5 WWE endog Easter ngan ukur kaseueuran anu paling kuat anu katingali

>

# 3 Kutukan batang Flair

Ric Flair sering sumping dina tungtung kalah nalika anjeunna nganggo Beureum.

Ric Flair sering sumping dina tungtung kalah nalika anjeunna nganggo Beureum.

Ric Flair dianggap salah sahiji anu kawéntar sareng leres pisan, Juara Dunya 16 kali, Flair mangrupikeun dua kali lebet kana Hall of Fame, juara makuta tilu sareng juara Royal Rumble (1992).

Tapi sanaos kasuksésanna, Flair sering sumping pondok dina karirna, utamina nalika anjeunna ageman beureum.





Salah sahiji conto ieu kalebet nalika anjeunna ngagem warna beureum sareng éléh kajuaraan WWF ka Macho Man Randy Savage di WrestleMania 8, sareng ogé bakal nganggo warna beureum nalika éléh ka Undertaker dina acara anu sami dasawarsa engké.

Nalika Flair sering nganggo biru pikeun kameunangan ageung na, ironis yén Boy Boy nganggo biru pikeun pertandingan pensiunan WrestleMania 24 ngalawan Shawn Michaels, anu bakal pensiunan dirina dua taun engké ku Phenom.



Sateuacanna 3/5TERAS