WWE Raw ditunda dugi ka Kemis

> WWE Raw ditunda dugi ka Kemis

WWE Raw ditunda dugi ka Kemis

kumaha ngahemat hubungan saatos ngabohong

WWE sacara resmi ngumumkeun dina halaman wébna yén aranjeunna parantos nunda acara live wengi ayeuna di XL Center, Hartford sareng parantos ngabolaykeun acara langsung énjing wengi di Boston, dimana kasét SmackDown dijadwalkeun lumangsung. Urang ngalaporkeun tadi yén atah wengi ayeuna dibolaykeun kusabab badai salju anu badé caket di Northeast.

Acara atah disetél pikeun ngamimitian jam 8 wengi ET, sajam sateuacan larangan perjalanan diberlakukeun. WWE ogé parantos ngungkabkeun inpormasi ngeunaan tikét, nyatakeun yén, tikét tina acara wengi ayeuna di Hartford bakal dihargaan acara SmackDown, anu bakal disiarkeun langsung dinten Kemis ieu tanggal 29 Januari.





Aranjeunna ogé parantos ngumumkeun yén kipas kalayan tikét pikeun acara énjing di Boston bakal ngagaduhan pilihan boh tukeur tikét dina acara WWE anu bakal datang dina dinten Sabtu, 27 Juni atanapi kéngingkeun pengembalian dana dina waktos pameseran.



naon hiji kanyataan metot ngeunaan kuring

Nanging, dicatet yén WWE bakal ngiringan hirup wengi ayeuna jam 8 wengi AND ti studio na di markas dunya Stamford. WWE COO Triple H tweets warta ieu pikeun para penggemar,

Kusabab badai salju anu caket di belah wétan-kalér WWE bakal nunda acara live wengi ayeuna di Hartford, CT sareng dibatalkeun énjing di Boston (1/4)

- Tripel H (@TripleH) 26 Januari 2015

Nanging, Senén Peuting #Gambar AKAN hawa wengi ayeuna @USA_Network ti @WWE Markas Dunya di Stamford, CT. (2/4)



nalika anjeun ngan ukur hoyong kabur
- Tripel H (@TripleH) 26 Januari 2015

#WWE Semesta di Hartford, CT: tikét bakal dihargaan pikeun LANGSUNG khusus #Dibantingkeun Kemis ieu @KumahaSiaGoblog anu bakal disiarkeun @SyfyTV (3/4)

- Tripel H (@TripleH) 26 Januari 2015

. @nurindah kipas angin: tikét tiasa ditukeurkeun #WWE Langsung dina Sap. 27 Juni atanapi dibalikeun dina titik pameseran. Hatur nuhun. (4/4) @WWE

- Tripel H (@TripleH) 26 Januari 2015