6 Fakta anu luar biasa anu anjeun henteu terang ngeunaan John Cena

>

John Cena tanpa diragukeun salah sahiji anu pang hébatna anu parantos netepkeun jero buleud kuadrat. Jawara Dunia 16 waktos ayeuna parantos nganggo karirna anu suksés dina gulat pikeun transisi kana karir salaku aktor.

Cena ngan ukur bajoang sakapeung pikeun WWE ayeuna sareng merjuangkeun Bray Wyatt dina pertandingan Firefly Fun House di WrestleMania 36. Sanaos Cena lalaunan transisi tina gulat, anjeunna masih seueur nawiskeun WWE sanaos penampilan na sakedik sareng seueur,

Kami mutuskeun pikeun nyandak rupa anu béda dina Cena dinten ayeuna kalayan sababaraha hal anu panginten peminat henteu terang ngeunaan Cena kalebet séri vidéo karesepna sareng anime karesepna diantara hal-hal sanés.






# 6 Prototipe

Cena salaku Prototype

Cena salaku Prototype

Cena mangrupikeun salah sahiji pegulat pro tersukses sepanjang waktos. Nanging, éta tiasa sadayana salah pisan upami anjeunna tetep sareng salah sahiji gimik awal Cena.



Mimiti dina karirna di UPW, Cena mimiti ngagambarkeun karakter satengah manusa, satengah robot disebut The Prototype. Nyatana, nalika Cena ngajantenkeun penampilan kahijina dina WWE salami pertandingan poék ngalawan Mikey Richardson, anjeunna masih ditagih salaku The Prototype.

Cena teras nyarios kieu tentang gimikna:

Usaha anu pangpayunna mah nyaéta Prototype anu satengah jalma sareng satengah mesin & 100% *** p. Kuring nganggo kamampuan ieu nyarios rada monotone sareng bakal nyarios hal anu berwibawa sareng nalika kuring nyarios yén kuring najong burit anjeun di taman hiburan dina dinten Minggu kuring bakal mundur sareng nyarios deui pikeun anjeun.

# 5 Cena resep kana anime Jepang

Hiji hal anu seueur peminat panginten henteu terang ngeunaan 'The Face That Runs The Place' nyaéta lalaki éta saéstuna mangrupikeun kipas badag tina anime Jepang. Pilem anime karesep Cena sepanjang waktos nyaéta Fist of the North Star. Anjeun tiasa mariksa Cena nyarioskeun ngeunaan cinta na pikeun anime dina klip ieu:



1/3 TERAS