Sasha Banks nyatakeun WWE Hall of Famer nyingkahan anjeunna

Pilem Naon Ningali?
 
>

Sasha Banks nyarios WWE Hall of Famer Trish Stratus nyingkahan anjeunna, sareng yén 'The Boss' ngantosan anjeunna.



Sasha Banks nembé nyarios sareng WWE Deutschland's Sebastian Hackl sareng nalika ditaroskeun ngeunaan patandingan poténsial sareng Trish Stratus, nyatakeun yén legenda WWE nyingkahan dirina. Ieu komentar lengkep Sasha:

naon anu dilakukeun ku sarjana pikeun hirup
'Man, mojang ieu ngajauhan kuring. Abdi ngantosan Trish. Abdi siap, abdi di dieu. Iraha anjeunna bébas sareng badé merjuangkeun The Legit Boss, anu pang hébatna sapanjang waktos, anjeunna tiasa mendakan kuring, anjeunna terang dimana kuring ayana. Anjeunna gaduh nomer kuring, anjeunna gaduh nomer Vince ogé, 'saur Sasha.
Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku WWE Deutschland (@wwedeutschland)




Sasha Banks vs Trish Stratus bakalan janten impian anu sah

Trish Stratus pensiunan tina persaingan aktif di 2006 ku gelar juara Wanita ka Lita di WWE Unforgiven. Stratus balik deui ka aksi sababaraha taun ka pengker sareng bersaing dina sababaraha pertandingan sakaligus. Pertandingan terakhir na sumping di SummerSlam 2019 dimana anjeunna éléh ka Charlotte Flair dina naon anu seueur perangna dua urang pegulat awéwé anu hébat.

Trish kagungan nuturkeun nyarios ngeunaan pertandingan ogé masa depanna, dina jalan ka SummerSlam taun éta:

kumaha carana supaya padamelan langkung gancang
'Ieu pertandingan terakhir kuring. Ieu sareng ieu mangrupikeun waktos anu sampurna pikeun pamitan akhir mah. Éta bakal janten istiméwa sareng berkesan pisan. Sareng kuring yakin sadayana bakal wareg, 'saur Stratus.

Ditilik ku koméntar Trish di luhur, sigana teu mungkin yén urang bakal ningali anjeunna pasagi sareng Sasha Banks dina pertandingan impian pikeun umur. Bank parantos lami hoyong pertandingan ieu tapi teu hasil.

Sasha Banks parantos ngalaksanakeun éta sadayana dina WWE TV salami salapan taun ka pengker. Anjeunna parantos kéngingkeun sabuk judul dina RAW, SmackDown sareng NXT, sareng ayeuna dijadwalkeun nyanghareupan Bianca Belair pikeun gelar SmackDown Women dina acara SummerSlam 2021 anu bakal datang.

kumaha terang gadis resep u

Parios pidéo ieu, dimana Sportskeeda's Kevin Kellam, Jeremy Bennett sareng Rick Ucchino masihan anjeun pang anyarna dina pertandingan Sasha Banks vs Bianca Belair di SummerSlam:

Ngalanggan saluran Sportskeeda Wrestling YouTube pikeun langkung seueur kontén sapertos na!


Naon anu anjeun damel tina komentar Sasha Banks ngeunaan Trish Stratus? Naha anjeun hoyong ningali Trish balik pikeun hiji pertandingan final ngalawan The Legit Boss dina waktos anu payun? Sora pareum dina koméntar di handap!