12 Tanda Éta Waktos Leumpang Ti Perkawinan Saatos Kafir

Henteu satia dina perkawinan mangrupikeun pengkhianatan kapercayaan, naha éta mangrupikeun hubungan émosional aranjeunna nuju berkembang sareng jalma sanés, atanapi hubungan fisik.

Éta tiasa ngaraos lemah-bumi upami pasangan anjeun henteu satia ka anjeun, sareng pikeun seueur pasangan, éta seueur teuing sumping deui.

Tapi éta henteu salawasna kedah hartosna akhir perkawinan anjeun. Kalayan kasabaran sareng damel ti dua pihak, sababaraha pasangan tiasa mendakan cara ngawangun deui kapercayaan sareng hubungan anu kantos aya diantara aranjeunna.





Tapi kumaha anjeun terang upami masihan kasempetan mangrupikeun hal anu leres anu kedah dilakukeun? Anjeun panginten hoyong hubunganna pulih, tapi damel éta mangrupikeun kaputusan anu pangsaéna sareng paling séhat kanggo Anjeun ?

Baca deui pikeun sababaraha conto nalika leumpang jauh tina perkawinan panginten janten pilihan anu tepat pikeun dipilih:



1. Aranjeunna henteu nunjukkeun rasa hanjakal.

Nyarios punten henteu kantos cekap. Upami salaki anjeun teu tiasa ningalikeun kumaha leresna kasieun aranjeunna, kumaha anjeun tiasa percanten yén aranjeunna henteu ngan ukur nyarioskeun naon anu anjeun hoyong nguping?

Hésé ngawartosan upami aya anu leres-leres hapunten, utamina nalika kapercayaan antara anjeun parantos rusak sareng anjeun ngan ngantosan éta nempatkeun kaki sanés salah.

Cara anu pangsaéna pikeun ngawartosan upami aranjeunna leres-leres kaduhung nyaéta ku ningali paripolahna sanés ucap aranjeunna.



Naha aranjeunna langkung merhatoskeun anjeun, ngalakukeun langkung usaha dina hubungan, sareng nempatkeun kabagjaan anjeun langkung luhur kana daptar prioritas aranjeunna?

Upami aranjeunna nyobian menerkeun tindakanana pikeun henteu satia sareng ngahinakeun kumaha aran anjeun , candak ieu salaku umbul beureum utama.

Faktor naon waé anu nyababkeun aranjeunna henteu satia, aranjeunna sahenteuna kedah leres-leres hapunten anu nyababkeun anjeun nyeri.

Upami anjeun ngaraos nganuhunkeun waé pikeun ngahindaran hal anu parantos dilakukeun, naha anjeun tiasa percanten yén aranjeunna moal satia deui?

abdi bodo teuing hirup

Kacuali anjeun parantos ningali parobihan paripolahna, kumaha anjeun terang yén aranjeunna henteu ngan ukur nambalan dugi ka waktos salajengna? Sareng anjeun leres-leres hoyong caket pikeun milarian terang?

2. Aranjeunna henteu ngartos pentingna naon anu parantos dilakukeun.

Pamajikan anjeun panginten hoyong ngaca deui naon anu lumangsung sareng balik deui ka normal, tapi anjeun kedah milarian anu normal anu anyar babarengan heula.

Panghianatan sareng sadaya émosi anu aya sareng éta henteu ngan saukur tiasa disapu sareng dipohokeun.

Naha éta pesen flirty, ciuman, atanapi anu sanésna, milih pikeun ngalakukeun hiji hal di tukangeun anjeun anu tiasa risiko hubungan anjeun mangrupikeun masalah anu serius.

Aranjeunna kedah ngaku nganyenyeri yén aranjeunna parantos nyababkeun anjeun sareng ngartos yén éta bakal nyandak waktos sareng usaha pikeun ngawangun deui kapercayaan anjeun.

Anjeun kedah terang yén aranjeunna ngartos kurangna hormat aranjeunna parantos nunjukkeun ka anjeun sareng nyeri anu disababkeun sareng anjeun prioritas pikeun aranjeunna deui.

'Hapunten' saderhana henteu cekap. Upami aranjeunna ngadorong anjeun ngaléngkah teuing gancang sareng nyapu hal-hal dina karpét, anjeun bakal salamina janten hanjelu tina karusakan anu disababkeun ku aranjeunna.

3. Aranjeunna nolak ningali propésional.

Teu aya anu siap-siap nanganan henteu satia dina perkawinan. Éta sababna milari bantosan propésional upami anjeun badé ngajantenkeun jalan janten jalan anu pangsaéna pikeun anjeun duaan.

A pembimbing nikah dilatih pikeun kaayaan sapertos kieu, ngalatih anjeun sareng pasangan anjeun henteu gaduh.

Teu aya éra dina ngahontal batur anu tiasa ngabantosan anjeun komunikasi parasaan anjeun sareng ngantunkeun anjeun deui ka umum.

Tapi kumaha upami pasangan anjeun nolak ngiringan sareng anjeun? Bisa jadi aranjeunna éra ngaku yén perkawinan anjeun berjuang, atanapi ngaraos teu nyaman nyarioskeun detil intim sareng muhrim.

Jalan anu mana waé, rasa hoream pikeun milari pitunjuk propésional, utamina upami ieu mangrupikeun hal anu anjeun hoyong ngudag, nunjukkeun yén aranjeunna henteu daék angkat anu langkung saé pikeun nyalametkeun naon anu anjeun gaduh.

Nyobian nyingkahan nyanghareupan naon anu parantos dilakukeun nunjukkeun yén aranjeunna henteu ngartos tingkat setrés anu aranjeunna parantos nempatkeun hubungan anjeun, atanapi ngan saukur teu paduli.

Aranjeunna kedah hoyong ngalakukeun naon anu aranjeunna tiasa pikeun ngajantenkeun perkawinan anjeun tiasa dianggo sareng nunjukkeun aranjeunna rela angkat jarak tapi henteu raoseun pikeun aranjeunna.

Upami aranjeunna henteu, panginten aranjeunna henteu ngahargaan hubungan anjeun sapertos anu anjeun pikirkeun.

4. Henteu aya anu robih dina hubungan.

Anjeun teu tiasa ngarepkeun sadayana bakal dibalikkeun kumaha baheula sateuacan urusan paséa. Anjeun sareng pasangan anjeun kedah siap pikeun hubungan anjeun robih upami anjeun mutuskeun masihan jalan anu sanés.

Langkung ti éta, hubungan anjeun kedah robih. Anjeun kedah ningali pasangan anjeun dina usaha langkung seueur pikeun kéngingkeun deui kapercayaan anjeun, nyéépkeun waktos nyambungkeun deui, sareng janten nyaman deui.

Kasempetan, parantos aya retakan anu mimiti ditingalikeun dina perkawinan anjeun sateuacan pasangan anjeun henteu satia. Kabiasaan anu goréng sareng ngalalaworakeun hubungan hiji lalaunan tiasa nyababkeun henteu satia, sareng masalah-masalah ieu kedah dibahas upami anjeun hoyong teras-terasan.

Éta henteu réalistis ngarepkeun sadayana janten siga éta sakali, sareng upami pasangan anjeun ngarepkeun ieu anjeun, anjeun kedah naroskeun kumaha komitmen aranjeunna pikeun ngajantenkeun jalan.

Ngadamel perkawinan anjeun tiasa dianggo saatos salingkuh bade langkung usaha sareng komitmen anu langkung kuat ti anjeun duaan ti kantos sateuacan. Upami kabiasaan goréngna henteu robih sareng anjeun ragrag deui kana anu sami pola hubungan anu henteu séhat , kumaha anjeun tiasa percanten sajarah moal ngulang deui?

5. Aranjeunna henteu acan putus hubungan sareng pasangan salingkuhna.

Nunjukkeun yén aranjeunna 100% komitmen ka anjeun kedah janten prioritas nomer hiji pasangan anjeun saatos henteu satia.

Upami aranjeunna leres-leres hoyong hubungan anjeun damel, maka fokusna kedah sapinuhna pikeun anjeun duaan sareng kumaha kéngingkeun deui ikatan anjeun.

Motong sadayana hubungan sareng saha waé anu kalibet dina hubunganana mangrupikeun léngkah pangpayunna pikeun ngahontal ieu.

Naha aranjeunna damel sareng aranjeunna, terang aranjeunna ngalangkungan babaturan, atanapi ngagaduhan aranjeunna dina média sosial, salaki anjeun kedah ngalakukeun sagala kakuatan pikeun ngajauhkeun diri ti aranjeunna sareng sumber godaan anu sanés.

Tanpa terang aranjeunna parantos motong sadayana hubungan, anjeun moal tiasa percanten pisan yén aranjeunna moal uih deui ka jalma séjén ieu.

Nolak pikeun ngeureunkeun sadaya kontak, atanapi anu langkung parah deui, mendakan yén pasangan anjeun ngabohong ngeunaan motong sadayana hubungan, bakal ngarusak sagala harepan pikeun pas tina hubungan éta.

Anjeun moal tiasa ngalih kana terang yén sabagian leutik diantarana henteu hoyong pisan.

6. Hubungan ngagantung dina anjeun.

Éta panginten tiasa nyarios yén aranjeunna ngantepkeun anjeun nyandak hubungan dina kagancangan anjeun nyalira, tapi éta henteu kedah ngeureunkeun pasangan anjeun tina maénkeun bagian dina ngalereskeun perkawinan anjeun.

Sakuduna henteu sadayana janten turun ka anjeun pikeun nyobaan nyetir perkawinan anjeun deui waé. Henteu unggal saran aranjeunna janten anu leres, tapi penting pikeun anjeun ningali pasangan anjeun usaha pikeun anjeun tiasa ngembangkeun kapercayaan sareng kaasih pikeun aranjeunna sakali deui.

Butuh dua jalma pikeun nyieun hubungan hubungan sareng upami anjeun henteu ningali aranjeunna nempatkeun bagianna, kumaha anjeun terang yén aranjeunna komitmen sakumaha aranjeunna nyarios?

7. Anjeun ngan moal tiasa percanten ka aranjeunna deui.

Kapercayaan anjeun ka pasangan anjeun pikeun ngajantenkeun anjeun bahagia, ngahargaan anjeun, sareng ngahargaan cinta anjeun bakal rusak pisan saatos henteu satia sareng tiasa rumaos teu mungkin deui.

Kanggo sababaraha pasangan, kalayan waktos, aranjeunna tiasa mendakan tingkat kapercayaan sareng kaakraban sakali deui, tapi pikeun anu sanés, pengkhianatan éta ngan ukur teuing anu kasép.

Kapercayaan mangrupikeun bagian penting tina hubungan. Sanés anjeun tiasa leres-leres bagja upami anjeun silih tanya-tanya kana motif séwang-séwangan atanapi luncat kana kasimpulan kusabab sieun anjeun bakal dinyenyeri deui.

Anjeun teu tiasa, sareng kuduna, tetep ngajaga pasangan anjeun unggal menit sadidinten. Tapi anjeun moal leres-leres tiasa bersantai sareng ngantepkeun diri anjeun bagja upami anjeun henteu tiasa ngantepkeun kasieunan yén aranjeunna bakal henteu satia deui.

Henteu paduli sabaraha anjeun hoyong damel, upami anjeun teu percanten, anjeun moal ngagaduhan masa depan.

8. Teu aya kaakraban pisik.

Janten intim sacara fisik sareng pasangan anjeun saatos aranjeunna henteu satia sadayana mangrupikeun bagian tina kéngingkeun deui kapercayaan anjeun.

Mikir ngeunaan intim sareng pasangan anjeun tiasa memicu anjeun mikir yén aranjeunna akrab sareng anu sanés, nyandak deui sadaya perasaan nyeri sareng amarah ngeunaan henteu satia sareng ngajantenkeun hésé pikeun terus maju.

Éta tiasa nyandak waktos kanggo dugi ka tempat anu anjeun pikaresepeun karep ku aranjeunna deui, tapi upami anjeun mendakan mustahil dipikirkeun, perkawinan sigana moal tiasa diatasi.

Kaakraban fisik nguatkeun hubungan antara anjeun sareng status anjeun salaku pasangan. Upami anjeun henteu tiasa mendakan cara sambung deui, sanés ngan saukur anjeun bakal sono kana bagian penting tina hubungan anu séhat, tapi anjeun duanana tiasa tungtungna bagja, ambek-ambekan, sareng risiko langkung henteu satia kapayunna.

9. Anjeun nganggo henteu satia salaku senjata.

Leres, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngambek sareng ngaraheutkeun. Émosi anjeun bakal aya di mana waé tempat nalika anjeun terang yén pasangan anjeun parantos curang sareng moal aya ragu aya seueur alesan sareng tegangan nalika anjeun nyobian ngalaksanakeunnana.

Nanging duka anjeun sareng aranjeunna, perkawinan anjeun moal salamet upami anjeun nganggo henteu satia salaku senjata ngalawan aranjeunna.

Salaku pikabitaeun meureun pikeun nyandak dina panas hiji argumen, ngagunakeun hubungan maranéhanana dina gelut ngabalukarkeun aranjeunna nyeri iraha anjeun ngarasa menyakiti ngan bakal ngadorong anjeun jauh.

Kedah aya titik dimana anjeun nyandak kaputusan sadar pikeun ngantepkeun sareng ngaléngkah. Ngangkat kasalahan aranjeunna sanés ngan ukur nganyenyeri aranjeunna, tapi ogé bakal nganyenyeri anjeun.

Upami anjeun mendakan diri anjeun henteu daék ngaleupaskeun topik éta, maka panginten éta mangrupikeun tanda yén anjeun moal tiasa meunang leuwih ditipu . Sababaraha nyeri teuing jero sareng anu pangsaéna pikeun ngamungkinkeun anjeun duaan maju sareng mendakan kabagjaan sareng anu sanés.

10. Aranjeunna nolak tanggung jawab.

Pikeun tiasa ngalih tina henteu satia pasangan anjeun, anjeun kedah tingali yén aranjeunna leres-leres kaduhung, sareng bakal nanggungjawaban pikeun tindakanana.

Sanajan éta mangrupikeun puncak tina faktor anu nyababkeun aranjeunna henteu satia, pamustunganana éta mangrupikeun pilihan aranjeunna, sareng hungkul pilihan aranjeunna pikeun meta dina dorongan jeung risiko hubungan anjeun.

Upami pasangan anjeun tetep nyalahkeun saha waé jalma pikeun kaayaan tibatan dirina, maka aya masalah.

Éta langkung parah upami aranjeunna mimiti nyobian nempatkeun kasalahan ka anjeun anu nyababkeun aranjeunna curang. Henteu ngan ukur henteu tanggung jawab pikeun tindakan aranjeunna, tapi kabiasaan sapertos kieu manipulatif sareng bahaya sareng mangrupakeun bandéra beureum anu nikah anjeun parantos beracun.

Nyalahkeun jalma sanés tinimbang nyandak tanggung jawab kana bagian anu aranjeunna maénkeun dina hubungan éta nunjukkeun yén pasangan anjeun naha henteu leres-leres yakin yén aranjeunna salah atanapi aranjeunna henteu ngartos parah naon anu parantos dilakukeun.

Jalan anu mana waé, upami pasangan anjeun henteu tiasa ngaku kalakuanna, aranjeunna moal tiasa dianggo deui, sahingga hésé percanten yén aranjeunna moal ngalakukeun anu sami deui.

11. Anjeun nyobian ngajantenkeun éta dianggo kusabab alesan anu salah.

Upami anjeun parantos sasarengan, perkawinan bakal lirén antara anjeun duaan.

Kulawarga, réréncangan, sareng kauangan anjeun sadayana janten jalinan. Anjeun tiasa hirup babarengan, gaduh piaraan, atanapi bahkan barudak babarengan.

Cerai tiasa hartosna pamisahan langkung seueur tibatan ngan ukur silih. Ideu ngabubarkeun tina kahirupan séwang-séwangan tiasa sigana pikasieuneun teuing kanggo disanghareupan.

Paduli sabaraha halangan sigana dina cara anjeun angkat sareng sabaraha jalma éta bakal mangaruhan, kacuali anjeun cicing sabab anjeun leres-leres hoyong ngajantenkeun éta dianggo sareng pasangan anjeun, maka éta henteu badé.

Janten henteu bahagia babarengan dina hubungan henteu minuhan salah sahiji ti anjeun sareng bakal tungtungna négatip mangaruhan sadayana jalma anu anjeun pikir anjeun tinggal babarengan.

Anjeun bakal lirén gaul sareng kelompok silaturahim sasarengan, kulawarga anjeun bakal terang aya anu lepat, sareng murangkalih anjeun bakal ngamimitian percanten yén interaksi négatip ieu sapertos kumaha hubunganana.

Henteu janten sesah kumaha, kabagjaan anjeun kedah didamel heula. Upami duanana haté anjeun henteu aya dina éta, anjeun ngan ukur manjangkeun anu teu tiasa dihindari.

12. Anjeun ngan ukur henteu tiasa ngalih.

Anjeun panginten leres-leres hoyong éta jalan. Anjeun parantos nyobian nyarioskeun éta, pasangan anjeun ngalakukeun upaya, anjeun parantos nyobian konsultasi perkawinan, tapi tetep anjeun moal tiasa ngantepkeun éta.

Henteu sadayana tiasa uih deui tina henteu satia. Kalayan kahoyong anu pangsaéna di dunya, sakapeung éta pengkhianatan kapercayaan ngan mangaruhan anjeun jero teuing pikeun tiasa ngalih ti dinya.

Henteu tiasa ningali pasangan anjeun dina cara anu sami, henteu paduli kumaha anjeun nyobian, hartosna hubungan sacara épéktip parantos réngsé.

Upami anjeun ngaraos parantos nyobian sadayana supados tiasa dianggo, anjeun tiasa milarian jauh tina éta pikeun terang yén anjeun parantos masihan gambar pangsaéna. Henteu sadaya hubungan ngagaduhan tungtung anu bahagia.

Kenali lamun anjeun henteu tiasa ngantepkeun teras nempatkeun diri anjeun heula. Naha anjeun duaan ni'mat sareng ngantepkeun masing-masing mendakan kabagjaan di tempat séjén.

Upami salah sahiji anjeun parantos henteu satia, perkawinan anjeun moal uih deui sapeupeuting normal. Éta bakal nyandak waktos, kasabaran, sareng seueur padamelan pikeun nyandak anjeun duaan deui ka tempat anu stabil sareng asih.

Milih cicing sareng nyobian ngajantenkeun hal-hal jalan henteu hartosna éta bakal teras-terasan. Kadang-kadang henteu satia tiasa janten sabab urang kedah ngaku yén perkawinan éta henteu pernah dimaksad.

Waktos mangrupikeun dukun, sareng anjeun pasti bakalan peryogi seueur pikeun cageur tina salingkuh. Tapi ngan anjeun anu terang, jero, upami anjeun leres-leres tiasa ngajantenkeun perkawinan anjeun tiasa dianggo deui.

Jujur ka diri anjeun kalayan naon anu anjeun nyobian simpen. Naha anjeun leres-leres hoyong kénéh sareng jalma ieu, atanapi naha ngan ukur kareueus atanapi sieun janten nyalira anu ngajantenkeun anjeun cicing?

Sanajan anjeun komitmen pikeun sadaya alesan anu leres sareng yakin yén anjeun tiasa masihan jalan anu sanés, masih bakal aya titik nalika anjeun kedah nyanghareupan kaputusan sesah naha tetep atanapi henteu. Salami anjeun tiasa nyarios yén anjeun nyobian, moal aya éra atanapi kasieun dina ngaku éléh.

Masih henteu yakin naon anu kudu dilakukeun ngeunaan perkawinan anjeun? Hoyong ngobrolkeun hal-hal sareng saha? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun tiasa ogé resep: