Saha Drake kencan? Twitter bitu saatos rapper ditingali tuang sareng ibu Amari Bailey, Johanna Leia, di Stadion Dodgers kosong

>

Saatos ditingali dina pertandingan baskét, Drake sareng Johanna Leia siga anu nyandak léngkah salajengna dina hubunganna saatos aranjeunna ningali ngabagi tuangeun swasta.

Drake sareng Johanna narik perhatian sadayana jalma di dunya sa bulan kamari. Drake sareng Michael B. Yordania katingali dina pertandingan Sierra Canyon. Tapi Drake nangtung pas di tukangeun Johanna Leia, indung Amari Bailey.

Drake bray kencan di stadion Dodger kosong pic.twitter.com/Wy4BKmXym4





- Daily Loud (@DailyLoud) 9 Juli 2021

Dina waktos éta, seueur jalma ngaduga yén Drake sareng Michael B. Yordania parantos ngiringan pertandingan saprak Johanna Leia aya di dinya.

Dahar peuting swasta Drake sareng Leia di Stadion Dodger kosong parantos janten viral, sareng masarakat parantos ngamimitian masihan réaksina dina Twitter kawas tukang. Ieu sababaraha diantarana.



Drake nalika anjeunna ningali poténsi Amari Bailey: pic.twitter.com/dD33RkJzDf

- tujuan (@yungaims) 9 Juli 2021

Sanés éta indung Amari bailey? LOOOOOOOOOOOOL https://t.co/Qiw38DRl86

-? (@lilgastly) 9 Juli 2021

Drake ka Amari Bailey saatos pertandingan na
pic.twitter.com/4EjmYT2COI



- Kwame Brown (@KwameBurnerAcct) 9 Juli 2021

Réréncangan tim Amari bailey nalika ningali drake pic.twitter.com/faCfErW9iq

- Michael Olie (@iMikeOlie) 9 Juli 2021

Drake ngeunaan janten bapak hambalan Amari Bailey pic.twitter.com/zkVQYlcta2

- WRLD (@ LostInTheWRLD17) 9 Juli 2021

Janten hartosna anjeun nyaritakeun kuring Drake henteu badé kana kaulinan SMA pikeun Bronny ... anjeunna badé pikeun indung Amari Bailey pic.twitter.com/9OxPO1Md2x

cara supaya waktos langkung gancang
- ᕼᗝᗝᗪᎥᗴ 𝙇𝘽𝙅 ➐ (@HoodieLBJ) 9 Juli 2021

Éta ibu-ibu Amari Bailey .. henteu aya anu suci ayeuna-ayeuna https://t.co/68Tskc4cw0

- we some indianimals (@DJZeeti) 9 Juli 2021

pic.twitter.com/zeGZiwJ4np Nalika Amari Bailey angkat ka FT usum payun

- Painman (@ Painman65479537) 9 Juli 2021

Éta indung Amari bailey urang, nigga ieu kedah ditéwak https://t.co/3mUTFgChf6

kumaha mikir sateuacan nyarios
- 🦅 (@ danazuml4pf) 9 Juli 2021

Anjeunna leres-leres jalmi embe, rip ka nigga amari bailey abdi anjeunna anu kedah dipikaterang drake sanes j hangin wit sma hooper santai https://t.co/QoR0eU4U5u

- Derb (@burnerrura) 9 Juli 2021

Drake sareng Amari Bailey henteu acan ngaréaksi salah sahiji tweet ieu.

Ogé baca: Saha Zaila Avant-garde? Sadayana anu terang ngeunaan prodigy Baskét sareng Jawara Lebah Éjahan Nasional Scripps


Saha bapak Amari Bailey, Aaron Bailey? Fans spekulasi salaku tren Drake sareng Johanna Leia online

Aaron Bailey maénkeun maén bal sareng mangrupikeun anggota tim ti Louisville Cardinals sareng Indianapolis Colts. Johanna Leia lolobana katingali surak pikeun anjeunna salami pertandingan na. Kaseueuran inpormasi ngeunaan Aaron Bailey henteu sayogi ayeuna.

Amari Bailey mangrupikeun pamaén baskét SMP ti Sierra Canyon. Marengan baskét, anjeunna mangrupikeun kapribadian kanyataan anu populér sareng janten populér saatos muncul sareng indungna dina acara kanyataanana 'Bringing Up Ballers.'

Johanna Leia aktip dina Instagram sareng gaduh sakitar 77.4k pengikut. Bio na nyebatkeun yén anjeunna mangrupikeun duta besar merek sareng pengusaha. Anjeunna seuseueurna ngabagi gambar ngeunaan Amari sareng nyatakeun kabagjaan pikeun prestasina.

Johanna modél propésional sareng parantos modél pikeun seueur merek baju sareng baju renang. Sababaraha sumber nyarios yén Johanna dikabarkan ngamimitian kamp ténis baskét anu judulna 'Superstar.'

Ogé baca: Jaringan kulawarga ACE dijelajah salaku kasaimbangan pinjaman luar biasa Austin McBroom di bumi disangka nyebrang $ 9 juta


Ogé baca: 'Kami parantos dugi ka ayeuna': Fans ngaréaksikeun sakumaha JYJ's Kim Jaejoong ngajantenkeun acara musik musik kahijina saatos 10 taun daptar hideung


Bantosan Sportskeeda ningkatkeun panutupan berita pop-culture na. Candak survey 3-menit ayeuna.