Vince McMahon sareng RAW Superstar nyiptakeun momen anu teu kontroversial dina Hall of Fame

>

Vince McMahon sareng Titus O'Neil ngagaduhan seueur kasenangan dina upacara Aula WWE 2021 WWE upami postingan Instagram terakhir na nyaéta indikasi.

tanda narcissist anu curang ka anjeun

Titus O'Neil ngahormatan sareng Warrior Award dina upacara Hall of Fame 2021 WWE. O'Neil ayeuna parantos ngeposkeun seueur poto tina upacara dina gagang resmina Instagram sareng hiji gambar tinangtu bakal kakurangan tina pameget na.

Poto sual éta nuduhkeun Pupuhu Titus sareng WWE Vince McMahon ngaos poto dina Hall of Fame upacara. Titus tiasa ditingali maén dina néwak panangan Vince McMahon dina gambar.





Fans anu tetep sareng WWE bari ayeuna sadar kana naon anu lumangsung nalika perayaan pensiunan Daniel Bryan dina 8 Februari 2016 episode WWE RAW. O'Neil néwak Vince McMahon ku pananganna dina waktos anu kagok pisan nalika momen akhir hajatan.

O'Neil ditunda salami 60 dinten saatos kajadian éta. Anjeunna engké nyatakeun yén anjeunna nyengkram panangan Vince McMahon supados Stephanie McMahon tiasa ngantunkeun tempat éta heula.



Titus sareng Vince McMahon maénkeun deui kajadian éta dina upacara Hall of Fame 2021 WWE sakumaha tiasa ditingali di handap ieu:

Titus O.

Titus O'Neil sareng Vince McMahon nuju senang-senang dina upacara Aula Inohong WWE 2021

Anjeun tiasa ningali albeum lengkep di handap ieu:



kumaha terang upami lalaki nyumput parasaan
Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku Titus Oneil (@titusoneilwwe)

Vince McMahon dikabarkan livid saatos paséa sareng O'Neil

Vince McMahon pastina henteu bahagia sakedik kusabab Titus nyekel pananganna dina wengi éta. Ieu Arn Anderson muka ngeunaan kajadian éta sareng kumaha éta kéngingkeun Vince McMahon isin:

'Anjeunna ujug-ujug neunggeul anjeunna nalika anjeunna nyekel Vince dina pigeulangna nalika Titus mimiti némbongan. Anjeunna ampir murag. Sigana mah ngerakeun. Sigana mah langkung éra panginten éta mangrupikeun waktos komedi tibatan anu sanés. Tapi kuring pikir éta henteu saé dina pipikiran Vince kusabab anjeunna ampir ragrag. Éta gancang nyigeung anjeunna. '

Ngabubarkeun: Sakumaha mimitina dilaporkeun ku @TB_Times , @TitusONeilWWE parantos dingaranan panarima tina Warrior Award 2020! #WWEHOF
https://t.co/2PFQ8VsOz8

batu tiis steve austin mulih
- WWE (@WWE) 5 April 2021

Titus O'Neil ayeuna nuju saé pikeun dirina sanaos henteu janten nami utama dina daptar WWE. Poto na anu pang anyarna sareng Vince McMahon jelas nunjukkeun yén duanana parantos ninggalkeun kajadian RAW kontroversial na di jaman baheula.