Nikita Dragun kénging isin ku Storekeeper naroskeun ka anjeunna nganggo topéng pameunteu anu pas

>

Nikita Dragun asup ka toko mérek mewah mewah sareng langsung dieureunkeun ku facemask anu asli.

GAGAL Dinten: Nikita Dragun leumpang pikeun nyimpen nganggo tameng pameunteu anu henteu épéktip. Nyai langsung dipasihan topeng asli anu kadua anjeunna ngalengkah. pic.twitter.com/41q5ODJ1kv

- Def Mie (@defnoodles) 20 Pébruari 2021

Juru tulis toko anu ngeureunkeun Nikita dina panto ka toko kalayan masker pameunteu sareng jelas nyungkeun anjeunna nganggo. Aya lirén tapi akhirna Nikita satuju sareng hoream nempatkeun masker pameunteu kana tamengna. Anjeunna tetep kanggo waktos anu singget pisan sareng mutuskeun pikeun henteu nganggo masker pisan nalika anjeunna angkat ti toko.





Sareng anjeunna aya di bumi waktos ieu ti saprak kuring ningali hartosna bari kuring miharep anjeunna tetep énergi ieu sareng @NikitaDragun sabab anjeunna bahkan henteu tiasa nganggo topéng na leres

- waterbendingpiscesboy (@ rougegalaxy3) 20 Pébruari 2021

Nyekel topeng raray ngalawan tameng pameunteu ngéléhkeun tujuan topéng kusabab éta henteu ngahalangan sungutna atanapi ngajagaan batur ti bukaan di luhur tameng na. Anjeunna milih henteu nuturkeun pedoman CDC atanapi paduli ka tukang warung anu masihan topéng éta.



Sapertos protokol pikeun jenis toko ieu, anjeunna dihina sareng diidinan cicing salami anjeunna tetep ngajaga dina rarayna. Henteu jelas naha Nikita pisan nantang nalika ngeunaan facemasks. TikTokers anu sanésna sahenteuna nganggo nalika diperyogikeun, janten sanés téma umum tina platform anu anjeunna anggo.

abdi ninggalkeun pamajikan kuring pikeun awéwé sanés sareng kuring senang

Punten hapus anu sanés tina kalimat kuring. Anjeunna teu ngagaduhan bakat.

- Vegas ka Cali ☮ ♥ ️ (@ VegasToCali1) 20 Pébruari 2021

Sanés kuring leumpang di tukangeun Nikita Dragun di Cerritos Mall sareng anjeunna ngan ukur nganggo taméng, sanés topéng 🥴



- Edgar-chan (@Edvocados) 27 Désémber 2020

Naha urang ogé kaget? Nikita Dragun meunang serangan balik kusabab teu leres ngagem tameng pameunteu tanpa topéng. Ilaharna taméng raray ngalangkungan topéng pameunteu kusabab taméng pameunteu henteu nutupan sadayana rupina. pic.twitter.com/0oUfa0mPdW

- Def Mie (@defnoodles) 27 Désémber 2020

Ieu ngan ukur salah sahiji seueur conto Nikita Dragun ngagem tameng pameunteu sanés topéng. Jelas pikeun seueur yén anjeunna bakal teras-terasan ngalakukeun nanaon sapertos kieu.

Patali: Nikita Dragun nyanghareup ka tukang gambar hideung

tanda anjeunna katarik ku anjeun basa awak

Nikita Dragun boga kabiasaan teu nganggo topéng anu leres

Nikita sering nganggo tameng pameunteu transparan anu dipikaterang yén henteu nguntungkeun ngalawan COVID. Tameng raray biasana sapotong topéng atanapi dianggo dina topéng sareng ampir henteu kantos dianggo nyalira. Tameng raray kanggo getih cipratan sareng dianggo ngajaga panon sareng sungut tina proyéktil. Aranjeunna henteu dimaksudkeun pikeun dianggo ngalawan naon waé anu disarankeun dina hawa.

nikita abdi bogoh ka anjeun ... tapi plz liren ngumbara ... sareng nganggo masker .. atanapi tameng rai sahenteuna ... jadikan conto ... anu saé sakali ..

- Sam 🇳🇬 (@xSamxjiminx) 4 Januari 2021

anjeunna hoyong janten selebritis dewa awéwé anu u u teu tiasa nganggo topéng salami 10 menit?

- KEN DREAMSZ (@kendreamsz) 20 Pébruari 2021

Terakhir waktos anjeunna katéwak ngadamel ieu, anjeunna bahkan henteu nganggo topéng. Nikita bray nyepeng tameng pameunteu saderhana kanggo rautna kanggo sababaraha detik teras nahan ka handap pikeun kaseueuran patepungan.

Hiji anu janten pelindung wajah, dua anjeunna ngan ukur henteu paduli, ngan ukur henteu paduli sanés, ngan ukur hoyong artos sareng kawentarna, kuring benci di dieu.

- Patil Jawharji (@PJawharji) 9 Pébruari 2021

anjeunna pasti nelepon sareng naroskeun aranjeunna pikeun nunjukkeun kamana waé badé angkat. moal aya anu merhatoskeun seueur lmao

- al / flop was (@ matchalatte0000) 20 Pébruari 2021

Kacuali aya anu nyandak tindakan anu leres ngalawan anjeunna atanapi naroskeun kunaon anjeunna pisan nolak, sigana henteu dipikaresep anjeunna bakal robih. Henteu jelas naha anjeunna terang yén taméng pameunteu na teu épéktip ngalawan Coronavirus sareng henteu disarankeun ku CDC.

Patali: Nikita Dragun pura-pura ngagem topéng pameunteu, janten troll lucu