ngalangkungan Marvel Entertainment



Séri Disney + katilu MCU diarepkeun ngagaduhan genep épisode sareng panjang 40 dugi 50 menit per episode kanggo ngalengkepan sakitar genep jam tina total waktos nonton. Béda sareng dua séri saacanna, 'WandaVision' sareng ' Falcon sareng Prajurit Musim Dingin, 'unggal episode Loki bakal lungsur dina dinten Rebo tibatan Jumaah.

Rebo ieu bakal Maha Suci ✨ Marvel Studios ' #Loki sumping dina dua dinten kalayan épisode-épisode anyar unggal Rebo @DisneyPlus . pic.twitter.com/iEXQqCcO0q

- Loki (@LokiOfficial) 7 Juni 2021

Ieu mangrupikeun Jadwal anu diarepkeun pikeun Loki:

salaki kuring kecanduan telepon na
  • Loki Episode 1: 9 Juni 2021
  • Loki Episode 2: 16 Juni 2021
  • Loki Episode 3: 23 Juni 2021
  • Loki Episode 4: 30 Juni 2021
  • Loki Episode 5: 7 Juli 2021
  • Loki Episode 6: 14 Juli 2021

Ogé baca: 5 pilem aksi top di Netflix anjeun kedah nonton


Matak sareng Karakter

Gambar ngalangkungan Marvel Entertainment

Gambar ngalangkungan Marvel Entertainment

Disney + series Loki dibintanginya Tom Hiddleston salaku karakter titular nalika ngenalkeun Owen Wilson salaku Mobius M. Mobius, agén TVA (Time Variance Authority). Lian ti dua tokoh utama, acara éta kaasup Gugu Mbatha-Raw sareng Wunmi Mosaku salaku masing-masing Ravonna Renslayer sareng Hunter B-15.

Ieu ampir waktos Marvel Studios ' #Loki sumping Rebo ieu sareng episode anyar mingguan dina @DisneyPlus . pic.twitter.com/gN8nuRGvPV

- Loki (@LokiOfficial) 7 Juni 2021

Sophia Di Martino, Richard E. Grant sareng Erika Coleman parantos ngantunkeun peran anu teu dikedalkeun dina séri. Tapi kalungguhanana diarepkeun ngurilingan TVA sareng waktos tambahan cabang anu diciptakeun pikeun acara éta.

Naon anu diarepkeun ti Loki?

Gambar ngalangkungan Marvel Entertainment

Gambar ngalangkungan Marvel Entertainment

naha kuring bakal mendakan cinta sajati abdi

Sakumaha parantos disebatkeun, Loki tiwas di Avengers: Infinity War ku Thanos anu perkasa, tapi versi alternatip tina God of Mischief muncul dina Avengers: End Game. Pangeran Asgardia ngungsi sareng Tessaract ngalangkungan portal, nyiptakeun kanyataan cabang.

Otoritas Ragam Waktu ngaganggu garis waktu anjeun pikeun nyandak anjeun klip anyar tina Marvel Studios ' #Loki . Seri Asli mimiti streaming dina dua dinten deui @DisneyPlus . pic.twitter.com/KBERv6c5kF

vince mcmahon maneh dipecat gif
- Loki (@LokiOfficial) 7 Juni 2021

Carita séri MCU Disney + ngagagas ti titik ieu dimana Loki dibawa ka inguan ku TVA, agénsi anu ngajaga réalitas cabang sareng garis waktu di cek. Maka, kusabab kalakuan jahat na, putra Frigga anu lahir ti Frost dipaksa ngahijikeun polah na.

Loki dina pakean sapertos D. B. Cooper (Gambar via Marvel Entertainment)

Loki dina pakean sapertos D. B. Cooper (Gambar via Marvel Entertainment)

Séri ieu bakal Fitur trik ku Loki dina sagala rupa kanyataan cabang anjeunna didatangan ku TVA. Gandakan MCU sering nampilkeun seueur waktos palsu sareng pikagumbiraeun, sareng bahkan dina trailer Loki, protagonisna katingali nyayogikeun Avatar D. B. Cooper sareng kabur ngalangkungan Bifrost.

Kanggo terang ngeunaan kontéks ieu sareng seueur trik Loki anu sanés, pemirsa kedah ngadaptarkeun Loki dina Disney + ti 9 Juni.


Ogé baca: Kumaha carana nonton The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It online di India sareng Asia Tenggara? Tanggal rilis, detil streaming, sareng seueur deui