WWE News: Matt Hardy janji mupus Bray Wyatt dina Pupus pamungkas

>

Naon carita na?

Saluran Youtube WWE nyebarkeun pidéo dinten ayeuna ngeunaan 'Woken' Matt Hardy ngabagéakeun WWE Universe ka sanyawa Hardy payuneun Penghapusan Pamungkas. Hardy bakal nyanghareupan Urut Juara WWE Bray Wyatt di sanyawa kulawarga Hardy dina épisode minggu Senén Peuting RAW.

Upami anjeun henteu terang ...

Deui nalika ngajalankeun na panganyarna dina Impact Wrestling, Matt Hardy ngahudangkeun deui karirna sareng karakter 'Rusak' na. Puncak tina 'Broken' Matt Hardy nyaéta Penghapusan Akhir anu nampilkeun kulawarga Matt Hardy kalebet Reby Hardy, Raja Maxel, Senor Benjamin, Vanguard-1 drone sareng Jeff Hardy.

naon sia net Kurnia Clarkson urang

Reby, Maxel, Senor benjamin sareng Vanguard-1 dikonfirmasi bakal muncul dina Ultimate Delete tapi saatos ditewak DWI na minggu kamari, masih henteu écés naha rékaman Jeff Hardy ditémbak dina sanyawa bakal dipaké.





Jantung masalah ...

Hardy sareng Wyatt bakal nyanghareupan salami pamupusan Ultimate salami RAW sareng WWE minggu ieu dikemas ku bungkus pidéo anu dipasang dina saluran Youtube na.

Saatos ngabageakeun teh WweAlam semesta kana sanyawa Hardy, Hardy nyatakeun yén sanyawa éta sulap sareng henteu janten masalah naha salah éta aya dina 'Kubah Penghapusan' atanapi 'Kota Rusak' atanapi bagian sanés tina senyawa éta, éta hirup sareng napas nalika dihukum Hardy Wyatt dugi ka Hapus Akhir.



Naon salajengna?

Henteu paduli naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Penghapusan Pamungkas, éta pasti janten tongtonan upami teu aya anu sanés. Parios pidéo Penghapusan Akhir tina Pangperangan Dampak di handap ieu.

Pangarang nyandak

Janten sacara brutal jujur, perselisihan Hardy vs Wyatt parantos janten bust dugi ka ayeuna. Nanging, Penghapusan Pamungkas tiasa nyuntik sababaraha pikagumbiraeun anu diperyogikeun pikeun perselisihan ieu. Upami tungtungna janten bab terakhir tina perselisihan, sahenteuna bakal (mudah-mudahan) dipungkas ku bantosan.