14 Tanda Bahasa Awak Anu Nuduhkeun Lalaki Éta 100% Dipikat Ku Anjeun

Naha anjeunna katarik ku anjeun?

Éta hiji patarosan dina pikiran anjeun.

Tapi anjeunna henteu acan ngalih, janten anjeun gaduh mamang.





Kumaha upami aya cara pikeun terang naon parasaan saleresna anu ngan saukur ku ningali anjeunna?

Nya, aya.



Awakna ibarat papan iklan leumpang - éta pinuh ku tanda.

Ngan ku mariksa bahasa awak lalaki, anjeun tiasa kéngingkeun ide anu saé naha anjeunna katarik ku anjeun sareng resep ka anjeun.

Hal-hal naon anu anjeun kedah perhatoskeun?



Nya, aya sababaraha hal leutik anu anjeunna tiasa lakukeun, tapi langkung saé fokus kana tanda basa awak anu paling ageung sareng paling jelas.

sabaraha yuswa ric flair nalika anjeunna pupus

Tanda sapertos ieu…

1. Anjeunna masihan seuri raray sadayana.

Anjeun terang jinis imut anu sanés ngan ukur tina sungut, tapi ngajantenkeun sadayana rai hampang?

Leres, éta mangrupikeun indikator anu hébat yén lalaki katarik ku anjeun.

Upami, nalika anjeunna seuri, anjeun ningali huntu sareng panon na ngagését sakedik, anjeun tiasa pastikeun éta kahaneutan asli anu diraoskeunana.

Ampir mustahil pikeun palsu jinis seuri ieu.

2. Anjeunna nangtung jangkung.

Hiji lalaki moal sadar bakal ngingetkeun anjeun ku awak awakna (henteu pati ageung atanapi alit anjeunna).

Anjeunna ngalakukeun ieu ku nangtung jangkung sareng taktak na deui dada na kaluar.

Anjeun bakal perhatoskeun yén suku na dipelak pas pisan sakedik langkung lega tibatan taktak na. Anjeunna tiasa nempatkeun panangan dina cangkéng.

Aya pengecualian pikeun ieu, nyaéta nalika…

3. Anjeunna condong kana.

Nalika hiji lalaki parantos ngingetkeun anjeun kana kakuatan na, anjeunna panginten bakal ngalemahkeun jabatanana sareng sakedik caket sareng anjeun.

Upami anjeunna langkung jangkung ti anjeun, ieu tiasa hartosna condong ka anjeun sakedik.

Deukeutna ka anjeun sabagéan ageung kusabab alesan praktis ambéh anjeunna tiasa langkung nguping naon anu anjeun carioskeun, tapi éta ogé dirancang pikeun nguji kersa anjeun ngantep anjeunna caket.

4. Anjeunna maénkeun baju na.

Nalika lalaki katarik ku batur, anjeunna bakal hoyong katingali sahadéna. Bagian tina éta pastikeun baju na sadayana di cek.

Anjeunna tiasa bijil sareng cuffs dina kaosna, ngatur dasi na, narik kaos kaki na ka luhur, narik kaos atanapi kaos na ka handap, atanapi ngacapruk sareng sababaraha baju atanapi perhiasan anu sanés.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

5. Anjeunna ngalereskeun rambutna.

Sapertos dina cara anu sami sakumaha anjeunna hoyong baju na ditingali dina titik, saurang lalaki bakal sababaraha kali némpél sareng mindahkeun rambutna ku cara anjeunna resep.

Ieu hartosna hartosna ngaresihan atanapi ngaco, gumantung kana gaya anu anjeunna resep.

Baju sareng buukna janten bagian ageung tina penampilanana sacara umum, sareng lereskeun éta bakal ngajantenkeun anjeunna kapercayaan.

iraha usum 3 sadayana amerika

6. Anjeunna ngacungkeun alis.

Ieu mangrupikeun pitunjuk anu langkung jelas, tapi anu méré tanda tarik pisan.

Nalika anjeunna mimiti ningali anjeun dina kasempetan naon waé, alis na bakal ngalih ka luhur sakedap.

Ieu masihan anjeunna pandangan anu pangsaéna pikeun anjeun nalika anjeun lebet kamar atanapi ngonci panon sareng anjeunna.

Alisna bakal lungsur saatos sakedik sadetik, tapi éta bakal tetep rada luhur tibatan nalika rileks pinuh. Hal ieu ngajantenkeun panonna katingali ageung sareng pameunteuna langkung marahmay.

7. Rarayna siram.

Nalika lalaki atanapi awéwé dihudangkeun atanapi bungah, pipi aranjeunna sacara alami bakal rada beureum. Éta tanda basa awak klasik.

Dina sababaraha urang lalaki, ieu katingali pisan, sedengkeun éta langkung sesah pikeun ditingali di batur. Sareng, tangtosna, cahaya anu anjeun pasihan bakal nangtoskeun naha anjeun tiasa ningali éta.

Koncina pikeun milarian parobihan pipi na sanés ngan ukur pipi beureum full stop.

Barina ogé, anjeunna panginten kakarék aya di luar dina tiris, leumpang atanapi ngalaksanakeun latihan anu sanésna, atanapi sunburn!

8. Anjeunna némpél rarayna.

Nempel kana rupa sadetik, saurang lalaki bakal némpél rarayna langkung sering di sakuriling jalma anu anjeunna pikaresepeun.

Ieu sabagean kusabab kulitna janten langkung sénsitip, sawaréh narik perhatian ka éta, sareng sabagéan kusabab anjeunna hoyong mastikeun yén éta sadayana di cek.

Ngusapan gado atanapi janggot, némpél ceuli, sareng ngaraos pipi dina tonggong ramo na (sering dipariksa beureum) sadayana indikator anu biasa diperhatoskeun.

9. Anjeunna ngabagi lambeyna.

Naha sungutna tetep pageuh Cép, atanapi naha rahang na santai sareng lambey dina posisi anu rada kabuka?

Anu terakhir mangrupikeun cara pikeun anjeunna nunjukkeun yén anjeunna hoyong ngobrol sareng anjeun. Mangrupikeun ungkapan anu haneut sareng pikaresepeun anu narik anjeun.

Biwirna anu rada beulah ogé tiasa hartosna anjeunna nuju nyiapkeun ciuman (atanapi ngabayangkeun kumaha rasana).

10. Muridna ngalegaan.

Upami anjeun tiasa, tingali panon anu saé pisan.

Khususna, perhatoskeun kumaha ageung sareng lega muridna.

Nalika lalaki katarik ku batur, muridna ngalegaan supaya langkung terang supaya anjeunna tiasa ningali deui aranjeunna.

Upami panonna katingali sapertos dua poék poék ageung kageulisan, éta mangrupikeun tanda anu saé yén anjeunna resep ka anjeun.

dina hubungan tapi gaduh perasaan pikeun batur

11. liang irungna hurung.

Tanpa sadar kana éta, liang irung lalaki urang muka sakedik-sakedik iraha anjeunna aya di sakuriling jalma anu dipikaresep ku anjeunna.

Ieu sering ngiringan imut ageung, naékkeun alis, sareng biwirna anu dipisahkeun pikeun masihan kesan umum pikeun jalma anu bageur, bageur, séhat.

Éta ogé tiasa pas sareng anjeunna nyandak napas ageung, jero pikeun niatkeun saraf.

12. Leungeunna meunang raheut.

Pasti, ieu bakal jelas upami panangan anjeun teras-terasan ngonci, tapi anjeun tiasa nonton tanda raheut sanajan anjeun nangtung.

Anjeunna bakal nyobaan nyumputkeun dampal sampéan ku ngusap kana calana panjang atanapi kaos na. Upami anjeunna linggih, anjeunna tiasa nempatkeun panangan kana tuur.

Upami pananganna janten panas, ampir pasti yén anjeunna ngagaduhan hots kanggo anjeun.

13. Anjeunna ngagelarkeun suku.

Nalika hiji lalaki mendakan anjeun pikaresepeun, anjeunna panginten tiasa linggih sareng dampal suku, nunjukkeun palangkanganna.

Ieu, sapertos anu anjeun bayangkeun, cukup posisi anu nyarankeun sacara fisik, sareng naha éta sadar atanapi henteu, éta dimaksudkeun pikeun ngagoda panon anjeun di handapeun 'dinya.'

Ayeuna, lalaki bakal sering cicing sapertos kieu, tapi di sakuriling jalma anu aranjeunna resep, éta ngandung hartos anu béda-béda.

Sabalikna, upami lalaki henteu kataji ku batur, aranjeunna panginten leres-leres narik suku.

14. Anjeunna eunteung anjeun.

Upami hiji jalmi katarik ka anjeun, anjeun panginten aya perhatosan sareng sikepna, bahkan ekspresi raray na mimiti niru anjeun.

Kaca spion ieu mangrupikeun cara ngawangun hubungan. Éta nunjukkeun kasepakatan sareng harmoni antara anjeun duaan.

Kami biasana ngagaduhan pendapat anu langkung pikaresepeun pikeun jalma anu katingali sareng polah sapertos urang, sareng ieu kumaha anjeunna hoyong anjeun mikir sareng ngaraos ngeunaan anjeunna.

Janten aya kami, 14 cara dimana anjeun tiasa maca basa awak hiji lalaki pikeun nyarios naha anjeunna katarik atanapi henteu.

Koncina pikeun milarian sababaraha tanda sareng konsistén dina éta tandana. Upami anjeun ningali anjeunna seueur sareng anjeunna nembongkeun sababaraha tanda unggal waktos, éta dipikaresep pisan yén anjeunna resep ka anjeun.

Kaindahan basa awakna nyaéta hésé pikeun palsu, sareng éta tiasa ditingali sanajan lalaki husu isin atanapi nahan perasaan pikeun sababaraha alesan.

Janten anjeun bakal sering tiasa nyaritakeun anjeunna ka anjeun sateuacan kecap na ngungkabkeun kumaha parasaan anjeunna.

Émut, tetep panon anjeun peel!

Masih henteu yakin naon anu dimaksud basa awak lalaki khusus? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

anjeunna ngaréspon kana téks kuring tapi henteu pernah ngagagas