'Pasihkeun ka John Cena' - Reigns Romawi nampik WWE Superstar tina penghargaan Half-Year

>

Dina édisi minggu ieu WWE's The Bump , éta diungkabkeun yén Roman Reigns meunang penghargaan Bumpy pikeun WWE Superstar tina Satengah-Taun. Tien Juara anu dipilih dumasar kana fan-voting, tapi Kepala méja henteu resep kana penghargaan éta. Dina acara éta, anjeunna ngan saukur nolak penghargaan sareng ngawartosan host pikeun masihan ka John Cena.

Reigns kalibet dina perselisihan anu pait sareng Cena, sareng anjeunna bakal membela Kejuaraan Universal na ngalawan juara dunya 16 waktos di WWE SummerSlam. Nalika anjeunna nolak nampi penghargaan éta, anjeunna nyandak kasempetan pikeun ngahina Cena.

'Janten aranjeunna parantos ngaku kuring?' Ceuk Karajaan. 'Pasihkeun ka John Cena. Anjeunna peryogi cinta aranjeunna langkung ti kuring. '

Wilujeng kanggo urang #UniversalChampion @WWERomanRoyals dina meunang Bumpy Award pikeun Superstar tina Satengah-Taun! #BumpyAwards @HeymanHustle pic.twitter.com/9qty5nyN4Z





- WWE's The Bump (@WWETheBump) 4 Agustus 2021

Reigns Romawi parantos suksés 2021, sabab anjeunna parantos ngelehkeun unggal lawan anu janten ancaman kana WWE Universal Championship. Anjeunna parantos dipuji ku seueur salaku salah sahiji pegulat terbaik di dunya. Ti saprak balik ka SummerSlam taun ka tukang, Reigns siga anu teu kaampeuh di ring.

Reigns badé ngabéla WWE Universal Championship ngalawan John Cena di SummerSlam

Di WWE Money di Bank, Roman Reigns ngéléhkeun Tepi dina acara utami pikeun nahan Kejuaraan Universal. Saatos pertandingan éta, Reigns nyandak mic sareng nyatakeun yén sadayana jalma di panjuru dunya ayeuna tiasa ngaku anjeunna. Tapi nalika Reigns ngangkat gelar luhur di luhur sirahna, John Cena balik deui ka WWE saatos anjeunna parantos langkung ti sataun.



Wengi di handap dina WWE RAW, John Cena sacara resmi nangtang Roman Reigns pikeun pertandingan pikeun WWE Universal Championship. Reigns henteu ngaréspon Cena dugi ka Jumaah wengi di SmackDown.

Kieu. IS. SURREAL. #MITB @JohnCena @WWERomanRoyals @HeymanHustle pic.twitter.com/0XAEOTxcUT

- WWE (@WWE) 19 Juli 2021

Hanjakalna pikeun pamimpin Cenation, Reigns nolak tantangan Cena sareng sanésna satuju nyandak Finn Balor di SummerSlam. Minggu payun, Reigns sareng Balor badé ditandatanganan kontrak pikeun pertandingan maranéhanana, tapi aranjeunna kaganggu ku Baron Corbin. Tilas Raja Cincin nyerang Balor sareng nyobian ngaku pertandingan éta pikeun dirina.



bakal salaki kuring kuciwa ninggalkeun kulawargana

Sateuacan anjeunna tiasa nyimpen pulpen, Corbin diserang ku Cena, anu teras neraskeun nandatanganan kontrak sareng nyolong pertandingan kajawaraan ti Balor. Hasilna, Cena ayeuna badé nyanghareupan Reigns di SummerSlam pikeun WWE Universal Championship.

Saha saur anjeun anu bakal kaluar tina SummerSlam salaku Jawara Universal? Bagikeun pikiran anjeun dina bagian koméntar ieu di handap.

Punten kiridit WWE's The Bump sareng pasihan H / T ka Sportskeeda Wrestling pikeun transkripsi upami anjeun nganggo tanda petik tina tulisan ieu.

Dupi anjeun dipariksa Sportskeeda Wrestling dina Instagram ? Pencét di dieu pikeun tetep diénggalan!