16 Hal Anu Pikaresepeun Anu Kedah Dilaksanakeun Sareng Babaturan Anu Saé Anjeun

Saatos umur anu tangtu, seueur urang angkat tina ngarencanakeun petualangan anu teu aya tungtungna sareng réréncangan urang dugi ka pasamoan pikeun 'inuman gancang' antara jutaan sareng hiji hal anu sanés dina jadwal sibuk urang.

Naha éta pangatur babysitter atanapi juggling padamelan urang, seueur urang hésé pikeun komitmen kana rencana.

Janten, daripada satuju kana 'biasa' patepungan, naha henteu ngarencanakeun hal anu langkung pikaresepeun sareng sahabat anjeun?





Anjeun langkung condong kana rencana upami aranjeunna pikaresepeun, sareng kami ngagaduhan ideu anu saé pikeun kagiatan bestie ...

1. Buka Balanja - Tapi Sanés Anu Biasa

Terapi ritel tiasa pikaresepeun, tapi naha henteu ngarobih sakedik sareng mariksa sababaraha toko barang / toko amal lokal?



Rupa-rupa anu ditawarkeun di toko-toko ieu ageung sareng tiasa saé pisan pikeun mendakan sakedik potongan unik - naha éta baju, parabotan, atanapi hal-hal hiasan leutik pikeun bumi anjeun.

Naon deui, éta langkung mirah sareng langkung ramah lingkungan.

2. Panggihan Langkung Ti Kota Anjeun

Anjeun panginten parantos cicing di tempat anu sami salami hirup anjeun, tapi kumaha seueur anjeun nyaan terang



Teu saloba anjeun pikir, mamang teu.

Janten naha henteu jalan-jalan di sababaraha penjuru kota atanapi kota anjeun? Anjeun bakal mendakan sababaraha tempat anu pikaresepeun anu anjeun henteu kantos tingali sateuacanna.

Éta panginten toko-toko leutik anu unik (unggal kota ngagaduhan), taman-taman leutik anu anéh, atanapi pemandangan anu saé anu henteu pernah anjeun alami sateuacanna (utamina upami anjeun cicing di hiji gunung).

3. Ngalakukeun Poé Musium

Upami anjeun ngaraos pikaresepeun sareng gratis, naha henteu angkat ka musium lokal?

Maén wisata di kampung halaman anjeun heran matak, sareng bakal aya paméran dina sababaraha waktos dina sababaraha bulan ka payun anjeun sareng sobat anjeun duaan bakal resep.

Kéngingkeun dorongan budaya, teraskeun irisan kuéh anu ageung di musium, sareng terasrasakeun resep sakola-lami sareng sobat dalit anjeun.

4. Sukarelawan Sasarengan

Ayeuna, sukwan sareng réréncangan panginten sapertos naon anu dilakukeun ku kolot anjeun nalika nonoman, tapi langkung pikaresepeun ayeuna-ayeuna.

Aya sababaraha pilihan sukwan anu hadé anu langkung cocog pikeun déwasa! Naha henteu ningali kana sési SUP (stand-up paddle boarding) anu ngadorong anjeun pikeun ngumpulkeun sampah tina cai dina waktos anu sami? Peresihan pantai janten tambah populer ayeuna teuing.

Milarian kagiatan anu pikaresepeun pikeun anjeun duaan sareng mikaresep néwak nalika ngalakukeun sababaraha kabaikan pikeun masarakat sareng / atanapi planét.

Upami anjeun henteu yakin dimana milarian, parios halaman Facebook komunitas lokal atanapi hubungan sareng déwan anjeun. Toko lokal panginten ngagaduhan flyer sareng kafe komunitas atanapi kampus naon waé anu terang ngeunaan program sukarela anu pikaresepeun di daérah éta.

5. Kénging Sibuk Di Dapur

Upami anjeun rada keueung di dapur, undang babaturan anjeun pikeun masak babarengan.

Tuang siang sareng rerencangan sering ngurilingan nyandak takeaway gampang atanapi badé ka réstoran. Sanaos duanana pilihan anu saé, masak di bumi tiasa janten cara anu langkung saé, langkung tiis pikeun nongkrong tibatan rutinitas tuangeun anu tos aya.

Daripada buru-buru sareng nekenkeun reservasi, masak di salah sahiji bumi anjeun sareng ngamanpaatkeun waktos ieu pikeun ngobrol sareng ngariung.

Kotektak Instagram sasarengan pikeun inspirasi tuang terasrasakeun sababaraha musik anu saé (sareng sagelas anggur!) Nalika anjeun masak. Gampang.

6. Candak Kelas Ngeunah Anggur

Dahareun ngarah kami sampurna kana anggur, tangtosna. Daripada kaluar pikeun sagelas Sauvignon saminggu sakali, pertimbangkeun pesen kana kelas ngicipi anggur.

Aranjeunna biasana terjangkau na pinuh ku jalma séjén anu hoyong nyobian anu sakedik béda.

Upami anjeun tuangeun makanan, milari malem pasangan pangan sareng anggur sareng anjeun bakal diajar sadayana ngeunaan rasa anu cocog. Upami anjeun dina diet cair, pilih kelas anu ngajarkeun anjeun ngeunaan asal usul unggal anggur sareng mendakan ragam anu anjeun pikaresep.

Jalan anu mana waé, anjeun bakal kéngingkeun kasempetan pikeun nyobaan anu anyar sareng nyikikik.

7. Atanapi Cocktail Masterclass

Dina catetan sési raos, masterclass koktail mangrupikeun pilihan anu hadé!

Seueur bar ranté sareng réstoran nawiskeun kelas anu meujeuhna, janten nyandak bestie anjeun atanapi kengingkeun sadayana geng di ditu.

Anjeun bakal diajar ngeunaan pasangan alkohol, ngukur, jeung - bit anu pikaresepeun - oyag.

Anjeun bakal ngagaduhan palayan bar koktail sareng anjeun ngalangkungan koktail klasik ogé spesial di bumi, janten anjeun dijamin pisan pikeun diajar anu anyar.

Éta condong janten pikaresepeun sareng konyol, sareng aya seueur kasempetan pikeun uji coba rasa.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

8. Sirah Kana Kelompok Yoga

Upami anjeun saatos hal anu langkung holistik, buku anjeun kana kelas yoga.

Kaseueuran gim nawiskeun sahenteuna hiji kelas yoga saminggu, atanapi anjeun tiasa mendakan studio yoga lokal pikeun anu langkung cocog sareng kabutuhan anjeun.

Henteu janten masalah upami anjeun henteu kantos latihan, atanapi upami anjeun bieu tiasa némpél ramo, sabab kaseueuran kelas kabuka pikeun total pemula ogé pita elastis manusa!

Yoga tiasa janten cara anu hadé pikeun bersantai sareng bersantai atanapi tiasa nawiskeun latihan kakuatan tinggi gumantung kana gaya anu anjeun resep.

Mutuskeun naon anu anjeun pikahoyong tina kelas sareng candak legging anjeun ...

9. Diajar Kaparigelan Anyar Babarengan

Diajar kaparigelan énggal mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngariung sareng batur, kumaha caket anjeun.

Pariksa halaman Facebook lokal pikeun daérah anu anjeun cicing atanapi milari kelas komunitas online.

undertaker ngalungkeun naraka umat manusa dina reddit sél

Upami aya paguron seni tempat anjeun cicing, aranjeunna sigana bakal ngajalankeun kelas sareng kursus.

Ngagambar kahirupan tiasa pikaresepeun, kelas keramik mangrupikeun cara anu hadé pikeun bersantai sareng nganyatakeun diri, sareng bakal aya sababaraha jinis kelas jogét upami anjeun pikahoyong.

Anjeun teu kedah komitmen ka kelas mingguan, tapi diajar anu anyar babarengan mangrupikeun cara anu saé pikeun mikaresep perusahaan silih nalika pendak sareng jalma sanés.

10. Buku Poé Pangalaman

Situs wéb sapertos Groupon ngagaduhan tawaran ngeunaan 'pangalaman' sepanjang waktos. Ieu kagiatan biasana anjeun henteu pernah mikirkeun nalika anjeun ngarencanakeun pendak sareng babaturan.

Tukeur kopi sareng kuéh anjeun siang zorbing (bouncing kira-kira dina kubah badag, springy), coba lebet-karting , atanapi uji kasaimbangan anjeun dina tali luhur .

Pasti, éta bisa jadi sakedik harga tibatan nongkrong anjeun biasana, tapi éta artos artos pikeun petualangan hiji-hiji!

11. Sirah Ka Luar Gedé

Gumantung kana cuaca, kaluar sareng ka alam mangrupikeun cara anu hadé pikeun nyéépkeun waktos anjeun.

Leumpang nagara panjang sareng réréncangan mangrupikeun cara anu hadé pikeun de-setrés sareng anjeun sigana bakal karasa pisan terinspirasi.

Aya hal ngeunaan mahluk di alam anu ngabantosan urang langkung kabuka sareng urang sering mendakan langkung seueur deui.

Kaluar sareng sakedik sampurna upami anjeun atanapi rerencangan kantos ngaraos rada handap.

Éta saé supados awak anjeun obah sareng ngingetan sobat anjeun, sareng diri anjeun, yén anjeun hirup!

Upami anjeun meryogikeun sababaraha waktos kualitas sareng bestie anjeun, pencét jalan satapak sareng terasrasakeun dinten hawa seger, ngareset, sareng jalankeun éta endorphins.

12. Kamungkinan Dina Sapédah

Nalika anjeun mikirkeun nuju di luar ruangan, pertimbangkeun ngarebut sapédah anjeun.

su yung sareng euyeub swann

Upami anjeun kersa angkat langkung jauh tibatan jalan satapak tiasa nyandak anjeun, Ngabuburit mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajajah langkung seueur ker.

Kéngingkeun latihan pikeun saminggu sareng bersenang-senang sareng réréncangan nalika ngepak.

Ngabuburit saé pisan sabab éta gampang pisan milih rute pikeun tingkat kabugaran naon anu anjeun damel.

Pikeun petualangan, jalur gunung tiasa pikaresepeun. Upami anjeun ngudag hal anu rada gampang anu ngamungkinkeun anjeun pikeun leres-leres ngobrol sareng réréncangan nalika anjeun siklus, milari anu dumasar jalan atanapi kirang bukit.

Anjeun tiasa ngepak piknik pikeun dinikmati dina satengah waktos atanapi ngarencanakeun lirén di hiji pub nagara di sapanjang jalan.

Ngarencanakeun petualangan sakedik anjeun satengahna pikaresepeun, janten nyéépkeun waktos ningali peta sareng rute sateuacan anjeun pencét jalan.

13. Susun Tempat Tidur

Sleepover dina 20an sareng 30an anjeun sigana ngalibatkeun langkung seueur anggur, SATC, sareng gosip tibatan anu dilakukeun dina nonoman anjeun, sabab éta aranjeunna tiasa langkung pikaresepeun.

Anjeun teu kedah TV sampah sareng alkohol kanggo seneng-seneng, tangtosna. Nyaman ku coklat panas, klasik pilem atanapi dokumenter anu pikaresepeun, sareng nyéépkeun waktos waktos sareng réréncangan anu pangcaketna.

Mesen pizza sareng rénghap! Jenis kagiatan ieu leres-leres tiasa nguatkeun silaturahmi anu rada bajoang.

Jantenkeun aturan ngeunaan henteu mariksa telepon anjeun unggal 2 menit sareng betah silih caket.

Gampang ngaleutikan kadang-kadang, janten wengi anu ngan ukur ngaganggu nyaéta pilem konyol atanapi mutuskeun és krim naon anu anjeun resep mangrupakeun cara anu saé pikeun nyambungkeun deui.

14. Buang Pésta Makan Malam

Kanggo wengi anu langkung canggih, naha henteu maledogkeun tuang tuangeun?

Undang babaturan anjeun anu sanés sareng gaduh mash-up kelompok silaturahmi anu nyata. Upami anjeun kawas dulur di ditu, aranjeunna pasti aya patalina sareng silih!

Antara anjeun sareng rerencangan anjeun, luangkeun waktos kanggo mutuskeun saha anu bakal balanja, saha anu bakal masak, sareng saha anu ngorondang Pinterest pikeun inspirasi tempat-tempat sareng hiasan méja DIY.

Dangdan sareng senang-senang usaha. Satengah kasenangan nyaéta perencanaan sareng anu sanésna deui calik di rohangan anu pinuh ku rerencangan anu anjeun resep sareng ngan ukur resep seuri, carita, sareng perusahaan.

15. Ngabahekeun

Dinten spa anu pangsaéna, hayu urang jujur. Dipiros ku minyak, topéng leutak, sareng losion wangi lavender lumayan luhur dina seueur daptar daptar jalma.

Pariksa online pikeun tawaran di daérah lokal anjeun - sababaraha gim gaduh spa di-imah anu hadé, sareng hotél sering ngijinkeun pangunjung sadinten pikeun ngakses spa na.

Upami anjeun henteu hoyong percikan, tapi hoyong anu sakedik langkung fancier tibatan topéng pameunteu di bumi, anjeun tiasa nganjang seueur spa sareng ngan ngagunakeun daérah kolam renangna.

Anjeun panginten henteu kéngingkeun pangobatan kalebet tawaran, tapi anjeun tiasa linggih dina jubah mengembang sareng sandal anu karaos karajaan.

Tangtosna, spa bumi tiasa pikaresepeun pisan sareng rerencangan caket anjeun - candak varnis kuku, minyak kalapa, sareng naon waé anu bau anu endah sareng raoseun.

16. Silih Tulungan Ku Administrasi Kahirupan

Anu ieu henteu leres-leres pas sareng geter umum anu urang pikahoyong, tapi kami pikir penting pikeun kaasupkeun.

Salah sahiji bagian anu paling penting, sareng paling rewarding, janten babaturan anu paling pas pisan nyaéta silih aya.

Éta panginten sanés ' paling lucu ' kagiatan, tapi éta salah sahiji hal anu pangsaéna anjeun tiasa laksanakeun pikeun batur anu anjeun paduli - life admin.

Sanaon pesta koktail sareng skydiving liar sareng pikaresepeun, kadang anjeun ngan ukur kedah aya.

Upami sobat anjeun milari padamelan, luangkeun waktos kanggo ngabantosan aranjeunna nganggo CV na. Upami aranjeunna nuju ngalangkungan putus-putus , janten taktak aranjeunna ceurik dina.

Upami aranjeunna nuju ngalih ka bumi, nyandak sabotol buleud anggur sareng bantosan aranjeunna.

Ngarobih tugas anu saderhana, tapi sering nangtang, janten kagiatan anu pikaresepeun sareng sobat nyaéta naon perkawis éta.