WWE News: Getih Goldberg diédit kaluar tina poto dina galéri WWE.com

>

Naon Carita na?

WWE.com parantos ngédit getih dina dahi Goldberg tina galéri Senén Peuting Atah tadi wengi.

Getih mangrupikeun hasil tina headbutt kana panto anu biasana dilakukeun ku Goldberg nalika lebetna, anu cilaka anu sanésna henteu langkung ti diteukteukan minor.





Upami anjeun henteu terang ...

WWE gaduh riwayat nyingkahan getih iraha aranjeunna nganggap perlu. Ilaharna, kabijakan maranéhna pikeun getih nyaéta pikeun nyegah nunjukkeun éta atanapi janten hideung bodas dina duanana poto sareng pidéo YouTube na.



Conto anu anyar nyaéta klip Raw tina 22 Pébruari 2016, nalika Triple H nyerang Roman Reigns sareng ngantepkeun anjeunna ngaco getih. Pidéo anu ditayangkeun dina Senén Peuting Atah dina warna anu biasa tapi dirobah janten hideung bodas nalika getih Reigns henteu tiasa disumputkeun.

Conto anu sanésna nyaéta vidéo ti 25 Pébruari 2013, dimana Brock Lesnar kabobolan ku Triple H saatos dialungkeun kana tihang ring. Pidéo aslina ditayangkeun tanpa hideung bodas, tapi klip YouTube na dirobih janten hideung bodas ogé.

Haténa masalah



Jumlah getih Goldberg nunjukkeun dina cincin éta saukuranna leutik pisan, anu nunjukkeun kumaha seriusna kawijakan WWE ngeunaan hal-hal sapertos kitu.

Éta mangrupikeun sajumlah leutik getih, janten pikeun WWE dugi ka nyumputkeun éta hartosna aranjeunna ngagaduhan niat nyobian ngajaga peringkat PG anu parantos aranjeunna patuh ti saprak 2008.

Naon salajengna?

Salami WWE tetep PG, ngarepkeun bakal ningali langkung éditan sareng parobihan warna kana pidéo anu ngalibetkeun getih.

Aranjeunna parantos ngalakukeun ieu sababaraha taun ayeuna, janten sigana trend bakal teras dugi ka aranjeunna ngarobah rating TV; anu dipikaresep pisan dibéré sponsorna.

Sportskeeda urang Candak

Ieu sigana panjang pisan pikeun WWE pikeun sajumlah getih leutik dina halaman wéb na sorangan. Kanyataan yén aranjeunna moal tiasa nunjukkeun getih dina warna aslina sigana rada régulasi.

Teu aya anu nyungkeun baliho deui, tapi upami jalma kabeneran ngaluarkeun getih, naon salahna nunjukkeun sababaraha na?

Éta kahartos yén WWE hoyong ngirangan résiko inféksi, janten meresihan pertandingan ogé masuk akal, tapi upami éta henteu cocog sareng teu aya paparan anu berkepanjangan, maka éta henteu leres pisan ngédit getih kusabab alesan anu sanés tibatan rating PG.

Tweet Nyarios

naon anu anjeun paling resep?

Sanaos diédit deui dina halaman wébna, halaman twitter perusahaan sanés WWE Universe henteu ngagaduhan masalah nyabit gambar Goldberg anu rada getih.

'Kuring moal eureun nanaon pikeun meunangkeun éta @WWE #UniversalChampionhip ! ' - @Goldberg #RAW #RoyalRumble pic.twitter.com/Bd1YDn8bBp

- WWE Universe (@WWEUniverse) 24 Januari 2017

Kirimkeun kami tip berita dina info@shoplunachics.com