Naon Anu Kedah Laksanakeun Nalika anjeun Ngabobolan Hubungan Anjeun: 12 Tip Anu Sanggup!

Anjeun parantos ngalakukeun anu goréng. Kami henteu kedah terang naon éta, tapi, upami éta ngaco hubungan anjeun, anjeun kedah ngalereskeun saloba-gancangna sareng anjeun tiasa.

Naha éta mangrupikeun hiji-hiji atanapi hal anu anjeun parantos lakukeun sacara konsisten kana waktu (tanpa sadar, panginten), anjeun kedah ngadamel sababaraha parobihan - ayeuna.

Ieu sababaraha tips ngeunaan cara ngarobih naon waé anu anjeun parantos laksanakeun.





1. Kagungan kasalahan anjeun.

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngaku yén anjeun parantos ngalakukeun kasalahan.

Anjeun duanana terang yén éta kajantenan sareng anjeun ngabohong atanapi nyobian ngabela diri sigana moal ngabantosan dina kaayaan ieu.



Janten jelaskeun ka pasangan anjeun yén anjeun terang yén anjeun parantos ngaco, kusabab langkung anjeun nyobian pura-pura anjeun henteu lepat atanapi nyobian ngorbankeun tanggung jawab, beuki frustasi sareng kesel aranjeunna bakal janten sareng anjeun.

Anjeun panginten moal kersa nampi, tapi ngabantah hal anu jelas pikeun anjeun duaan tingali sanés ideu anu saé, percanten ka kami.

2. Nyarioskeun saleresna kanyataan.

Upami anjeun parantos ngaco sareng anjeun nyarios sareng pasangan anjeun ngeunaan éta, tong disumputkeun nanaon ti aranjeunna.



Hiji-hijina hal anu langkung parah tibatan mendakan anjeun parantos ngahianat nyaéta mendakan kadua kalina yén aya langkung ti éta tibatan pasangan anjeun ngantep.

Upami anjeun nipu dua kali tapi pasangan anjeun pikir éta ngan ukur kajadian sakali, contona, anjeun kedah ngawartosan aranjeunna ayeuna.

kumaha meunang kapercayaan deui dina hubungan saatos ngabohong

Entong ngajantenkeun aranjeunna siga cangkir ku ngawartoskeun aranjeunna satengah kanyataan ayeuna sareng ngantep aranjeunna mendakan sésana pikeun dirina engké dina garis - sabab aranjeunna ampir pasti bakal.

Anjeun kedah jujur ​​sareng ngaku kana sagala hal payun - upami anjeun hormat pisan, anjeun bakal ngartos naha éta penting pisan.

3. Nyungkeun hapunten - sareng hartosna éta.

Tangtosna, jantenkeun aranjeunna sadar kumaha kasieun anjeun. Milarian cara pikeun nunjukkeunana, ucapkeun, ngajantenkeun aranjeunna percanten sakahayang anjeun.

Entong nyarios salaku koméntar atanapi ngacapruk dina napas anjeun.

Tanggung jawab naon anu anjeun parantos laksanakeun, ngaku yén anjeun parantos nganyenyeri batur anu anjeun cinta, sareng ngajantenkeun pisan pisan jelas yén anjeun punten.

4. Buktikeun yén anjeun moal ngalakukeun deui.

Upami anjeun ngaco, usaha pikeun nunjukkeun yén anjeun moal ngalakukeun kasalahan anu sami deui.

Buktikeun ka pasangan anjeun yén anjeun ngalakukeun parobihan anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun hubungan ieu jalan.

Anjeun panginten anjeun ngaraos hal-hal parantos maot saatos sababaraha dinten, tapi anjeun masih kedah usaha pikeun nunjukkeun ka aranjeunna yén anjeun parantos robih sareng badé ngalakukeun naon waé pikeun ngajantenkeun jalan janten jalan.

5. Daék nyieun kompromi.

Upami anjeun curang sareng pasangan anjeun sareng réréncangan caket, anjeun kedah nampi yén aranjeunna moal kersaeun anjeun ningali babaturan éta deui.

abdi rumaos henteu pas

Sababaraha pangorbanan kedah dilakukeun - sareng anjeun ngan ukur tiasa nyalahkeun nyalira pikeun aranjeunna. Pasangan anjeun aya dina hakna pikeun ngaharepkeun sababaraha kompromi sareng parobahan paripolah anjeun.

Anjeun menyakiti aranjeunna sareng anjeun kedah ngantepkeun aranjeunna ngarah nalika aranjeunna ngajelaskeun naon anu diperyogikeun pikeun ngaraos betah sareng aman dina hubungan deui.

upami abdi bogoh ka anjeun

Ieu henteu kedah raoseun sapertos hukuman, tapi éta kedahna karasa sapertos parobihan aktif sareng buktosna yén anjeun moal ngalakukeun éta deui.

6. Témbongkeun aranjeunna yén aranjeunna prioritas anjeun.

Pastikeun anjeun nunjukkeun pasangan anjeun kumaha paduli anjeun sareng ngahargaan hubungan anjeun sareng aranjeunna.

Upami anjeun parantos ngaco sareng hoyong ngalereskeun hal-hal, anjeun kedah nunjukkeun ka aranjeunna yén anjeun resep aranjeunna sareng hoyong jalan-jalan di antara anjeun.

Éta panginten perasaan dikhianatan atanapi dianggurkeun, sareng anjeun kedah ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun pikiran ieu tina pikiranana ku ngajantenkeunana janten prioritas dina kahirupan anjeun.

Kaget aranjeunna ku kado imut atanapi rangkulan acak-acakan, jalan kaluar pikeun ngabéjaan yén anjeun jaga, sareng bangga nunjukkeun ka dunya yén anjeun resep aranjeunna.

Ieu bakal ngabantosan aranjeunna langkung percaya diri ngeunaan dirina nuturkeun kafir atanapi pengkhianatan tina sababaraha jenis, sareng bakal ngabantosan ngalereskeun karusakan anu anjeun parantos laksanakeun.

7. Témbong nalika diitung.

Aya didinya. Upami anjeun ngaco ku henteu pernah hadir cukup atanapi ku nganggap enteng pasangan anjeun, usaha anjeun pikeun aya pikeun hal-hal anu penting.

Entong batal tanggal wengi. Lengket komitmen anjeun sareng pasangan anjeun.

8. Kudu konsisten.

Saha waé tiasa janten pasangan anu saé saminggu. Dina raraga leres-leres nunjukkeun yén anjeun punten kana tindakan anjeun sareng hoyong ngajantenkeun hubungan éta jalan, anjeun kedah komitmen.

Anjeun kedah konsistén sareng ngajantenkeun hal-hal ieu janten kabiasaan, sanés ngan ukur kasieun sakali.

Pasangan anjeun bakal langkung getol ti saprak kantos ngaraos aman sareng hargana, sareng éta moal kajantenan dina saminggu.

fana kombat 11 ronda rousey

Entong ngalakukeun hal-hal ngan ukur pikeun kapentingan anjeun sabab sigana bakal nganyenyeri deui nalika aranjeunna sadar yén anjeun moal diganggu pikeun nempel.

Komitmen pikeun ngabuktikeun sabaraha anjeun paduli sareng netepkeun standar anyar pikeun diri dina hubungan.

9. Komunikasi sacara jujur ​​sareng terbuka.

Naon waé anu anjeun lakukeun pikeun ngarusak hubungan anjeun, hal-hal tiasa karaos rada tapis atanapi taringgul bari.

Ieu lumrah - aya kajadian anu gedé anu matak ngaganggu salah sahiji anjeun, sareng aya ogé masalah na kunaon anjeun ngalakukeun anu goréng ti mimiti!

Pasangan anjeun panginten rada sieun sareng rentan, janten anjeun kedah leres-leres fokus kana komunikasi dina titik ieu.

Mimitian paguneman anu jujur ​​sareng tetep tenang - ieu sanés waktos pikeun ngamimitian membela diri, éta waktuna ngupingkeun kumaha perasaan pasangan anjeun sareng nunjukkeun yén anjeun paduli.

10. Ngartos yén pasangan anjeun panginten peryogi rohangan.

Anjeun panginten anjeun resep nyéépkeun waktos waktos anu seueur pikeun mayar naon anu kajantenan, tapi pasangan anjeun panginten peryogi sababaraha rohangan kanggo ngolah.

Éta pisan pikabitaeun pikeun smother aranjeunna ku cinta jeung kasih sayang langsung - barina ogé, Anjeun meureun ngarasa uih pikeun menyakiti aranjeunna sareng kalepatan anu ngajantenkeun anjeun hoyong aya di sakuriling aranjeunna sareng nyobian ngahibur.

Bagian tina ngahargaan batur nyaéta narima yén aranjeunna sigana terang anu pangsaéna pikeun aranjeunna. Upami aranjeunna peryogi sababaraha waktos nyalira pikeun ngolah sareng milarian naon anu aranjeunna pikahoyong dilakukeun payun, anjeun kedah masihan ka aranjeunna.

11. Narima yén éta tiasa nyéépkeun waktos pikeun pasangan anjeun pikeun ngahampura anjeun.

Nanging gancang anjeun pikir anjeun duanana kedah ngalih tina masalah sareng balik deui ka normal, anjeun kedah ngantep pasangan anjeun janten anu dipimpin ku anu ieu.

Éta panginten peryogi sababaraha waktos pikeun tiasa ngahampura anjeun.

Éta normal ngarasa frustasi ku ieu - barina ogé, anjeun parantos nyarios hapunten sareng anjeun janten pasangan anu hadé deui.

kuring teu ngagaduhan tujuan atanapi cita-cita dina kahirupan

Nanging, upami anjeun leres-leres hoyong maju babarengan, anjeun kedah ngantepkeun aranjeunna nyandak waktos kanggo ngolah leres sareng leres-leres ngalaksanakeun parasaan aranjeunna.

Upami ieu langkung lami tibatan anu anjeun pikahoyong, antosan. Entong buru-buru nyandak kaputusan sabab ngan ukur bakal langkung neken aranjeunna sareng panginten janten ngambek deui.

Hayu aranjeunna janten kalungguhan, aya nalika aranjeunna peryogi anjeun, sareng tetep sakumaha tulus nyungkeun hampura sareng kaasih sakumaha aranjeunna kedah anjeun.

12. Terang iraha ngantepkeun sina disebat sadinten.

Anu hiji ieu pikareueuseun tapi, éta mangrupikeun bagian tina hubungan.

Anjeun kedah nampi yén pasangan anjeun panginten henteu senang cicing sareng anjeun saatos anjeun ngaco. Éta panginten asa sering kajadian, atanapi siga anjeun moal leres-leres ngarobih cara anjeun.

Anjeun tiasa nyarios ngeunaan ieu, tangtosna, sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngayakinkeun aranjeunna tetep sareng anjeun, tapi, pamustunganana, aranjeunna aya dina hakna pikeun leumpang jauh pikeun kahadéan.

Kadang teu aya anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngarobih éta. Tarima mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun maju.

Masih henteu yakin naon anu kudu dilakukeun pikeun hubungan anjeun balik deui dina jalur saatos anjeun ngaco? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun tiasa ogé resep: