20 Hal Anu Kedah Anjeun Terang Sateuacan Bobogohan sareng Gadis Anu Pikir Seueur

Sababaraha budak awéwé bajoang kalayan pikiran anu réaktif teuing aranjeunna mikirkeun hal-hal langkung seueur tibatan anu anjeun pikahoyong. Aranjeunna tiasa nimbulkeun tantangan nyalira, tapi anu sering pisan dijantenkeun.

Upami anjeun mendakan diri bobogohan sareng gadis sapertos kitu, aya sababaraha hal anu anjeun leres-leres kedah terang perkawis anjeunna ...

1. Anjeunna tiasa nganalisis teuing naon anu anjeun carioskeun, janten ati-ati kana basa anu anjeun anggo.

Anjeun tiasa percanten yén basa adaptasi sareng kecap-kecap tiasa disilihtukeurkeun tanpa mangaruhan hartosna, tapi anu mikir teuing condong pisan literal.





Ieu hartosna anjeunna bakal milih kecap-kecap anu anjeun pilih pikeun dianggo sareng nyayogikeun hartos anu khusus pisan pikeun aranjeunna. Anjeunna bakal ningali bédana antara 'saé' sareng 'hébat' atanapi 'enya' sareng 'naha henteu?' jadi pilih naon anu anjeun carioskeun kalayan ati-ati.

Pastikeun pikeun nimbangkeun naon anu anjeun carioskeun sateuacan nyarios éta - sakapeung sakedik létah tiasa nyetél uteukna pikeun nyobian nyobian ngaartikeun naon anu anjeun hartosna sareng pentingna éta dina kontéks anu langkung ageung tina hubungan anjeun.



2. Anjeunna tiasa nganalisis teuing naon anu anjeun lakukeun, janten ati-ati kumaha kalakuan anjeun.

Henteu ngan ukur kecap anjeun anu penting pikeun jalma anu langkung mikir, éta ogé naon anu anjeun lakukeun.

Anjeunna bakal ningali nuansa halus dina cara anjeun kalakuanana, boh di parusahaanna sareng nalika anjeun papisah.

Pariksa telepon anjeun nalika anjeun sareng anjeunna, panjang waktos anu diperyogikeun anjeun pikeun némbalan téksna, kado anu anjeun mésér, gerakan pangleutikna anu anjeun damel nalika ngariung dina sofa atanapi ngagolér dina ranjang, anu diarepkeun anjeun dina hal tugas masak / beberesih / nyeuseuh - ieu mangrupikeun hal-hal anu tiasa memicu pipikiranana dina pikiran dirina (sanaos ngan ukur ngagambarkeun tungtung gunung es).



Sadar yén, dina pikiranana, unggal tindakan ngagaduhan hartos anu napel, janten cobi tetep sadar kana sinyal poténsial anu anjeun tiasa kirimkeun dimana anjeunna prihatin.

3. Anjeunna tiasa nyaritakeun jaman baheula dina waktos acak.

Émut iraha ...?
Anjeun sakali…
Kuring sakali…

Nyangka ngupingkeun kecap ieu sacara rutin nalika kencan sareng mojang anu mikir teuing. Atuh ku omongan pikiranana anu teu lirén-lirén, umum pikeun anjeunna pikeun ngali kenangan lawas - duanana ngalibetkeun anjeun sareng ti sateuacan anjeun pendak - sareng hoyong nyarioskeun perkawis éta.

Ieu nyababkeun dua masalah: kahiji, naha anjeun émut naon anu anjeunna nyarioskeun, sareng, anu kadua, dina kontéks naon anjeunna nyandak émutan ieu?

Upami anjeun henteu émut, umumna langkung saé pikeun jujur ​​sareng nyarios kitu - tong pura-pura émut, sabab anjeunna ampir-hampir bakal néwak anjeun dina detil na.

naon nu kudu lamun bosen Anjeun

Upami anjeun tiasa, cobian pendeteksi gancang nada na dina sora na sinyal dina basa awak sareng nyobian terang alesan anjeunna nyandak kenangan. Naha anjeunna kesel? Naha anjeunna bagja? Naha anjeunna hoyong seuri kana hal anu tadina ngaganggu? Naha anjeunna nyobian terang kumaha upami sareng whys?

Gaduh sababaraha pitunjuk ngeunaan motif pikeun ngingetan mémori ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngarobih réspon anjeun.

4. Anjeunna bakal sering teu percaya diri, jadi kudu siap-siap.

Nalika ngeunaan pilihan anu kedah dilakukeun, pikiranana anu analitis pisan tiasa nyegah anjeunna tina nyandak kaputusan.

Upami anjeun naros ka réstoran mana anjeunna hoyong angkat, anjeunna sigana bakal nyéépkeun waktos beuratna pikeun nyobaan anu janten pilihan anu dipikaresep. Tapi prosés ieu ngan bakal nambahan angst na sareng ngantepkeun anjeunna dina kaayaan katelah paralisis analisis.

Sabalikna, anjeunna biasana bakal pikaresepeun upami anjeun nyandak kaputusan éta nyalira supados anjeunna henteu kedah mikir ngeunaan éta.

Entong, kumaha oge, mikir yén anjeun tiasa nyandak kaputusan ageung ku nyalira atanapi anjeun tiasa nyandak kaputusan ngeunaan kahirupan dirina nalika aranjeunna henteu leres-leres merhatoskeun anjeun. Anjeunna moal ngahargaan anjeun pikeun éta.

5. Anjeunna bakal nyungkeun pendapat anjeun pisan, janten siap masihan.

Hatur nuhun kana perjuangan anjeunna dina nyandak kaputusan, anjeunna bakal sering naroskeun pendapat anjeun ngeunaan hal-hal sareng anjeunna hoyong ngadangukeun jawaban anu jujur.

Nalika anjeunna nuju ningalikeun pantun dirina pikeun anjeun pikeun milih pakéan anu badé dipakena, pastikeun anjeun merhatoskeun leres-leres anjeunna sareng anjeun masihan pendapat anu ngagambarkeun naon anu anjeun leres-leres pikirkeun.

Nyarios 'anjeun bakal katingali hébat dina salah sahiji diantara aranjeunna' panginten sapertos réspon anu cocog dina émutan anjeun, tapi émut, anjeunna kasiksa ku kaputusan sareng peryogi bantosan dina nyandakna.

6. Anjeunna bakal ngagaduhan hawa napsu inpormasi.

Pamikir anu langkung saé bakal sering milari seueur inpormasi ngeunaan naon-naon anu aranjeunna tiasa dina upaya ngémutan sadayana.

Aranjeunna bakal bagja linggih di dinya milari hal-hal dina Google atanapi naroskeun detil anu langkung ageung nalika anjeun nyarioskeun hal. Janten siap pikeun ngagedekeun waleran pondok naon waé anu aya dina patarosan anjeunna sabab, sering, singget sanés anu dipikahoyong.

Anjeunna sigana bakal langkung bahagia upami anjeun ngacapruk sareng masihan réspon anu lengkep kusabab éta bakal ngamungkinkeun anjeunna pikeun nyela nalika anjeunna aya hal anu badé nyarios. Éta ogé bakal ngabantosan anjeunna ngawangun gambar anjeun, karesep sareng karesep anjeun, cara mikir ngeunaan hal - inpormasi penting anu tiasa anjeunna filekeun pikeun waktos sanés.

sudut kurt vs brock lesnar

7. Anjeunna bakal tanda tanya hal.

Kusabab kaparigelan mikir sareng kahoyong kanggo inpormasi, anjeunna bakal condong naroskeun perkawis hal-hal supados paham kana pangpangna.

Anjeunna moal teras-terasan nyandak kecap batur sakumaha injil anjeunna bakal naroskeun kunaon sareng kumaha. Anjeunna bakal ngupingkeun opini, tapi anjeunna bakal hoyong terang kunaon jalma éta mikir sapertos kitu.

Janten kedah siap ngajelaskeun naha anjeun mikirkeun hal atanapi ngaraosan ku cara anu pasti.

8. Anu henteu kanyahoan sering ngaheureuykeun dirina, janten anjeunna panginten kedah nyorong sakedik.

Sanaos gaduh pikiran anu damel di lembur pikeun milari hartos dina hal-hal, anjeunna panginten tiasa gaduh rasa teu resep kana pangalaman énggal. Kurangna pangetahuan sateuacanna tiasa nyingsieunan dirina langkung seueur tibatan pikeun jalma sanés.

Henteu salawasna yén anjeunna henteu resep nyobian hal-hal anu énggal, tapi anjeunna panginten peryogi bantosan sakedik pikeun ngalaksanakeun léngkah-léngkah munggaran. Anjeunna tiasa mendakan yén anjeunna mikaresep diri, tapi anjeun kedah teras-teras aya upami anjeunna mendakan éta sadayana teuing sareng peryogi ayana anu ngayakinkeun anjeun.

9. Anjeunna bakal mikirkeun naon anu anjeun pikirkeun - seueur.

Salaku bagian tina quest-na pikeun inpormasi, mojang anu mikir teuing sering bakal nyobian dirina dina jero pikiran anjeun pikeun milari naon anu anjeun pikirkeun.

Kadang-kadang manehna bakal langsung naroskeun naon anu anjeun pikirkeun, sareng anjeun umumna kedah ulah masihan 'nanaon' salaku jawaban anjeun. Ieu ngan saukur moal ngalakukeun pikeun anjeunna anjeunna bakal pengkuh dugi ka masihan jawaban anu langkung penting.

Dina waktos anu sanés, anjeunna bakal nganggo naon anu anjeun carioskeun sareng naon anu anjeun laksanakeun (sakumaha anu parantos didadarkeun di luhur) pikeun nyumponan naon anu anjeun pikirkeun anu anjeun pikirkeun.

10. Anjeunna bakalan hésé maca téks / email / pesen obrolan na sajuta kali.

Kusabab anjeunna teuing mikirkeun hal, anjeunna bakal obsessively mariksa komunikasi tulisan anu anjeunna kirimkeun pikeun kasalahan. Anjeunna panginten kedah maca sababaraha kali sateuacan anjeunna wareg yén éta badé dikirim.

Salaku anu nampi pesen sapertos kitu, anjeun kedah siap ngantosan nalika anjeunna ngumpulkeun pikiranana sareng nyarios kana kecap. Upami anjeun ngobrol ngalangkungan Facebook atanapi Whatsapp, contona, tong hariwang upami éta nyatakeun yén anjeunna ngetik pikeun waktos anu langkung lami anjeunna panginten ngan ukur mastikeun yén sadayana bakal dibaca sakumaha anu dipikahoyong dibaca.

Pikeun anjeunna, salah komunikasi henteu pikaresepeun sabab ngan saukur masihan pikiranana pikeun langkung mikir.

11. Anjeunna tiasa ngabobodo sababaraha kali, sanaos anjeunna henteu hoyong nyigeung.

Langkung sering tibatan henteu, bohong henteu gampang datang ka budak awéwé anu mikir teuing. Barina ogé, sateuacan anjeunna tiasa bohong, anjeunna ampir pasti bakal mikir ngeunaan sagala cara dimana éta tiasa sumping deui pikeun ngegel anjeunna.

Sabalikna, anjeunna tiasa jujur ​​dugi ka katempona rada tumpul. Anjeunna moal normal hoyong nyigeung, tapi anjeunna langkung resep tetep sareng bebeneran tibatan kudu hariwang ngeunaan émutan halaman web anu bohong.

Anjeun kedah tetep émut ieu nalika teu dihaja nétélakeun yén anjeun ngagaduhan irung ageung atanapi kaos anjeun anu dijait dina tambalan siku katingalina pikaseurieun.

12. Anjeunna bakal gampang gumbira ku poténsial, tapi sami kuciwa upami hal-hal henteu janten sakumaha anu anjeunna pikahoyong.

Prospek hal anu pikabungaheun ka hareup tiasa dicekel kalayan gancang sabab pikiranana ngabayangkeun éta sacara rinci lengkep sareng sering deui.

Upami sareng iraha kaayaan tétéla janten antiklimaks, nanging, anjeunna sigana bakal ngaraos tingkat kuciwa anu langkung ageung. Pikiranana bakal ngémutanana langkung lami tibatan kaseueuran, sareng anjeunna bakal ngamimitian héran kunaon éta henteu sakumaha anu direncanakeun sareng naon anu anjeunna tiasa lakukeun sacara béda.

Hal pangsaéna anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta pikagumbiraeun nalika anjeunna bungah sareng empati sareng anjeunna nalika timbul rasa déput.

naha kuring cukup pikeun dirina

13. Nalika aya kajadian anu salah, anjeunna bakal nganggap hasil anu pang awonna.

Kusabab pipikiranana bajoang pikeun ngeureunkeun mikir, éta tiasa nyiptakeun unggal kamungkinan hasil kana hiji kaayaan.

Nalika aya hal anu serba salah, kumaha ogé, kacenderungan nyaéta pikeun anjeunna fokus dina sagala upshots négatip.

Anjeunna ngalakukeun kasalahan nalika damel - anjeunna pikir bosna bakal mecat anjeunna. Anjeunna karasaeun nyeri dina awakna - anjeunna hariwang éta tiasa janten hal anu serius. Kalih anjeun gaduh kaayaan teu satuju - anjeunna mimiti ragu naha anjeun leres pikeun silih.

Dina kaayaan sapertos kieu, sareng anu sanés sapertos aranjeunna, anjeun bakal janten sora alesan pikeun niékeun pipikiranana. Dina conto ieu, pikiran analitikna henteu sami sareng pikiran anu rasional, tapi pastikeun pikeun nginget ati-ati nalika anjeun nyobian nunjukkeun ieu ka anjeunna.

14. Nalika kaayaan tétéla hébat, kabagjaan dirina bakal gede pisan.

Di sisi anu sanésna, nalika aya rencana anu leres-leres, anjeunna bakal ngalaman kanikmatan dina tungtung skala paling luhur. Nyaho yén kaayaan parantos saé sanajan masalah anu anjeunna kantoskeun sateuacanna, anjeunna sanggup ngaleupaskeun beban sareng ngaleungitkeun salempang.

Dina instansi ieu, anjeun bakal tiasa ngabagi ékstasi ieu sareng anjeunna sareng aranjeunna bakal janten momen anu anjeun pikaresep salami anjeun babarengan.

15. Anjeunna gé ngucap hapunten sareng hartosna éta.

Teu aya anu sampurna, sareng sababaraha jalma sigana panginten aranjeunna leres-leres aranjeunna nolak kalakuan salah sareng nganggap éta mangrupikeun kalepatan batur.

Budak awéwé anu mikir teuing henteu sapertos kieu pisan. Kecenderungan aranjeunna pikeun mikirkeun sababaraha hal anu berulang-ulang anu ngajantenkeun aranjeunna mangrupikeun anu pangsaéna nalika nyepeng panangan sareng ngaku nalika aya kalepatan.

Janten nalika anjeunna nyarioskeun hapunten, anjeunna leres-leres hartosna éta. Anjeunna parantos nyéépkeun waktos pikeun ngémutan polahna sareng ngahontal kacindekan yén anjeunna tiasa nyingkahan nyababkeun anjeun cilaka.

Naon deui, sabab anjeunna henteu bakal ngantep dirina hilap deui, anjeunna bakal langkung saé tibatan paling dina nyingkahan kaayaan teu sami dina waktos anu payun.

Tulisan anu aya hubunganana (tulisan teras di handap):

16. Anjeunna gé tetep nyatet sareng ngadamel daptar.

Anjeun panginten parantos mendakan jalma anu langkung mikir sateuacanna bahkan henteu sadar yén aranjeunna sering super teratur sareng parsial nyandak catetan atanapi ngadamel daptar sareng anjeunna ogé tiasa lebet kana stereotype ieu.

Anjeunna bakal ngalakukeun ieu dina upaya henteu mopohokeun salah sahiji seueur pikiran penting anu dipiboga sareng ngabantosan fungsina di dunya nalika uteuk na parantos dikuasai ku sababaraha gagasan anu sanés.

Henteu matak heran upami anjeunna nyobian ngalebetkeun anjeun kana tugas organisasi. Anjeun panginten kedah nyingkronkeun buku harian, ngarencanakeun waktos tuang salami saminggu payun, nyetél panginget pikeun hal-hal dina telepon anjeun, atanapi tetep kana hiji beberesih.

naon anu anjeun tiasa laksanakeun nalika bosen

17. Anjeunna bakal resep mikir seuseueurna waktos, tapi anjeunna bakal sesah ngeureunkeun sanaos henteu.

Penting pikeun henteu nganggap yén budak awéwé anu teuing mikirkeun hal-hal henteu kéngingkeun sababaraha tingkat kanikmatan. Anjeunna sigana bakal rada senang dina pipikiranana dina seueur waktos, tapi bakal datang titik dimana anjeunna ngarepkeun anjeunna tiasa lirén.

Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngabahas tanda yén anjeunna hoyong lirén sareng téknik naon waé anu anjeunna mendakan ngabantosan nalika ngalakukeun éta. Nalika pipikiranana mimiti ngagolkeun kana hal anu henteu séhat, kamampuan anjeun pikeun ngaidentipikasi tanda-tanda ieu bakal ngagaduhan peranan anu penting dina ngabantosan anjeunna pikeun ngungkulanana.

Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon anjeun kedah nampi pikiran sibuk na sareng saleresna nyobian ngartos éta anu pangsaéna pikeun anjeun dina sampingna nalika anjeunna berjuang pikeun ngatasi tiasa janten beurat tina pikiranana sareng hiji hal anu kirang dipikirkeun .

18. Anjeunna bakal mikaresep hal-hal anu ngamungkinkeun dirina kabur tina pipikiranana ayeuna-ayeuna deui.

Nalika anjeunna ngagaduhan pamikiran anu cekap pikeun hiji dinten, anjeunna panginten hoyong milarian gangguan dina buku, pilem, acara TV, musik, atanapi anu sanés.

Anjeun panginten henteu hoyong nonton acara anu sami, sareng anjeun panginten henteu resep maca, tapi upami hal-hal ieu épéktip dina ngémutan pipikiranana, maka anjeun kedah ngamimitian nampi éta - bahkan mungkin nganut waé.

Naon deui, upami anjeun tiasa nyarankeun hal-hal sanés anu tiasa ngabantosan anjeunna samentawis, maka anjeunna bakal langkung ngahargaan anjeun pikeun éta. Sapoé di basisir laut, tikét pikeun acara, jalan-jalan ngalangkungan leuweung, naon waé anu nyurungkeun dirina ka ayeuna - ngan ukur pastikeun yén anjeun parantos ngarencanakeunana jéntré sabisa-bisa janten anjeunna henteu kedah hariwang.

19. Anjeunna meureun bakal bobo.

Salah sahiji épék sampingan tina pamikiran teuing nyaéta nalika anjeunna bobo, pareum lampu, sareng neundeun sirah kana bantalna, anjeunna henteu langsung bobo.

Anjeunna bakal sering ngadorong sareng ngahurungkeun nalika anjeunna nyobian ngolah sadaya hal penting anu parantos kajantenan dina dinten sareng ngarencanakeun pikeun sagala hal anu penting anu tiasa atanapi henteu tiasa kajadian énjingna.

Malah nalika anjeunna bobo, anjeunna panginten sesah tetep sapertos kitu. Éta kamungkinan, ku alatan éta, yén anjeunna bakal rada capé dina kasempetan sareng anjeun kedah waspada kana ieu.

Kacapean tiasa ngalakukeun sagala rupa hal ka jalma, tapi biasana ngajadikeun aranjeunna kirang toleran sareng langkung rentan ka ledakan amarah.

20. Anjeunna kadang tiasa ngahargaan éta nalika anjeun nyarioskeun yén anjeunna langkung mikir, atanapi anjeunna tiasa janten kesel ku hal éta.

Éta tiasa janten pikabitaeun pikeun ngawartosan anjeunna nalika pipikiranna siga anu nyangkut kana hal bari sareng anjeunna panginten tiasa ngahaturkeun nuhun ka anjeun pikeun ngajantenkeun anjeunna sadar kana hal ieu.

Acan, aya ogé résiko anu jelas yén anjeunna panginten janten kesel ku omongan anjeun. Éta bahkan tiasa nyababkeun pipikiranana pikeun digawé langkung sesah sabab éta nyobian ngaartikeun naon anu anjeun hartosna. Sugan anjeun mendakan anjeunna ngaganggu panginten anjeun pikir anjeunna keur konyol meureun anjeun henteu satuju kana hal anu anjeunna nyarioskeun ieu mangrupikeun jinis pikiran anu ayeuna bakal asup kana pipikiranana.

Kencan sareng mojang anu condong teuing mikir memang aya béntenna , tapi teu aya nanaon di dieu anu bakal nyegah kabagjaan sareng cinta tina ngabentuk upami anu dipikahoyong. Ayeuna anjeun terang sababaraha ciri budak awéwé sapertos kitu, anjeun kedah langkung posisi pikeun ngaidentipikasi aranjeunna sareng langkung tiasa ngartos naon anu aya dina sirahna.

Sababaraha sipat ieu bakal caket kana permukaan nalika anjeun mimiti pendakan, tapi yakin yén, antukna waktos, aranjeunna tiasa sareng tilelep sareng muterkeun kirang peran dina hubungan anjeun. Antukna, sababaraha tiasa ngaleungit sadayana - sahenteuna pikeun anjeun duaan - sareng ngan ukur permukaan nalika aya jalma séjén anu kalibet.

moneybagg patut net yo 2020

Tulisan ieu henteu ngajelaskeun unggal mojang anu seueur mikir. Sababaraha bakal nunjukkeun langkung seueur sipat ieu tibatan anu sanés, sareng sababaraha ogé moal ngabagi salah sahiji sipatna pisan. Punten émut ieu nalika anjeun pikir anjeun terang saha waé.

Masih henteu yakin naon anu kudu dilakukeun ngeunaan kabogoh anjeun anu overthinking? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.