6 Alesan Kunaon Tepat Waktu Anu Penting (+ 4 Tips Pikeun Tepat Waktu)

Hoyong janten langkung pas waktuna dina kahirupan? Ieu mangrupikeun $ 14,95 pangsaéna anu anjeun kantos anggo.
Pencét di dieu pikeun diajar langkung seueur.

Naha penting pisan pikeun sakali waktos sareng kunaon jalma paduli pisan nalika kuring telat?

Upami ieu mangrupikeun patarosan anu anjeun kantos natanyakeun nembé, urang ngagaduhan sadayana jawaban anu anjeun peryogikeun.





Tulisan ieu nyertakeun sababaraha alesan kunaon anjeun kedah ngaheulakeun ayana waktos, ogé sababaraha tips luhur pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahontalna.

6 Alesan Kunaon Waktu Tepat Penting

Janten naha penting pisan pikeun nyobat kana waktuna sabisa-bisa? Naon masalahna, leres?



bobogohan jeung batur anu pernah aya hubungan

1. Éta nunjukkeun hormat.

Anjog kana waktos nunjukkeun yén anjeun ngahargaan naon waé anu anjeun bade ilubiung.

Janten pas waktuna kanggo rapat nunjukkeun yén anjeun ngahargaan jalma séjén dina rapat éta, sareng anjeun henteu hoyong nyéépkeun waktosna.

Anjeun nuju intina ngirim pesen yén anjeun ngartos kumaha berharga waktosna sareng anjeun ngahargaan bagikeun sababaraha pesen éta.



2. Éta nunjukkeun anjeun jaga.

Upami anjeun parantos ngarencanakeun sareng réréncangan, ngarobah waktos éta mangrupikeun cara nunjukkeun yén anjeun paduli.

Anjeun hoyong nyéépkeun waktos sareng aranjeunna pikeun ngalakukeun anu saé, ngarencanakeun perjalanan anu senang, atanapi meureun ngabantosan aranjeunna nalika putus .

Sumping ka tempat anu pas dina waktos anu pas nunjukkeun yén anjeun parantos ngalakukeun upaya pikeun babarengan sareng aranjeunna atanapi ngadukung aranjeunna.

Upami anjeun dina hubungan, muncul dina waktos ogé ngirimkeun pesen ka pasangan anjeun yén anjeun masih resep sareng nanem modal sareng hoyong nyéépkeun waktos anu saé sareng aranjeunna.

Kasép nunjukkeun yén anjeun henteu ngutamakeunana sareng tiasa nyababkeun langkung seueur masalah salajengna.

3. Éta ngajantenkeun sadayana ngajalankeun lancar.

Janten pas waktuna leres-leres penting ku seueur cara, sareng salah sahijina nyaéta ngajadwalkeun.

Pagawean anu bijaksana, aya dina waktosna pikeun rapat sareng klien anyar tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun bisnis énggal sareng ngasilkeun artos langkung seueur pikeun perusahaan anjeun.

Éta ogé nunjukkeun kasatiaan ka klien anu aya sareng ngantepkeun aranjeunna terang yén anjeun masih paduli ka aranjeunna, sanaos aranjeunna nuju mayar anjeun.

Dina kahirupan umum, éta hartosna henteu aya perjalanan anu sono, henteu rurusuhan pikeun nyocogkeun, sareng henteu kompromi kana hal.

4. Jalma-jalma gumantung ka anjeun.

Jalma-jalma gumantung ka anjeun dina waktuna.

Kadang-kadang éta hartosna ngarengsekeun sareng nganteurkeun proyek dina tenggat waktos supados jalma sanés tiasa ngalaksanakeun padamelanna kalayan leres.

Kadang-kadang éta hartosna nunjukkeun ka tuangeun dina waktosna supados méja anjeun henteu dipasihkeun sareng tanggal kencan anjeun henteu dirusak!

Naon waé ogé, jalma-jalma ngadamel rencana sakitar waktos sareng anjeun kedah némbongan pikeun ngajaga rencana éta dina jalur anu leres.

5. Réputasi anjeun dipertaruhkeun.

Ieu penting pisan nalika ngeunaan karir anjeun.

Upami anjeun teras telat kana rapat atanapi sono kana tenggat waktos, anjeun mimiti katingalina lumayan - sigana anjeun henteu paduli pisan sareng anjeun moal tiasa repot usaha.

Kecap bakal sumebar sareng anjeun teu dipikaresep dianggap serius.

Ieu tiasa nyababkeun jalma-jalma henteu hoyong damel sareng anjeun sabab bakal hariwang anjeun bakal ngaco pikeun aranjeunna.

Éta ogé tiasa hartosna yén kolega manula anu kurang kamungkinan kana nempatkeun anjeun ka payun pikeun promosi atanapi kasempetan anu pikaresepeun - aranjeunna moal tiasa percanten ka anjeun nyandak padamelan anjeun sacara serius, janten naha anjeun kedah diganjar?

6. Éta nunjukkeun yén anjeun nganggap serius.

Kengingkeun waktos dina waktosna nunjukkeun yén anjeun nyandakna sacara serius, naha éta aya hubunganana sareng padamelan atanapi sosial.

Ieu penting pisan upami anjeun parantos gaduh sakedik reputasi pikeun telat sumping!

Unggal-unggal anjeun telat, anjeun ngajantenkeun jalma-jalma ngaraos kirang penting dina kahirupan anjeun.

Teu aya anu hoyong ngaraos sapertos aranjeunna maksa batur nyéépkeun waktos sareng aranjeunna, sareng telat (atanapi bahkan ngabatalkeun rencana menit-menit panungtungan!) Tiasa ngaraos ditolak.

Candak serius, komitmen ka éta sareng muncul!

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

Kumaha Janten Waktos

Janten, ayeuna anjeun tiasa ngartos nilaina tepat waktuna, ieu sababaraha cara anu saé pikeun mastikeun anjeun nuturkeun.

1. Setél alarm.

Upami anjeun merjuangkeun sumping dina waktosna, kami nyarankeun anjeun nyetél alarm - sareng seueur waé!

Rencanana dinten anjeun wengi sateuacan sareng jalankeun kumaha éta bakal asup kana pipikiran anjeun.

Putuskeun jam sabaraha anjeun kedah nyetél alarm pikeun siap-siap, teras panginget satengahing waktos anu parantos dipasihkeun pikeun masihan anjeun dorongan, teras 2 panginget deui nalika anjeun kedah angkat.

Ku gaduh jalan-jalan, anjeun bakal tiasa ngaidentipikasi bidang naon waé anu tiasa nyababkeun karusuhan.

Salaku conto, upami anjeun ngagaduhan rapat énjing, rencanakeun dinten anjeun wengi tadi.

Leumpang ngalangkungan sadayana - anjeun hudang (2 alarm), mandi, nganggo baju (parantos baju anjeun siap ngabantosan), ngadamel kopi (programkeun mesin anjeun pikeun waktos anu parantos ditangtoskeun), kéngingkeun kantong anjeun (ku panto, dibungkus sareng siap), sareng alarm akhir ngingetan anjeun kanggo angkat ti bumi dina 2 menit ka payun. Gampang!

Oke, janten panginten henteu gampang sapertos anjeun sanés jalmi anu teratur pisan, tapi langkung anjeun nganggo sareng nempel kana alarm kanggo ngabantosan anjeun, langkung otomatis éta bakal janten.

2. Nyingkahan gangguan.

Selingan mangrupikeun musuh tina ketepatan waktu.

Nalika anjeun ngagaduhan waktos terbatas pikeun ngalakukeun hiji hal atanapi dimana-mana, anjeun moal mampuh nyéépkeun detik-detik berharga ku ngarobah perhatian anjeun kana hal-hal sanés.

Koncina didieu nyaéta nyekel diri dina kalakuan sareng langsung balikkeun fokus anjeun kana hal anu anjeun kedah lakukeun.

Éta ngeunaan eling sareng émutan kana émutan sareng tindakan anjeun.

Ieu kabiasaan anu hadir sareng waktos. Mimitina, anjeun bakal sesah ngadaptar nalika pipikiran parantos dicandak tina tugas ayeuna.

Tapi unggal-unggal anjeun sadar yén anjeun parantos lieur, anjeun bakal langkung saé néwak anu salajengna langkung gancang.

3. Tulis dina buku harian anjeun.

Sababaraha urang kedah sacara fisik nyatet sababaraha hal pikeun émutan éta.

Ampir sigana henteu nyata upami diucapkeun dina paguneman anu ngalirkeun, tapi pas anjeun nyeratna (dina kalam) dina buku harian anjeun, éta leres-leres aya.

Simpen buku harian anjeun sareng anjeun sepanjang waktos, sanaos anjeun nuju ngopi sareng budak awéwé.

Ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyatet naon waé anu muncul nalika anjeun ngobrol sareng hartosna anjeun langkung gampang nyerat rencana - sareng nempel kana éta rencana.

Buka buku catetan saku mini janten anjeun henteu beurat!

4. Ngabalikeun kaayaan.

Upami anjeun ngalaman masalah nuturkeun sareng ngalakukeun ieu, pikirkeun naon anu hartosna telat.

Balikeun kaayaan sareng bayangkeun éta anjeun anu ngantosan - linggih nyalira di warung kopi henteu yakin naha ngantosan atanapi mésér kopi sabab sobat anjeun sok telat 20 menit.

Atanapi ngantosan di ruang rapat, sangsara ngeunaan presentasi anjeun salami 10 menit kusabab bos anjeun sibuk teuing.

Éta sanés raos anu hébat, nya?

Anjeun panginten ngabayangkeun ngalaman sakedik isin (naha anjeun anu lepat, anjeun teu hoyong katingal konyol nyalira!), Ditampik (naha aranjeunna henteu paduli hoyong ningali anjeun?), sareng kabingungan (naha anjeun ngalakukeun anu ngaganggu aranjeunna?).

Émut parasaan ieu waktos salajengna anjeun nuju ngadamel rencana teras pastikeun anjeun nuturkeun kalayan naon anu anjeun janji.

kumaha terang upami anjeun leres-leres resep ka batur

Sareng upami anjeun jinis jalma anu henteu mikir dua kali upami batur telat, kantun émut yén kaseueuran jalma henteu pati santai.

Anjeun tiasa sampurna kontén ngantosan, tapi anjeun dina minoritas. Seueur jalma sigana mendakanana rada ngaganggu .

Mudah-mudahan tip kami ngeunaan kumaha waktuna parantos ngabantosan, sareng anjeun ayeuna ngartos kunaon penting pikeun tepat waktuna.

Anjeun panginten bakal perhatoskeun yén jalma-jalma memperlakukeun anjeun rada béda nalika langkung seueur acara anjeun sumping dina waktosna ...

… Aranjeunna bakal langkung marahmay sareng langkung kabuka nalika anjeun nunjukkeun anjeun jaga sareng ngahargaan aranjeunna.

… Aranjeunna bakal masihan anjeun langkung seueur tanggung jawab ayeuna sabab aranjeunna terang yén anjeun tiasa dipercaya pikeun serius.

… Sareng anjeun bakal ngaraos langkung saé ngeunaan diri anjeun ogé!

Naha semedi anu dipandu ieu ngabantosan anjeun janten jalma langkung pas waktuna ? Kami pikir kitu.