Kumaha Candak Perhatosan Salaki Anjeun Upami Anjeun Bosen Ngemutan Éta

Naha anjeun ngarasa yén anjeun teu meunang cukup perhatian ti salaki anjeun?

Éta tiasa ngajantenkeun anjeun siga anjeun dianggurkeun, atanapi anjeun janten bagian tina jati, tibatan dipikacinta, dihormat, sareng dipiara.

Hayu urang tingali sababaraha cara anu séhat, positip pikeun ngadeukeutan masalah ieu. Mudah-mudahan urang tiasa nangtoskeun panyababna, sareng ngarobah kaayaan.





1. Ngobrol sareng anjeunna.

Hal anu paling penting pikeun diinget nyaéta aya dua jalma dina hubungan ieu. Sapertos kitu, bakal aya komunikasi anu salah sareng panyalahan anu salah sawaktos-waktos

Hiji jalma panginten sapertos aranjeunna henteu kéngingkeun perhatian anu cukup ti pasanganna, sedengkeun anu sanés panginten henteu cekap waktos nyalira.



Janten anu parantos ngaraos dianggurkeun panginten langkung seueur waktos babarengan, anu ngajantenkeun anu sanés karaos disodorkeun . Ieu bakal ngajantenkeun aranjeunna mundur langkung jauh, sareng sajabina.

chip meunang kauntungan net 2017

Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, jenis spiral ieu ngan ukur bakal ngajadikeun kaayaan goréng dina dua sisi.

Komunikasi pancen penting pisan, janten pastikeun ngobrol sareng salaki anjeun ngeunaan kumaha parasaan anjeun.



Coba ulah janten nuduh. Daripada nyarios sapertos, 'anjeun henteu merhatoskeun kuring cekap,' atanapi, 'anjeun ngadorong kuring,' nganggo pernyataan nétral atanapi 'Kuring' tibatan, sareng patarosan anu tiasa ngabantosan komunikasi salajengna.

Salaku conto:

'Kuring parantos perhatoskeun yén kami henteu nyéépkeun seueur waktos babarengan akhir-akhir ieu. Naha éta hal anjeun badé ngarobih? Atanapi anjeun peryogi waktos nyalira ayeuna? '

Atanapi

'Kuring parantos ngaraos hanjelu yén kami henteu silih pikaasih sapertos anu baheula. Naha anjeun ngaraos sami? '

Ku ngagunakeun cara ieu, salaki anjeun moal ngarasa diserang. Daripada janten pertahanan, anjeunna bakal tiasa nganyatakeun naon anu karaos, kumargi anjeunna dideukeutan ku kaasih sareng hormat.

2. Tingali dina gambar ageung.

Seringna, nalika jalma ngaraos yén aranjeunna henteu kéngingkeun perhatosan anu cukup, aranjeunna fokus kana cilaka nyalira. Aranjeunna ngaraos ditolak, sedih, atanapi ngalamun, janten aranjeunna ngan ukur nganggap parah kumaha parasaan aranjeunna. Aranjeunna hoyong ngajantenkeun nyeri éta lirén. Tungtung tina.

Ieu mirip pisan sareng kumaha kalakuan jalma nalika nuju gering. Kaseueuran hoyong ngan ukur nginum obat supados panyakit ngaleungit, janten kaayaan tiasa normal deui.

Pendekatan anu jauh langkung épéktip nyaéta pikeun nyababkeun panyabab panyakit éta. Daripada ngan ukur ngarawat atanapi masking gejala, langkung saé mendakan dimana asalna. Ku cara éta tiasa diubaran dina sumber na, leres?

Sarua ogé pikeun hubungan.

Anjeun panginten raoseun ku émosi anjeun ayeuna, sareng henteu kunanaon. Teu aya anu naros anjeun teu maliré atanapi ngabatalkeun éta pisan. Jurnal ngeunaan aranjeunna upami éta ngabantosan, kedah nangis pikeun ngaleupaskeun sababaraha ketegangan, jalan-jalan.

Teras, nalika anjeun siap, cobaan narik perhatian anjeun jauh supaya anjeun tiasa ningali sadaya kaayaan. Pikirkeun ieu sapertos niténan permadani tibatan pokus kana hiji utas.

Naha aya parobihan ageung dina kahirupan anjeun nembé? Naon anu lumangsung dina kahirupan salaki anjeun, sacara pribadi, anu panginten tiasa janten hubungan anjeun?

Naha padamelanna lancar? Naha anjeunna parantos nyatakeun hanjelu ngeunaan naon waé? Naha anjeunna umumna depresi atanapi ditarik?

Émut yén lalaki teu kedah ngolah atanapi nganyatakeun émosi aranjeunna sapertos anu dilakukeun ku awéwé. Nyatana, aranjeunna sering mundur pikeun ngungkulan barang-barang nyalira.

Naon anu anjeun tiasa terjemahkeun salaku henteu masihan anjeun cekap perhatian panginten saleresna anjeunna berjuang, sareng nyobian henteu ngabeuratkeun anjeun.

Setrés damel, tanggung jawab kulawarga, sareng sababaraha jinis parobihan sanés sadayana bakal ngagaduhan pangaruh riak kana unggal aspek sanés kahirupan urang. Nalika urang kedah museurkeun perhatian urang kana sababaraha arah, mitra kami panginten henteu kéngingkeun jumlah perhatian anu sami anu sami anu parantos dipiasih ku aranjeunna.

Deui, ngan ngobrol sareng anjeunna. Pilarian terang naon anu nuju kajantenan.

3. Naha anjeunna asyik kana barangna nyalira? Naha anjeunna hoyong ngalakukeun éta babarengan?

Salah sahiji alesan kunaon jalma panginten yén pasanganana henteu masihan aranjeunna perhatian anu cukup nyaéta nalika pasanganna dumadakan nyandak hobi atanapi minat.

Ujug-ujug, tibatan nyéépkeun X jam sareng anjeun, salaki anjeun panginten aya di garasi, bengkel, kebon, atanapi studio seni.

Upami ieu kaayaan, sakali deui masalah komunikasi.

Anjeunna panginten resep pisan kana hobi énggal ieu, anu ngajantenkeun anjeunna bagja pisan, yén anjeunna henteu sadar yén anjeunna parantos mopohokeun ka anjeun.

Éta panginten anjeunna kaget nalika mendakan yén anjeun bahkan henteu bahagia! Kacuali kami komunikasi parasaan urang ka batur, aranjeunna sering teu terang naon anu kajantenan dina jero sirah urang.

Naha hobi énggal atanapi ngudag hal ieu anu dipikaresep ku anjeun? Upami kitu, hébat! Tanya anjeunna naha anjeunna hoyong minat anjeun ngalakukeun sababaraha aspek babarengan. Henteu seueur anu ngalanggar waktosna nyalira, tapi cekap ku anjeun karaos siga anjeun kalebet barang-barangna.

Cara anu sanésna, upami minatna naha anjeun nangis atanapi ngan ukur sanés anjeun, taroskeun ka anjeunna naha anjeun tiasa ngahaturanan sababaraha wengi per minggu kanggo damel babarengan.

Ku cara éta, anjeun moal ngaganggu waktuna kalayan diperhatoskeun, sareng anjeunna tiasa mastikeun nyepeng rohangan dina jadwalna pikeun mastikeun anu dipikacinta ku anjeunna dihargaan waktos na.

Bari anjeun nuju di dinya, anggap nyandak sababaraha hobi atanapi milarian anjeun sorangan. Tingali kana mata pelajaran atanapi kagiatan anu anjeun resep, sareng anjeun moal ngaraos peryogi pisan pikeun perhatian batur.

4. Iraha sareng naha kaayaan robih?

Catet ngeunaan iraha sareng kunaon hubungan dinamisna robih. Naha éta kajantenan ti mana-mana? Atanapi aya kajadian anu ngaganti énergi kana arah anu sanés?

Salaku conto, sababaraha mitra super marahmay sareng doting salami bagéan hubungan anu mimiti, tapi teras angkat nalika aranjeunna leres-leres nikah.

Hubungan memang robih saatos mekar mimiti romantika sareng jaman bulan madu, sareng sababaraha urang karaos siga aranjeunna henteu kedah ngupayakeun seueur usaha saatos cincin parantos disebatkeun.

Kumaha kaayaan hubungan anjeun ayeuna?

Naha kaayaan parantos lancar, atanapi anjeun duaan gaduh perdebatan?

Angka naha aya hiji hal anu nyababkeun anjeunna narik, atanapi ngalihkeun perhatosanna di tempat séjén.

Pastikeun pikeun niténan kalakuanana dina sapopoé. Dimana anjeunna nempatkeun perhatian nalika anjeunna henteu nawiskeun ka anjeun?

Salaku conto, upami anjeun nyéépkeun waktos babarengan nonton pilem, naha anjeunna nyéépkeun waktos-na dina telepon? Upami kitu, cobian lirénkeun naon anu anjeun nonton sareng tanyakeun ka anjeunna naha anjeunna langkung resep ningali anu béda.

Anjeun tiasa ngalakukeun paniténan anu lemah lembut anu anjeunna sigana henteu resep kana hal éta, teras naros ka anjeunna naha anjeunna langkung resep ngalakukeun anu sanés sapertos anu sanés.

Émut yén seueur urang sabar perkara anu urang henteu sacara khusus sabab pasangan urang muja éta. Tapi éta henteu hartosna yén urang tiasa nyumputkeun kumaha anu leres-leres karaosna.

Anjeun panginten hoyong nonton Cinta, Saleresna pikeun kaping 50 kusabab anjeun leres-leres resep pilem sareng kumaha parasaan anjeun. Anjeunna tiasa leres-leres nganggap hina pilem éta, tapi bakal ningali éta sareng anjeun sabab anjeunna mikanyaah ka anjeun sareng terang éta ngajadikeun anjeun bagja. Tapi anjeunna ngaraos kedah ngaganggu dirina nalika pilem, sareng anjeun salah tafsir yén henteu masihan anjeun jinis perhatian anu anjeun pikahoyong dina waktos éta.

Kaseueuran konflik dugi ka salah komunikasi sareng salah paham. Ngabahas hal-hal sareng anjeunna, sareng milari jalan tengah anu anjeun tiasa pikaresep.

Mungkin tibatan calik sareng pasip nonton pilem, anjeun duaan tiasa maénkeun kaulinan babarengan. Atanapi pastikeun yén anjeun duaan gaduh ucap anu sami dina jinis pilem anu anjeun tonton.

Hubungan séhat peryogi sakedik pangorbanan sareng kompromi dina raraga ngalir ogé.

5. Naha patukeur énergi sareng perhatian sami sareng timbal balik?

Dina istilah anu paling saderhana, tangtukeun naha anjeun duaan silih masihan rasa sayang sareng perhatian anu sami, atanapi upami hiji jalma nungtut langkung seueur, sareng masihan kirang.

Naha salaki anjeun nungtut perhatian sareng kaasih awak anjeun nalika anjeunna mikahoyong, tapi teras henteu bales nanaon?

Upami kitu, ieu mangrupikeun henteu saimbang anu kedah dibahas sakumaha gancang-gancang. Sakali deui, anjeunna panginten henteu sadar éta anjeunna nyandak anjeun for teu dibales , tapi mudahan bakal adaptasi sakali éta dibawa ka perhatian na.

Kontrasna, jujur ​​ka diri anjeun ngeunaan kabiasaan anjeun nyalira. Ganti anu sakitar sareng tangtoskeun naha anjeun nuju resep sareng pasihkeun ka anjeunna sakumaha anjeun hoyong anjeunna janten ka anjeun.

Seringna, jalma-jalma ngeunteung perhatian anu urang pasihkeun ka aranjeunna. Nalika urang nunjukkeun kaasih sareng kaasih ka batur, aranjeunna tungtungna bales ku nanaon.

6. Naha aya siklus hukuman anu lumangsung?

Kadang-kadang, nalika jalma ngaraos resep aranjeunna henteu kéngingkeun perhatian anu cukup, aranjeunna bakal milari 'ngahukum' pasanganana ku tiis.

Salaku conto, hayu urang sebutkeun yén anjeun parantos mikahoyong waktos sareng perhatian salaki anjeun, tapi anjeunna parantos aub.

Teras, saatos anjeunna parantos réngsé naon anu anjeunna ramé, anjeunna sumping sareng hoyong nyéépkeun waktos sareng anjeun ... janten anjeun nyikat anjeunna sareng nyarios yén ayeuna anjeun nuju sibuk.

Anjeunna ngajantenkeun anjeun ngaraos parah ku henteu masihan anjeun perhatosan nalika anjeun mikahoyong, janten anjeun bakal getih ogé henteu mikeun anjeunna dina gilirannana.

… Anu teras nyababkeun anjeunna ngalakukeun hal anu sami, sareng éta sadayana spiral ti ditu.

Jalma ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong, sanés anu ditungtut ku aranjeunna. Salaku tambahan, jalma sanés henteu ngagaduhan perhatian batur - urang nempatkeun kana tempat anu dipikahoyong sabab urang resep ngalakukeun éta.

Gagasan 'kéngingkeun' perhatian batur kusabab anjeun ngarasa anjeun henteu nampi cekap mangrupikeun pendekatan anu henteu séhat. Upami anjeun nyobian kéngingkeun perhatosan ngalangkungan cara négatip, maka éta biasana jinis perhatian anu anjeun bakal nampi dina gilirannana.

Pikirkeun kumaha kalakuan barudak nalika aranjeunna ngarasa henteu meunang perhatian. Aranjeunna bakal kalakuanana salah ngan saukur demi narik perhatian batur.

Henteu janten masalah yén aranjeunna nuju ngagorowok ... aranjeunna nuju perhatian. Sareng éta anu aranjeunna pikahoyong.

Upami anjeun hoyong batur pikeun masihan anjeun langkung seueur perhatian, penting pikeun ningali kumaha anjeun nohonan ekspektasi émosional aranjeunna dina gilirannana.

Naon waé perhatian anu anjeun pikahoyong?

Naha anjeun masihan seueur énergi anu anjeun pikahoyong?

Pendekatan masalah ieu dina sumberna, sareng penyembuhan bakal dibuka sacara alami.

Masih henteu yakin naon anu kudu dilakukeun ngeunaan kurangna perhatian anu anjeun kéngingkeun salaki anjeun? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: