Kumaha Nyaho Upami Anjeun Siap Pikeun Hubungan: 13 Tanda Anu Jelas

Anjeun pikir anjeun meureun siap pikeun hubungan, tapi anjeun teu yakin pisan waktuna leres.

Upami anjeun maca ieu, maka kamungkinan anjeun ngalaman sababaraha pergolakan émosional dina jaman anu teu jauh-jauh teuing.





Meureun anjeun putus sareng batur anu cukup anyar sareng anjeun henteu tiasa mutuskeun naha anjeun siap ngaléngkah.

Atanapi naha anjeun kaleungitan jalma anu anjeun resep atanapi ngalaman waktos anu sesah kusabab sababaraha alesan, profesional atanapi pribadi.



Jalan anu mana waé, anjeun pikir anjeun panginten bakal kaluar dina sisi sanésna, tapi anjeun hoyong yakin.

Barina ogé, anjeun henteu hoyong cilaka, sareng anjeun pasti henteu hoyong nganyenyeri batur ogé.

Éta panginten anjeun parantos pendak sareng anu anjeun pikir aya poténsial sareng…



… Atanapi panginten anjeun ngan ukur ngahaja muka diri pikeun kamungkinan mendakan cinta sareng henteu yakin naha waktosna pas pikeun anjeun nempatkeun diri di luar sana.

Naon waé kaayaan anu pas anjeun, aya tanda anu tiasa anjeun tingali pikeun ditingali upami waktosna parantos ngémutan ngiringan hubungan anu anyar.

Hayu urang tingali sababaraha tanda ieu anu nunjukkeun anjeun siap hubungan.

Ieu sanés daptar anu lengkep, tapi upami sababaraha diantarana disada sapertos anjeun, éta panginten mangrupikeun tanda anu saé yén waktosna parantos mikirkeun ngabagéakeun batur anu anyar dina kahirupan anjeun.

1. Anjeun bagja sorangan, sacara harfiah sareng kiasan.

Perusahaan anjeun cekap pikeun anjeun. Anjeun bagja dina kaayaan nunggal ayeuna, sareng atoh nyéépkeun waktos nyalira, sacara harfiah.

Anjeun tiasa nyéépkeun waktos pikeun nyalira nyalira rada bahagia, sareng anjeun henteu panik upami anjeun mendakan teu aya rencana dina Jumaah wengi.

Upami anjeun henteu mendakan pasangan romantis pikeun ngabagi kahirupan anjeun dina waktos anu lami deui, anjeun bakal henteu kunanaon.

2. Anjeun resep langkung ti ngan hiji hal.

Nalika anjeun minuhan minat cinta énggal, anjeun henteu ngan ukur mikiran daya tarik fisik anu anjeun raoskeun ka aranjeunna.

Anjeun hoyong terang jalmi anu aya handapeunana.

Pasti, anjeun resep pisan hubungan seksual, tapi sanés sadayana sareng mungkas sadayana pikeun anjeun.

Anjeun milarian koneksi dina sababaraha tingkatan, sareng anjeun henteu sieun ngali sakedik jero.

3. Anjeun parantos lirén milarian.

Kuring yakin anjeun bosen ngadangukeun ieu, tapi aya seueur bebeneran pikeun gagasan yén jalma anu bener kadang datang nalika anjeun parantos lirén milarian aranjeunna .

Anjeun bagja sorangan, janten anjeun henteu aktip di luar sana milari batur pikeun hubungan.

4. Anjeun daék nempatkeun padamelan pikeun milarian jalma anu leres.

Ieu kontradiksi total kana titik di luhur, tapi kadang tanda yén anjeun siap mendakan hubungan nyaéta anjeun aktip milari hubunganana.

Pasti, sakapeung jalma anu leres ngan datang. Tapi sering anjeun kedah kaluar sareng mendakan aranjeunna nyalira, sareng nempatkeun padamelanana.

Barina ogé, impian lalaki atanapi awéwé anjeun henteu kedah badé stroll kana kahirupan anjeun. Aranjeunna aya di luar sana, tapi anjeun panginten kedah milarian aranjeunna.

Hayu urang nyanghareupan éta, kencan tangguh, janten upami anjeun kersa nempatkeun diri di luar situs kencan atanapi naros ka réréncangan pikeun nyetél anjeun, sareng umumna ngalangkungan rigmarole éta sadayana, éta mangrupikeun tanda yén anjeun komitmen ka ideu pikeun milarian batur anu dipikacinta.

5. Anjeun moal netep.

Batur anu siap pikeun hubungan hiji jalma anu moal nampi naon anu kirang ti anu pangsaéna.

Upami anjeun siap pikeun cinta, anjeun terang harga anjeun.

Anjeun terang yén anjeun siap masihan sadayana, sareng anjeun moal méréskeun saha waé anu moal males éta.

Anjeun ngayakeun hal anu luar biasa, henteu sabaraha lami waktosna.

6. Anjeun kabuka pikeun pendak sareng jalma anu henteu merta 'jenis' anjeun.

Upami anjeun nuju caket pisan kana ideu naon anu anjeun pikir pasangan idéal anjeun bakal katingali atanapi siga, sareng ati-ati pisan ngeunaan mekarna kolam renang anjeun, éta tiasa nunjukkeun yén anjeun henteu acan siap pikeun cinta.

kumaha ngeureunkeun timburu ka kabogoh

Tapi upami anjeun kersa muka diri anjeun ka jalma anu rada béda dina milarian cinta anjeun, éta mangrupikeun tanda anu saé.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

7. Anjeun ngalangkungan fase rebound.

Henteu leres yén sadaya hubungan dimimitian nalika anjeun 'dina rebound' sigana gagal.

Tapi lamun anjeun ngalakukeun hubungan nalika anjeun masih rebounding tina hubungan anu sanés, anjeun kedah nampi yén éta bakal nyandak seueur kasabaran sareng upaya pikeun hal-hal pikeun dianggo kalayan minat cinta anu énggal.

Anjeun moal pernah tiasa ngaduga iraha jalma anu leres badé milampah kahirupan anjeun, tapi upami anjeun masih pinter tina hubungan anu saencana, anjeun kedah nyobian ulah aya anu serius sareng anu énggal.

Upami anjeun pendak sareng batur, anjeun kedah nyandak hal lalaunan .

Tapi upami parasaan éta parantos luntur, panginten janten waktos.

Pikeun sababaraha jalma anu butuh waktu sababaraha minggu, sababaraha bulan, sareng sababaraha ogé tiasa didugikeun dina rebound bahkan sataun ka pengker.

Anjeun bakal terang jero naha anjeun kaliwat fase rebound.

8. Anjeun tiasa mikirkeun mantan anjeun tanpa ambek.

Upami anjeun nembé pegat sareng atanapi mantan pasangan anjeun ngalakukeun hal anu nyababkeun maotna hubungan, anjeun panginten panginten ngalaman seueur ambek ka aranjeunna.

Anjeun bakal terang yén anjeun siap ngaléngkah nalika parasaan ambek éta mimiti luntur kana hal anu henteu ngadeukeutan.

Teu aya anu ngarepkeun anjeun bagja ngeunaan naon anu kajantenan, tapi anjeun kedah tiasa mikirkeun naon anu dilakukeun ku mantan anjeun sareng kumaha éta sadayana tanpa getih anjeun ngagolak.

Upami anjeun parantos ngahontal tahap panarimaan, anjeun panginten siap pikeun hubungan anu anyar.

9. Anjeun daék nanggung résiko.

Murag asih sok picilakaeun. Barina ogé, teu aya jaminan dina kahirupan.

Perhatosan dina hubungan nyaéta ngeunaan nampi naon waé anu tiasa kajantenan, sareng anjeun tiasa cilaka.

Upami anjeun henteu kunanaon, anjeun panginten siap pikeun jinis kaakraban sareng kerawanan hubungan anu kalebet.

10. Anjeun daék ngantep batur ngarecah témbok anjeun.

Upami anjeun kantos dinyenyeri, anjeun panginten panginten ngawangun témbok anu beurat-beurat di sakuliling haté anjeun.

Ngan lamun anjeun resep anjeun badé siap ngantep jalma anu leres ngarecah aranjeunna kedah anjeun mikir ngeunaan hubungan.

11. Anjeun daék nyieun rohangan pikeun batur.

Hayu urang nyanghareupan éta, asup hubungan bakal ngarobah hirup anjeun.

Upami anjeun biasa janten jomblo sareng ngalakukeun hal-hal ku cara sorangan, anjeun kedah daék ngarobih pikeun nyiptakeun rohangan pikeun jalma anyar dina kahirupan anjeun.

Anjeun kedah sadar yén ieu bakal ngalibatkeun kompromi.

12. Anjeun daék nempatkeun batur heula.

Dina hubungan, bakal aya waktos nalika anjeun kedah nempatkeun kabutuhan pasangan sateuacan anjeun. Sagampil bakal aya waktos nalika aranjeunna kedah nempatkeun heula kabutuhan anjeun.

Éta sapertos kitu.

Upami anjeun henteu tiasa ngagambarkeun diri anjeun ngalakukeun éta, éta panginten henteu janten waktos anu pas pikeun anjeun.

13. Tapi anjeun terang dimana wates anjeun.

Di sisi anu sanésna, nalika anjeun kedah daék ngantepkeun hansip anjeun, nyéépkeun rohangan pikeun pasangan énggal anjeun, sareng nempatkeun éta pangpayunna upami diperyogikeun, anjeun kedah jelas dimana garisna, sareng henteu kéngingkeun pasangan énggal bulldoze rasa diri anjeun.

Upami anjeun pikir anjeun aya di tempat anu hartosna anjeun kaleungitan diri dina hubungan , éta tiasa langkung saé ngantosan dugi anjeun langkung aman dina diri anjeun sateuacan ngundang batur kana kahirupan anjeun.