5 Lagu Jeffree Star Terbaik

>

Jeffree Star, YouTuber sareng seniman makeup anu populér pisan, parantos ngawangun kakaisaran makeup na ti payun. Seueur penggemar na anu langkung énggal henteu terang yén guru makeup multi-jutawan pernah ngagaduhan karir musik.

Kalayan langkung ti 16 juta palanggan YouTube, Jeffree Star ngamimitian karir online na di 2006. Anjeunna ngadegkeun kosmétik Jeffree Star di 2014, sareng parantos aya di luhur industri kageulisan ti saprak éta.

Karir musikna dimimitian di 2009, kalayan anjeunna sacara berkala ngaleupaskeun musik dugi ka 2013.





Ieu mangrupikeun 5 lagu terbaik Jeffree Star

5) 'Love to My Cobain' ku Jeffree Star - 2,7 juta aliran

Single pop Jeffree's 2013, 'Love to My Cobain' mangrupikeun hit anu ageung sabab para penggemar resep kana acuan ka almarhum Kurt Cobain.

Penampilan dandanan Jeffree ogé paling dipikaresep ku penggemar, ogé lagu anu narik éta ngempelkeun langkung 2,7 juta aliran dina Spotify sareng 6 juta pandangan di YouTube.



4) 'Prom Night' ku Jeffree Star - 2,9 juta aliran

Nyandak deui nostalgia SMA, 'Prom Night' ngingetan unggal pamirsa anu karaos wengi prom - pikagumbiraeun, setrés, sareng pikaresepeun.

Fans resep pisan penampilan Jeffree, khususna rambut palsu na, anu nyumbang kana téma over-the-top video musik. Ayeuna gaduh langkung ti 2,9 juta aliran di Spotify sareng 6,8 juta pintonan dina YouTube.

Ogé baca: Mads Lewis ngaréspon tuduhan Mishka Silva sareng Tori Méi 'bullying'



3) 'Lollipop Luxury' ku Jeffree Star ft Nicki Minaj - 3,1 juta aliran

Dina puncak karir musikna, Jeffree ngagaduhan hak istiméwa nampilkeun, 'Ratu Rap', Nicki Minaj mangrupikeun lagu na 'Loliipop Luxury'.

Kalayan langkung ti 3.1 juta aliran dina Spotify sareng 5 juta pintonan dina YouTube, henteu tiasa dipungkir yén lagu funk-pop ieu mangrupikeun favorit kipas.

Ogé baca: 'Ieu nembé dipanaskeun gancang pisan': Trisha Paytas, Tana Mongeau, sareng langkung réaksi ka gelut Bryce sareng Austin McBroom dina konperénsi pers tinju

2) 'Candak Jauh sareng Pembunuhan' ku Jeffree Star - 3,5 juta aliran

Nalika éléktropop aya dina jangkungna kawéntarna, Jeffree kaluar sareng jomblo, 'Get Away with Murder'.

Lirik garis wates-batu dicampur sareng instruméntal janten favorit kipas, sabab lagu na nampi 3,5 juta aliran dina Spotify, sabab pidéo musikna nampi langkung ti 3 juta pintonan dina YouTube.

1) 'Beauty Killer' ku Jeffree Star - 3,6 juta aliran

Ayeuna lagu na anu paling disiarkeun sareng video musik anu ditingali pangluhurna, 'Beauty Killer' Jeffree Star mangrupikeun kipas favorit anu masif.

Instrumén pop na, lirik anu pikaresepeun, sareng pidéo musik skandal ngahasilkeun lagu langkung ti 3,6 juta aliran dina Spotify sareng 17 juta pintonan dina YouTube.

Saatos karir musikna, Jeffree Star fokus kana Jeffree Star Kosmétik, ogé mekarkeun saluran makeup YouTube-Na.

Ogé baca: 5 tina TikToks Addison Rae anu paling viral