Top 10 superstar awéwé WWE taun 2018

>

Divisi awéwé WWE parantos ngalaman révolusi sareng hal-hal henteu sami sareng anu sateuacanna. Gulat awéwé teu disebut deui divas sabab WWE ayeuna ngakuan aranjeunna salaku WWE Superstars. Perusahaan Vince McMahon parantos ngaleungitkeun gelar kukupu sareng ngadegkeun kajawaraan énggal anu katelah kajawaraan Awéwé. Perusahaan ogé parantos ngumumkeun PPV sadayana awéwé pikeun bulan Oktober anu judulna WWE Evolution.

Kaseueuran superstar anyar ayeuna ngagulkeun WWE Universe ku gagang Instagram sareng postingan sapertos modél. Seueur superstar ngora sapertos Becky Lynch, Sasha Banks, Alexa Bliss gaduh kipas anu hébat dina média sosial. Sedengkeun superstar jalu sok langkung populer di kalangan para penggemar gulat tapi kualitas pertandingan anu diperankeun ku awéwé parantos ningkat sareng ngabantosan dina nyandak divisi awéwé ka tingkat salajengna.

Ieu hitungan mundur tina 10 awéwé di perusahaan.






# 10 Bayley

Lebetkeun caption

The Huggable One parantos nampi sababaraha kaputusan pemesanan anu goréng

Bayley mangrupikeun salah sahiji superstar awéwé anu paling seueur dina NXT tapi kumaha waé kusabab kaputusan booking anu goréng, anjeunna ayeuna nuju tunduh di handapeun divisi awéwé. Tilas Jawara Awéwé RAW dina hakna nyalira, Bayley ayeuna kalibet dina sudut sareng Sasha Banks anu tiasa nyababkeun pengumuman Judul Tag Awéwé.



datang ka istilah kalayan awon

Bayley parantos serius digunakeun dina 2018 sabab anjeunna henteu pernah janten bagian tina paséa Championship. Ti saprak datangna Ronda Rousey, WWE Creative ngirangan Bayley janten superstar anu ngagulut pertandingan pangisi dina TV.

Lawang sareng karisma ti Huggable One cekap pikeun ngahirupkeun balaréa anu maot. WWE Universe ngaharepkeun ningali kaputusan booking anu langkung saé pikeun Bayley langkung gancang tibatan engké.

1/10 TERAS