5 pertandingan WrestleMania anu hébat sareng tungtung anu anéh

>

# 3 WrestleMania niup antara Mickie James sareng Trish Stratus

Mickie James vs. Trish Stratus di WrestleMania 22

Mickie James vs. Trish Stratus di WrestleMania 22

Di WrestleMania 22, Mickie James sareng Trish Stratus diatur pikeun niupkeun paséa anu nangtoskeun jaman. Ikon gulat dua awéwé ngagaduhan perselisihan anu bakal ngahartikeun karirna. Éta ogé ditingali salaku pertandingan awéwé panggedéna dina 'sajarah Mania dina waktos éta.

Dua superstar éta badé ngadamel nami nyalira di 'Mania 22. Aranjeunna dimaksudkeun pikeun ngeureunkeun perselisihanana sacara mulya dina pertandingan anu bakal nempatkeun gulat awéwé dina peta. Sabagéan ageung, aranjeunna ngahontal bagian pertandingan anu hébat.





Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku Mickie James (@themickiejames)

Sanaos hebatna pertandingan, éta bakal tetep émut ku cara ganjil éta réngsé. Éta anéh pisan anu dasarna ngabayangkeun sadayana pertandingan.



James ngabalikkeun suplex deui nalika peregangan final pertandingan ku néwak Stratus ka kidul. Mickie teras angkat, nyebatkeun, tingkah laku cabul ku panangan sareng sungutna. Anjeunna teras ngempelkeun Kapuasan ka Trish sateuacan tungtungna nempatkeun anjeunna jauh sareng Jajang Chick.

Pamungkasna anéh pisan yén WWE parantos ngédit seueur hasil aslina tina arsip pidéo na. Goréng teuing pikeun sadayana anu kalibet yén sajarah henteu gampang hilap.

Sateuacanna 3/5TERAS