Gosip WWE: Desain tahap WrestleMania 33 ngagaduhan téma Rollercoaster (Poto sareng Pidéo)

>

Naon carita na?

Pamaké Twitter anu namina Lex (@TheWrestleScoop) nyandak sababaraha gambar sareng pidéo setélan pangwangunan WrestleMania 33 di Stadion Dunia Dunia di Orlando, Florida.

Gambar sareng pidéo anu dicandak ku pangguna sigana nunjukkeun kanyataan yén Ultimate Thrill Ride anu WWE parantos ngamajukeun acara éta panginten sanés ngan ukur slogan tapi tiasa ogé dibayangkeun dina rencana sareng desain acara ogé .

Upami anjeun henteu terang ...

WrestleMania 33 lumangsung tanggal 2ndApril 2017 di Stadion Kamping Dunya di Orlando, Florida. Panggung sareng pangaturan pikeun acara parantos dilaksanakeun di stadion sareng parantos lumangsung ti saminggu katukang.





WWE parantos ngamajukeun WrestleMania 33 salaku acara panggedéna dina sajarah WWE sareng nyebatna 'The Ultimate Thrill Ride' dina kampanye promosi. Ieu salah sahiji pidéo promosi aranjeunna:

Pangguna Twitter anu parantos ngungkabkeun gambar sareng pidéo tina set-bagian pangwangunan WrestleMania 33 katingalina mangrupikeun kipas gulat anu asli ti Florida.



Haténa masalah

Pamaké Twitter Lex parantos ngintip lokasi WrestleMania 33 sareng parantos ngeposkeun sababaraha gambar sareng video anu nunjukkeun kamajuan anu parantos dilakukeun dugi ka ayeuna. Nembongan yén WWE ngajaga rencana sareng desain na bari teu aya indikasi kana produk réngsé anu parantos dibayangkeun ku aranjeunna.

Lokasi, sakumaha kana pidéo Lex's, ogé katingalina parantos dikurung, pikeun ngahindaran perhatian sareng kagiatan publik anu henteu perlu nalika pangwangunan.

éta patut ngantosan batur anjeun bogoh

Saatos nganalisis pidéo sareng gambarna, katingalina yén WrestleMania 33 sacara lengkep setelan sareng desain panggung mémang badé janten téma Rollercoaster / Amusement. Gambar sareng video anu dipasang ku Lex tiasa ditingali di handap ieu:



Tahap WrestleMania 33 pic.twitter.com/TYRImldxLE

- Lex (@TheWrestleScoop) 25 Maret 2017

Pembaruan panggung WrestleMania pic.twitter.com/N62sbMQWrq

- Lex (@TheWrestleScoop) 25 Maret 2017

Kuring ngagaduhan seueur goosebumps dinten ayeuna nalika ningali #WrestleMania panggung keur diwangun. Ngan SATU minggu deui! pic.twitter.com/0Z21vpeIbm

- Lex (@TheWrestleScoop) 25 Maret 2017

Slogan Ultimate Thrill Ride nuju ditingalikeun dina desain sareng sigana yén WWE badé kaluar pikeun nampilkeun tontonan gulat taunan sacara hébat.

Ogé baca: 5 kasalahan anu WWE henteu kedah dilakukeun dina WrestleMania 33

Lex ogé konon mastikeun sareng padamel konstruksi di Stadion Dunia Kamping yén desain WrestleMania 33 memang basisna rollercoaster. Tweet na anu mastikeun sami tiasa ditingali di handap ieu.

naon Addison Rae patut net

Pikeun aranjeunna anu henteu percanten laporan kuring ngeunaan tahap WrestleMania janten roller coaster. Ieu mangrupikeun 1 padamel di Stadion. pic.twitter.com/pE6RycmG8N

- Lex (@TheWrestleScoop) 26 Maret 2017

Ieu sadayana pastina pikaresepeun pisan!

Naon salajengna?

WrestleMania 33 bakal lumangsung tanggal 2ndbulan April di Stadion Dunia Berkemah di Orlando, Florida. Tos dilaporkeun yén 55.000 kapasitas tempat duduk di stadion parantos parantos payu , Kalayan WWE milari kamungkinan nambihan langkung seueur korsi dina acara éta.

Pangarang nyandak

WWE henteu ngayakeun nanaon deui pikeun ngamajukeun WrestleMania 33. Sedengkeun slogan Ultimate Thrill Ride datang rada telat kana promosi WrestleMania, desain anu ditetepkeun ngagambarkeun yén rencana pikeun setelan sapertos ieu parantos aya ti saprak sababaraha waktos. .

Pasti pikaresepeun pisan ningali yén WrestleMania 33 saleresna badé didasarkeun kana téma taman Rollercoaster / hiburan. Kaleresan, kuring henteu sabar pikeun ningali naon hasil akhir tina ieu!

Kami bakal ngajantenkeun anjeun diénggalan dina kamajuan anu langkung jauh anu urang tingali dina hal ieu!


Kirimkeun kami tip berita dina info@shoplunachics.com