8 FAQ Nalika Jalma Nyarios Anjeunna Butuh Ruang

Upami anjeun maca tulisan ieu, maka lalaki anu anjeun tingali atanapi dina hubungan anu sigana parantos ngawartosan anjeun peryogi sababaraha rohangan.

Sareng anjeun panginten langkung ti sakedik bingung.

Spasi. Naon maksadna hartosna? Kumaha rupana dina sadidinten? Naon anu anjeunna nyobian pisan ngawartosan anjeun? Naha aya pesen anu disumputkeun? Dimana anjeun angkat ti dieu?





kumaha ngawartosan ka batur kumaha anjeun leres-leres ngaraos perasaan ngeunaan aranjeunna

Ieu ilaharna hiji hal anu kajadian nalika hubungan masih seueur pisan saheulaanan.

Nalika anjeun nembé silih tingali sacara santai, tapi anjeun tiasa nyaritakeun hal-hal éta bakal janten langkung serius. Aya poténsial di dinya.



Tapi anjeun henteu dina hubungan komitmen lengkep. Hiji jalmi panginten, tapi tangtosna henteu teras-terasan, nyuhungkeun istirahat tibatan rohangan upami anjeun duaan dina hubungan jangka panjang.

Pokokna, saurang lalaki anu naroskeun rohangan tiasa rada ngabingungkeun sareng ngajantenkeun anjeun yakin pisan. Janten ieu sababaraha waleran kana patarosan anu paling umum ditaroskeun nalika ieu kajantenan, kanggo nyobian ngabantosan anjeun ngalangkunganana.

Éta panginten henteu sadayana dilarapkeun kana kaayaan anjeun, tapi aranjeunna mudah-mudahan masihan anjeun sababaraha hidayah anu kuat pikeun kumaha pikeun maju.



1. Naha sababaraha lalaki butuh rohangan?

Kabutuhan rohangan sanés hal anu ngan ukur éksklusif pikeun lalaki. Awéwé ogé nyungkeun permintaan ieu.

Tapi aya seueur lalaki di luar sana anu mendakan prospek komitmen lumayan luar biasa dina mimiti hubungan.

Lalaki mungkin peryogi rohangan kusabab aranjeunna karaos hubungan hiji berkembang gancang teuing sareng aranjeunna nuju sieun. Meureun aranjeunna leres-leres resep ka anjeun, sareng éta prospek pikasieuneun.

Aranjeunna teu biasa nyandak kabutuhan batur kana akun sareng peryogi sababaraha waktos pikeun adaptasi sareng ide ngabagi kahirupan aranjeunna sareng pasangan.

Ngagaduhan hubungan anu serius mangrupikeun kabisat iman, janten panginten aranjeunna hoyong yakin yén éta hal anu leres anu kedah dilakukeun sateuacan aranjeunna nempatkeun haténa.

Meureun hubungan terakhir na réngsé cukup anyar, sareng aranjeunna masih henteu yakin naha aranjeunna siap luncat kana hal anu anyar.

Atanapi panginten aranjeunna ngagaduhan hal-hal sanés anu lumangsung dina kahirupan aranjeunna, sareng ngan saukur henteu ngagaduhan énergi émosional pikeun nempatkeun hubungan ayeuna. Barina ogé, urang sadayana terang kumaha jalanna hubungan anu anyar.

Mungkin aranjeunna ngalaman masalah sareng kulawarga atanapi padamelan atanapi kaséhatan méntal sareng peryogi rohangan ti anjeun pikeun tiasa ngungkulan éta.

Intina, kabutuhan rohangan maranéhanana sigana langkung seueur ngeunaan aranjeunna tibatan ngeunaan anjeun.

2. Naha ieu hartosna anjeunna henteu resep?

Tiasa waé. Tapi meureun henteu.

Memang leres yén sababaraha jalmi tiasa sakedik pengecut sareng nyarios yén aranjeunna peryogi rohangan tina hubungan nalika aranjeunna parantos terang yén hubungan éta moal jalan, tapi aranjeunna henteu tiasa nyandak diri janten payun sareng ngeureunkeun hal langsung.

Éta henteu kabiasaan anu tiasa ditarima, tapi éta hal anu seueur dilakukeun ku jalma, sareng éta henteu éksklusif pikeun lalaki. Awéwé ogé ngalakukeun éta.

kumaha carana meunang kabohongan dina hubungan

Tapi aranjeunna panginten leres-leres peryogi sababaraha rohangan. Meureun aranjeunna nuju ngalangkungan waktos anu sesah sareng bisnis, kulawarga, atanapi kaayaan méntalna.

Meureun aranjeunna leres-leres hoyongngagunakeun rohangan ieu ti anjeun pikeun ngagarap sababaraha hal, kalayan harepan hubungan anu mekar ieu tiasa hasil dina jangka panjang.

Janten, tong luncat kana kasimpulan naon ngeunaan ieu hartosna ngeunaan parasaan aranjeunna pikeun anjeun. Dangukeun usik anjeun, sareng upami éta nyaritakeun yén aya naon waé, kersa masihan aranjeunna kauntungan mamang.

3. Kumaha kedahna kuring réaksi nalika saurang lalaki nyarios yén anjeunna peryogi rohangan?

Lalaki anjeun parantos ngawartosan aranjeunna peryogi ruang tina hubungan. Ayeuna kumaha? Upami anjeun masih hoyong hal-hal di antara anjeun maka hiji-hijina cara pikeun ngaréaksikeun nyaéta narik napas, seuri, sareng ngantepkeun aranjeunna terang yén anjeun ngahargaan kaputusanana.

Henteu aya gésna nyobian nyarios aranjeunna kaluar ti éta atanapi ngarobah pikiran. Éta ngan ukur bakalan ngadorong aranjeunna.

Laksanakeun anu pangsaéna pikeun henteu nyandak éta sacara pribadi, atanapi sahenteuna henteu ngantepkeun aranjeunna terang yén anjeun kaserang ku kaputusanana. Ieu panginten sanés perkawis anjeun, tapi perkawis aranjeunna, janten cobi émut éta dina pikiran.

Di sisi sanésna, upami pamundutna pikeun rohangan mangrupikeun anu pang anyarna dina garis anu panjang tanda yén aranjeunna ngan henteu ka anjeun , maka panginten parantos waktosna pamitan.

Hayu aranjeunna terang yén aranjeunna tiasa gaduh sadayana rohangan anu aranjeunna resep sabab anjeun parantos mutuskeun moal aya masa depan antara anjeun sareng ngalih ka tempat anyar.

4. Naha urang kedah tetep kontak?

Henteu kunanaon pikeun parios deui ayeuna-ayeuna pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu kunanaon, upami anjeun leres-leres hoyong. Sareng anjeun panginten kedah ningali aranjeunna nalika damel atanapi dina kaayaan sanés.

Tapi waspada pikeun ngamimitian teuing kontak, sareng tong janten cocoba pikeun mamingan aranjeunna kana paguneman panjang.

Upami aranjeunna ngamimitian obrolan, maka éta henteu kunanaon. Tapi cobian tetep paguneman pondok sareng lucu.

Coba pikeun anjeun anu janten nutup paguneman sahingga aranjeunna ningali anjeun ngahargaan paménta rohangan aranjeunna.

Éta meureun bakal syukur ka anjeun pikeun éta. Sareng panginten kanyataan yén anjeun henteu ngudag aranjeunna bakal ngajantenkeun aranjeunna panasaran naha anjeun parantos mimiti kaleungitan minat, sareng ngarobih pipikiran ngeunaan hoyong pisan rohangan.

5. Naha ieu hartosna urang 'istirahat'?

Istilah istirahat sering dianggo pikeun waktos kaluar tina hubungan jangka panjang.

Tapi upami anjeun aya di bumi anu teu anéh antara anu sasarengan sareng henteu, maka anjeun panginten bingung naon ieu hartosna ditampi sareng naon anu henteu.

Upami anjeun duaan henteu mutuskeun yén anjeun ningali silih sacara éksklusif, maka anjeun bébas angkat sareng pendak sareng jalma énggal sareng ngalakukeun naon waé anu nurani nurani anjeun henteu kunanaon.

Tapi upami anjeun parantos satuju yén anjeun ekslusif, maka pamundut rohangan sigana henteu hartosna anjeun gaduh lampu héjo pikeun kaluar sareng ngencan ka batur.

Ieu ngan ukur masalah ngupingkeun peujit anjeun. Upami anjeun hoyong hubungan damel sareng pikir éta ngagaduhan masa depan, maka anjeun sigana bakal hoyong lepat dina ati-ati sareng henteu kencan sareng anu sanés dugi ka kaayaan ieu parantos direngsekeun.

6. Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun anjeunna deui?

Teu seueur anjeun tiasa ngalakukeun dina kaayaan sapertos kieu. Barina ogé, kontak naon waé anu anjeun damel ku aranjeunna ngalanggar paménta rohangan aranjeunna.

Seueur jalma anu nyobian taktik henteu langsung ngalangkungan média sosial, ngeposkeun gambar anu nunjukkeun yén aranjeunna gaduh waktos anu hébat dina upaya ngajantenkeun lalaki éta timburu atanapi nunjukkeun naon anu anjeunna leungit.

Sareng éta anu kedah anjeun lakukeun anu pangsaéna pikeun nyingkahan. Upami anjeun hoyong posting dina média sosial éta kedahna pikeun kapentingan anjeun nyalira, sanés sabab anjeun ngarepkeun anjeunna bakal ningali éta.

Janten, upami anjeun badé ngirim tulisan, maka anu pangsaéna pikeun nyumputkeun carita anjeun atanapi garis waktos ti anjeunna, janten anjeun henteu kagoda nyobian pikeun narik perhatian-Na.

Cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun anjeunna ogé raoseun pisan anu pangsaéna pikeun anjeun. Hirup hirup anjeun sapinuhna. Nyéépkeun waktos sareng réréncangan sareng kulawarga. Laksanakeun sagala rupa anu matak bagja anjeun. Nangkeup hal-hal anu ngajantenkeun anjeun hérang.

Jalma utama anu anjeun lakukeun sadayana pikeun diri anjeun.

Tapi, salaku bonus tambihan, kaluar sareng ngarebut kahirupan ku tanduk ogé bakal ngantepkeun anjeunna terang yén anjeun henteu meryogikeun anjeunna dina kahirupan anjeun pikeun bersenang-senang (anu tiasa, sacara sesat, ujug-ujug ngajantenkeun anjeun sigana langkung pikaresepeun) sareng ngingetan anjeunna naon nyekel anjeun.

7. Sabaraha lami ieu bakal lami / sabaraha lami kuring kedah ngantosan?

Ieu patarosan sabaraha-lami-hiji-sapotong-tina-string-tipe. Anjeun tiasa mutuskeun sabaraha lami anjeun hoyong ngantosan anjeunna badé mutuskeun.

Éta tiasa nanaon ti sababaraha dinten dugi ka sababaraha minggu.

sabaraha jangkungna tukang usaha

Naon waé anu paling ti sabulan paling pasti ngadorong éta, sabab anjeunna terang yén anjeun ngagaduhan kahirupan pikeun hirup sareng teu ngarepkeun anjeun nempatkeun éta pikeun anjeunna.

Anjeunna tiasa nangtoskeun jumlah waktos anu diperyogikeun. Tapi upami anjeunna henteu, maka éta kaputusan anjeun. Sabaraha lami anjeun siap ngantosan?

Anjeun panginten ngémutan netepkeun jenis tenggat waktos sabaraha lami anjeun leres-leres daék ngagantung. Upami anjeun leres-leres resep ka jalma ieu sareng pikir aya masa depan di ditu, tenggat waktos éta tiasa langkung lami.

Upami anjeunna henteu datang deui ka anjeun atanapi ngantepkeun anjeun terang yén anjeunna parantos mutuskeun hal-hal moal hasil ku tanggal éta, maka anjeun tiasa ngantepkeun anjeunna terang (kalem sareng hormat) yén anjeun henteu tiasa ngantosan anjeunna deui.

Éta bakal ngabantosan anjeunna yén anjeunna hoyong anjeun balik, atanapi ngabébaskeun anjeun.

8. Kumaha carana abdi tiasa ngajaga émutan ka anjeunna?

Upami anjeun leres-leres resep lalaki ieu, maka waktos ieu jauh ti anjeunna tiasa sesah.

Tapi anjeun henteu kedah nyéépkeun waktos anjeuna nyandak pikeun milah nyalira panginten ngan ukur ngeunaan anjeunna sareng hariwang ngeunaan naon anu bakal kajadian diantara anjeun.

Jaga diri anjeun sibuk, nyéépkeun waktos sareng réréncangan, sareng ngalebetkeun diri kana padamelan sareng hobi anjeun.

Ku cara éta, upami anjeunna mutuskeun yén hubungan éta henteu leres, maka anjeun bakal parantos gaduh kahirupan sapinuhna, sibuk anu teu karaos kurang kusabab éta henteu kalebet anjeunna.

Masih henteu yakin naon anu kudu dilakukeun ngeunaan lalaki anjeun sareng kabutuhan rohangan na? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: