Kedah Anjeun Ngadagoan Anu Anjeun Cinta? Naha Pantes Éta?

Janten, anjeun ngagaduhan perasaan pikeun batur sareng anjeun pikir éta tiasa ngajantenkeun hal anu endah - tapi aranjeunna henteu di tempat anu sami sareng anjeun.

Meureun éta tempat fisik (anjeun pendak online sareng ngantosan pendak kusabab hirup jauh), meureun éta tempat anu émosional (aranjeunna sieun ngalakukeun), atanapi meureun éta kasadiaan (aranjeunna sareng batur).

Naon waé waé anu ngahalangan anjeun tina sareng jalma anu anjeun resep, naha éta kedah ngantosan aranjeunna?





Anjeun panginten henteu heran mendakan yén teu aya jawaban anu gampang pikeun patarosan ieu. Éta gumantung kana sababaraha faktor anu ageung, sareng ngan anjeun (kalayan sakedik bantosan ti aranjeunna) anu leres-leres tiasa dugi ka handapeun patarosan éta.

Upami urang nyarios, kami parantos ngahijikeun tulisan ieu pikeun ngabantosan anjeun ngolah émutan sareng perasaan, sareng ngémutan naon anu saleresna lumangsung.



Anggo potongan ieu salaku sumberdaya muhasabah diri sareng luangkeun waktos anjeun pikeun mikir naha éta pantes ngantosan jalma anu anjeun resep.

Upami anjeun ngantosan aranjeunna siap…

Jalma anu anjeun resep tiasa janten bujangan sareng tiasa gaduh parasaan pikeun anjeun, tapi aranjeunna panginten henteu siap nyandak kabisat sareng mimiti bobogohan sareng anjeun.

Sanajan aranjeunna resep, aranjeunna panginten henteu aya di tempat anu aranjeunna hoyong kencan sareng saha waé. Ieu tiasa turun kana sajumlah ageung faktor, boh jangka pondok sareng jangka panjang.



Ngantosan saha waé anu siap dina kaayaan sapertos kieu peryogi pisan kasabaran, sareng éta ogé peryogi seueur komunikasi.

Upami anjeun duaan terang kumaha parasaan masing-masing, anjeun kedah nyarioskeun hal-hal sacara rutin.

Kami henteu nyarios yén unggal paguneman kedah janten pembuangan perasaan anjeun, tapi saé pikeun milari dimana anjeun nangtung.

Upami anjeun terang yén aranjeunna peryogi sababaraha waktos, tiasa langkung saé ngantosan éta sareng terang yén anjeun kedah nyéépkeun waktos sareng aranjeunna nalika aranjeunna siap.

Anjeun panginten parantos resep terang yén aya tingkat komitmen éta sareng anjeun tiasa ngagaduhan hal anu diarepkeun.

Meureun anjeun ngan ukur tiasa resep nyéépkeun waktos sareng aranjeunna nalika aranjeunna ngaraoskeun kumaha parasaan aranjeunna - tapi anjeun kedah pastikeun anjeun leres-leres henteu kunanaon, sabab henteu aya jaminan sanaos naon anu tiasa dicarioskeun atanapi dijanjikeun.

Kami henteu nunjukkeun yén anjeun masihan aranjeunna ultimatum, sabab ieu henteu adil, tapi penting pikeun nempatkeun diri anjeun heula (kumaha héséna anu karaos) sareng pastikeun anjeun henteu kunanaon sareng naon anu lumangsung.

Naha aranjeunna badé kencan sareng jalma sanés nalika aranjeunna terang naha aranjeunna siap kencan anjeun, sareng kumaha parasaan anjeun ngeunaan éta?

Sababaraha urang henteu resep pamanggih henteu-bujangan, bahkan upami aranjeunna pikir aranjeunna parantos mendakan jalma anu dipikahoyong dina hubungan. Éta panginten hartosna aranjeunna hoyong kencan sareng 'ngaluarkeunana tina sistemna' sateuacan aranjeunna netep.

Anjeun kedah naroskeun ka diri naha anjeun henteu kunanaon ngantosan - sareng upami anjeun ogé hoyong kencan bari ngantosan.

Résiko nyaéta salah sahiji anjeun mendakan anu sanés dina fase kencan 'samentawis éta' anu anjeun pikahoyong sareng langkung - anjeun kedah mutuskeun kumaha parasaan ngeunaan kamungkinan éta.

Upami anjeun ngantosan aranjeunna janten lajang ...

Upami jalma anu anjeun bogoh aya hubungan sareng batur, anjeun panginten bakal bingung pisan. Kami bakal mecahkeun masalah anu khusus ieu sareng langkung jauh sabab rumit pisan!

Anjeun terang aranjeunna gaduh parasaan pikeun anjeun.

Oke, jadi anjeun resep batur sareng aranjeunna sareng batur - tapi aranjeunna parantos ngawartosan yén aranjeunna ngagaduhan perasaan pikeun anjeun.

Dina hiji hal, yeuh! Silih raos anu cemerlang sareng anjeun panginten nuju rame ku bungah. Dina hartos anu sanés - naon ?!

Éta matak ngabingungkeun pisan dina kaayaan ieu - upami aranjeunna resep ka anjeun, naha henteu aranjeunna ngan ukur putus sareng pasanganna sareng akur sareng anjeun?

Tangtosna, éta jauh leuwih rumit tibatan éta.

Éta panginten tiasa nempel sareng pasanganna kusabab aranjeunna atos nikah atanapi ngagaduhan murangkalih, anu mangrupikeun masalah anu sanés.

Éta panginten tiasa cicing sareng pasanganna kusabab parantos babarengan sareng éta akrab sareng aman.

Mungkin aranjeunna masih sareng aranjeunna sabab masih bogoh ka aranjeunna, sanaos ogé ngagaduhan perasaan pikeun anjeun.

Dina kaayaan ieu, anjeun kedah leres-leres jujur ​​sareng aranjeunna. Jelaskeun yén anjeun terang éta sesah tapi anjeun kedah terang dimana anjeun nangtung.

Meureun satuju pikeun masihan waktos anu parantos ditangtoskeun (sapertos sababaraha bulan) supados aranjeunna tiasa terang naon anu badé dilakukeun.

Entong kuciwa upami aranjeunna henteu langsung ngeureunkeun hal-hal sareng pasanganna sareng datang lumpat ka anjeun - éta henteu salawasna jalan éta, sareng éta henteu hartosna aranjeunna henteu paduli ka anjeun.

Cara aranjeunna ngaréaksikeun sareng kaputusan anu dilakukeun dina waktos éta bakal ngantepkeun anjeun terang naha éta kedah ngantosan atanapi henteu.

Anjeun henteu terang kumaha parasaan aranjeunna.

Upami anjeun ngantosan batur kaluar tina hubungan sahingga anjeun tiasa ngudag parasaan anjeun, anjeun kedah réalistis ngeunaan naon anu bakal datang.

Éta romantis pikeun ngira yén aranjeunna bakal ngeureunkeun hal sareng nangkeup kana panangan anjeun, tapi teu dipikaresep kajadian upami aranjeunna henteu ngagaduhan perasaan pikeun anjeun.

Upami aranjeunna henteu kantos nyatakeun yén aranjeunna ngagaduhan perasaan pikeun anjeun, anjeun panginten ngantosan nanaon, duka.

Hésé ngaku sorangan sabab gampang pisan nyieun alesan dina pikiran anjeun: 'Anjeunna bogoh ka abdi, anjeunna ngan kedah jomblo teras urang tiasa babarengan' atawa 'Kuring terang anjeunna bogoh ka abdi, anjeunna ngan ukur lieur ku pamajikanana janten anjeunna henteu sadar.'

Urang tiasa ngayakinkeun diri yén batur henteu bahagia sareng pasanganna sareng ngan ngantosan kami ngadamel sikep anu hébat sareng nyapu éta, janten dunya anu bahagia sareng cinta. Hanjakalna, aranjeunna panginten henteu raoseun sami deui.

Anjeun tiasa naroskeun ka aranjeunna upami aranjeunna ngagaduhan perasaan ka anjeun, kalayan hormat kanyataan yén aranjeunna sareng batur.

Meureun wartoskeun ka aranjeunna yén anjeun bingung sareng peryogi panutupanana, naha éta terang yén aranjeunna ogé resep anjeun, atanapi dibéjakeun yén éta moal kajadian.

Upami éta anu terakhir, saé terang naon kanyataanna sahingga anjeun tiasa ngamimitian ngirangan perasaan anjeun ka aranjeunna sareng ngaléngkah.

Upami anjeun ngantosan hal-hal janten tiasa…

Meureun anjeun parantos mendakan batur online sareng, kusabab masalah geografis, teu acan pendak.

Anjeun parantos ngobrol sakedap sareng anjeun terang aya naon waé - anjeun duaan kataji ku anu anjeun kenal, sareng anjeun resep kumaha tampilanana dina poto aranjeunna.

Naha anjeun maksadkeun nempatkeun sadayana anu sanés pikeun saha anu anjeun anggap jalma ieu tiasa aya dina kahirupan nyata?

Upami anjeun pikir éta tiasa leres-leres hasil, kami bakal nyarankeun pendak (aman!) Gancang-gancang.

Beuki lila anjeun ngantepkeun éta, beuki anjeun bakal mimiti ngeusian lolongkrang anu anjeun henteu terang ngeunaan éta ku impian sareng lamunan anjeun.

Bahaya aya nyaéta anjeun tungtungna murag asih ka batur anu anjeun satengahna ciptakeun dina imajinasi anjeun!

Tangtosna, aranjeunna panginten tiasa sapertos kitu dina kahirupan nyata, tapi anjeun panginten tiasa ngantosan batur anu henteu leres-leres aya dina kahirupan nyata sapertos anu aranjeunna pikirkeun dina pikiran anjeun.

Aktip ngantosan batur hartosna henteu kencan batur bari ngahaja. Pasip ngantosan batur hartosna anjeun kabuka pikeun hal-hal sanés upami aranjeunna antukna samentawis éta.

Dina pendapat kami - panginten langkung saé pasif ngantosan batur, sabab anjeun henteu kedah nolak hal anu luar biasa upami datang ka jalan anjeun.

Émut yén hal-hal henteu dijamin sareng jalma anu anjeun ngantosan, sareng anjeun panginten henteu hoyong résiko jalma anu leres-leres cemerlang anu nangtung di payun anjeun pikeun ideu batur anu anjeun henteu pernah leres-leres pernah sareng leres.

Bayangkeun nolak jalma anu endah pikeun ideu jalma anu anjeun resep, ngan ukur terang yén aranjeunna henteu persis sapertos anu anjeun pikirkeun.

kumaha kaayaan jalma anu tetep nempatkeun anjeun handap

Anjeun teras bakal kaduhung nalika mareuman koneksi anu nyata pikeun sambungan virtual anu ngan ukur henteu hasil.

Tangtosna, panginten aya alesan anu sanés naha hubungan henteu mungkin ayeuna - aranjeunna panginten janten dina taun pamungkas sakola hukum, miara anggota kulawarga anu gering, atanapi dina padamelan anu ngabutuhkeun aranjeunna pikeun sering ngumbara.

Upami ngan saukur henteu aya waktos pikeun ngajantenkeun hubungan ayeuna damel, éta henteu hartosna moal aya waktos kanggo hiji di payun.

Tapi, sapertos sambungan virtual anu anjeun tiasa antosan, anjeun panginten henteu kedah mopohokeun kasempetan anu sanés pikeun hubungan anu bagja pisan nalika anjeun henteu yakin yén jalma anu anjeun tahan bakal leres-leres ayeuna aya nalika aranjeunna nyarios. aranjeunna bakal.

Upami anjeun ngantosan aranjeunna komitmen ka anjeun ...

Upami anjeun parantos kencan sareng jalmi anu anjeun resep, ucapan salamet! Éta saé pisan sareng batur anu anjeun resep pisan - tapi naha aranjeunna raoseun sami?

Anjeun tiasa perhatoskeun yén anjeun salawasna jalma anu ngarencanakeun sareng ngahontal heula. Meureun anjeun salawasna jalma anu nyarios 'Kuring bogoh ka anjeun' heula, atanapi meureun anjeun ngan ukur hiji anu nyarios ... kantos?

Upami anjeun ngantosan jalmi anu parantos aya sareng anjeun, anjeun dina kaayaan pajeujeut sareng anjeun panginten bajoang terang naon anu kedah dilakukeun.

Éta panginten leres-leres gaduh parasaan anu sami pikeun anjeun anu anjeun gaduhkeun pikeun aranjeunna, tapi berjuang pikeun komunikasi éta. Upami aranjeunna parantos hubungan anu goréng di jaman baheula, aranjeunna panginten moal janten hadé dina ngajagaanana atanapi jujur ​​ngeunaan parasaan.

Anjeun teu kedah masihan tekanan ka aranjeunna pikeun nyarios 'Kuring bogoh ka anjeun,' sareng henteu adil pikeun gaduh ekspektasi anu luhur pikeun tindakan aranjeunna.

Sabar sareng hormat kumaha parasaan aranjeunna, sareng cobi émut yén kasieun ieu disababkeun ku pangalaman anu katukang, sareng henteu ngagambarkeun kumaha aranjeunna ningali anjeun.

Nyebatkeun 'Henteu wajar anjeun ngabandingkeun kuring sareng mantan anjeun' panginten asa valid, tapi upami aranjeunna ngagaduhan mantan toksik atanapi parantos hubungan anu kasar, contona, aranjeunna ngagaduhan alesan anu sangat valid pikeun nyandak waktosna dina hal nganyatakeun kumaha aranjeunna ngarasa ngeunaan anjeun.

Upami anjeun ngaraos resep nahan sabab aranjeunna henteu ngaraos sami, éta kaayaan anu sanés. Éta panginten henteu raoseun sapertos anjeun, sareng anjeun kedah milarian terang upami anjeun henteu kunanaon.

Sababaraha jalmi ngan ukur senang sareng jalmi anu aranjeunna dipikacinta, sareng nampi yén aranjeunna henteu bakal nampi cinta éta deui dina cara anu sami, atanapi yén éta tiasa jangka pondok.

Upami anjeun henteu kunanaon, anjeun kedah gaduh diskusi terbuka ngeunaan hal éta sareng pasangan anjeun. Diskusikeun naon anu aranjeunna tingali pikeun anjeun dua di waktos payun, sareng naroskeun upami aranjeunna peryogi langkung waktos kanggo milarian perasaan aranjeunna.

Coba tetep tekanan ditetepkeun di dieu, sakumaha héséna sigana, kusabab langkung anjeun nempatkeun éta, kamungkinan aranjeunna ngabohong tina kasalahan atanapi panik, anu ngajantenkeun kaayaan beuki lieur.

Jero hatena, anjeun parantos terang naon jawaban na sareng anjeun terang naon anu anjeun kedah lakukeun - naha lengket sareng masihan waktos, atanapi percanten kana peujit anjeun , terang nilai anjeun, sareng teraskeun upami anjeun ngan ukur terang yén aranjeunna moal tiasa masihan anjeun naon anu anjeun pikahoyong.

Sacara gembleng, terserah anjeun pikeun mutuskeun naha anjeun ngantosan jalma anu anjeun resep.

Émut yén anjeun gaduh waktos kanggo mutuskeun parasaan anjeun sareng naon anu badé dilakukeun. Ieu henteu kedah janten kaputusan anu anjeun candak sapeuting!

Maca tulisan sapertos kieu tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan halimun dina émutan anjeun sareng leres-leres ngawitan mikir langkung jero - sareng réalistis.

Obrolkeun ka jalma anu anjeun resep tur percanten ngeunaan parasaan anjeun, tapi émut yén aranjeunna sadayana tiasa masihan anjeun nasihat anu béda!

Pamustunganana, réaksi anjeun kana naséhat anu béda bakal nyaritakeun pisan ngeunaan kumaha anu anjeun leres-leres raoskeun. Upami aya anu nyarios 'tong ganggu ngantosan, parantos lami teuing' sareng peujit anjeun satuju, teras angkat sareng peujit anjeun sareng jalan.

Upami sobat anjeun ngawartosan anjeun ngantosan sareng ngempelkeunana, sareng anjeun langsung ngaraos lega, anjeun panginten nembé ngantosan 'ijin' ti batur pikeun nuturkeun haté anjeun sareng ngantosan jalma anu anjeun cintai.

Anjeun bakal terang naon anu kedah dilakukeun - percaya diri sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun anjeun.

Masih henteu yakin naha anjeun kedah ngantosan jalma ieu atanapi ngaléngkah dina kahirupan anjeun? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: