'Kuring sieun ku anjeunna': Gabbie Hanna labél Trisha Paytas 'awéwé bahaya' nalika anjeunna nyauran anjeunna kaluar dina Twitter pikeun 'ngalamar' ka dirina

>

Tanggal 19 Juni, Gabbie Hanna nyandak Twitter pikeun nyorangan perkawis Trisha Paytas 'ngalamar' ka anjeunna, saatos dua pidéo anu parantos diunggah dina usaha ngalaan Trisha.

Saatos saga internét, YouTuber, 30 taun, Gabbie Hanna, parantos gagal seueur tuduhan . Nanging, nalika anjeunna parantos ngaluarkeun video anu nyebat Trisha Paytas kalayan 'resi.' Fans parantos mimiti bajoang dina pertahananna kusabab Gabbie parantos disebat 'obsesip' ku seueur di komunitas YouTube sareng Twitter.


Gabbie Hanna nyebut Trisha Paytas 'bahaya'

Dinten Jumaah sonten, Gabbie ngeposkeun dua tweets anu nuduh Trisha Paytas salaku 'ngalamar' ka anjeunna sareng nuduh anjeunna 'bahaya.'





dimana nyandak kabogoh kuring pikeun ulang taun na

Gabbie teras nyatakeun yén sadayana anu Trisha kantos tuduh anjeunna nyaéta 'sagala aya,' ngarujuk kana definisi proyeksi.

Anjeunna teras ngabahas kajadian éta nalika Trisha guyonan nyatakeun dina episode podcast Frenemies yén Gabbie 'kaluar pikeun ngabunuh anjeunna.' Ieu ngajantenkeun Gabbie 'sieun.'



proyék-proyék payah payah hésé pisan ka kuring yén éta nyingsieunan kuring kana inti sialan kuring yén anjeunna henteu henti nyarios yén kuring hoyong ngabunuh anjeunna tanpa alesan. *

sagala rupa anu dituduhkeun ku anjeunna nyaéta dirina.

trisha paytas mangrupikeun awéwé anu pikasieuneun, bahaya. abdi SENI-leresna sieun ka anjeunna. pic.twitter.com/G4SlE6AbeP

- acara gabbie (@GabbieHanna) 19 Juni 2021

Anjeunna teras nyebatkeun waktos Trisha ngalangkungan episode manik, disangka nyetir mobilna ka bumi tilas kabogohna.

trisha nyetir mobilna lebet ka imah mantan bf na. ieu lain lulucon atanapi troll.

anjeunna jalma anu bahaya pisan, licik anu netepkeun kuring ka kuring ti baheula.

karesahan obsesipna ngancik kana hatena obsesip nalika kuring henteu merhatoskeun anjeunna. Abdi sieun. https://t.co/fVlkeQNKkP



- acara gabbie (@GabbieHanna) 19 Juni 2021

Saatos dua pidéo anu parantos dipasang ku Gabbie salaku réspon kana Trisha dugi ka ayeuna, jalma-jalma parantos mimiti naroskeun kawarasan Trisha.

Ogé baca: Austin McBroom, dituduh ku Tana Mongeau tina selingkuh ka pamajikanana, nyebut Tana salaku 'chutut chaser'


Fans ngawartoskeun Gabbie Hanna pikeun 'ati-ati'

Fans nyandak ka Twitter pikeun ngingetkeun Gabbie Hanna, ngawartoskeun anjeunna janten 'ati-ati' ngeunaan Trisha Paytas, nunjukkeun yén tilas host Frenemies umur 33 taun terang dimana cicingna Hana.

Nyatana, dina podcast Frenemies anu langkung tiheula, Paytas ngaku parantos ngaduga ngalangkungan bumi tilas kabogoh na Jason Nash, ngintip anjeunna kalayan kuat saatos berantakan sareng publik na putus.

Samentawis éta, seueur anu parantos mimiti percanten ka Gabbie. Utamana saatos drama Frenemies anu lumangsung anu ngalibatkeun Trisha Paytas teu tiasa dikendali, para penggemar ayeuna yakin yén anjeunna 'bakal gélo.'

dude pikeun nyata punten ati-ati. trisy parantos ka bumi anjeun. manehna gaduh alamat anjeun.

- leigh / tyler (@gjhspecial) 19 Juni 2021

Tetep aman xx

tandana duda siap ngaléngkah
- geulis (@gabbiesaurus_) 19 Juni 2021

Ogé baca: Pidéo anu nunjukkeun Sienna Mae disangka nyium sareng nyandek 'teu sadar' Jack Wright ngabakar amarah, Twitter ngabantingkeun anjeunna kusabab 'ngabohong'

Duanana duanana bakal naon anu anjeun carioskeun

- Joan wendigo (@ Joan29547801) 19 Juni 2021

Seueur pameget Gabbie parantos ngingetkeun anjeunna, ngadorong anjeunna supados kéngingkeun paréntah sateuacan kaayaan janten pabalatak. Mertimbangkeun sajarah Trisha Paytas ', jalma prihatin pikeun kasalametan sareng karaharjaan Gabbie.

Yo. Watesan urutan sareng ngadamel éta ngaliwatan pengadilan.

- Nicole ミ ☆ (@forevermissnaya) 19 Juni 2021

Ummmm ... nalika anjeun nyarios sapertos Éta…. Sareng anjeunna terang dimana anjeun cicing ayeuna

- lisa ❤️‍ (@lisa_lapeche) 19 Juni 2021

manehna nyetir naon? kana dimana? sumping deui bu

- blacklivesmatter | era kawin (@dangerousnastyy) 19 Juni 2021

Watesan pesenan bestie. Kéngingkeun hiji sareng aman ❤️

- Jøanna Grace // Bingah Bulan Bangga! ️‍ (@joanna_jackier) 19 Juni 2021

Anjeunna jalma bahaya anu sah.

- Jerome van Diest ️‍ (@JeromevanDiest) 19 Juni 2021

Abdi percanten gabby. Kami parantos ningali Trisha pikeun saha anjeunna.

naha anjeun tiasa katarik ku batur
- sia moon (@siamoonbb) 19 Juni 2021

Kuring ngahapus Trisha tina sadaya platform sosial kuring. Asa seger.

- Kristen Rice (@WhiteCreepeVan) 19 Juni 2021

kuring miharep gabbie bakal déwasa sareng ngadamel ieu tina média

- TtimeTuRtles (@RtlesTu) 19 Juni 2021

Kalayan Gabbie Hanna nembé ngan ukur ngeposkeun dua pidéo anu ngalaan Trisha Paytas, para penggemar heran saha anu bakal anjeunna nyingkab salajengna dina séri YouTube na anu judulna 'Confession of a Washedup YouTube Hasbeen,' anu badé ditayangkan dinten Rebo, 23 Juni.


Ogé baca: 'Ngerakeun pisan': DJ Khaled trolled ngeunaan pagelaran 'kagok' dina acara tinju YouTubers vs TikTokers


Bantosan Sportskeeda ningkatkeun pidangan berita budaya pop na. Candak survey 3-menit ayeuna.