Tiasa Daya Tarik Ngembang? (+ 7 Cara Pikeun Dipikat Ku Batur)

Seueur urang nyabut tanggal poténsial anu henteu langsung narik daya tarik fisik.

Urang ngarasa siga urang miceunan waktos ku ngainvestasikeun ka batur anu urang henteu kataji.

Tapi, ku ngalakukeun éta, urang mopohokeun sababaraha jalma endah anu sigana bakal cocog pisan pikeun urang.





Hésé ngabayangkeun yén urang panginten tiasa mereun batur yén urang sacara fisik henteu pikaresepeun, tapi éta tiasa kajadian!

anjeunna henteu kantos nga-sms heula tapi sok bales

Beuki anjeun kenal sareng batur, beuki luhur kasempetan anjeun janten kataji ku aranjeunna ku jalanna waktos.



Ngaduruk lalaunan tiasa langkung sustainable nalika ngeunaan hubungan anu suksés, anu séhat, janten pantes dipertimbangkeun tanggal éta yén anjeun henteu langsung mendakan pikaresepeun.

Janten, jawaban pikeun patarosan, 'Naha daya tarik tiasa tumuh?' nyaéta ENT pasti!

Hayu urang ngajajah deui ieu sareng ningali kumaha anjeun tiasa katarik ku batur.



1. Janten terbuka.

Upami anjeun ngalaksanakeun hal ku pola pikir négatip, atanapi parantos nganggap hal anu paling parah, anjeun henteu leres-leres masihan hal kasempetan anu adil.

Pasihan aranjeunna kasempetan pikeun nunjukkeun dirina anu pangsaéna, sareng janten terbuka pikeun kenal aranjeunna.

Langkung seueur anjeun tiasa ngahemis terasrasakeun nyéépkeun waktos sareng aranjeunna, langkung anjeun bakal kenal aranjeunna dina tingkat anu langkung jero - sareng kamungkinan anjeun janten katarik aranjeunna, sanaos henteu mimitina mendakan aranjeunna pikaresepeun.

Beuki kabuka anjeun, beuki santai aranjeunna gé janten, sareng aranjeunna bakal ngantepkeun penjagaana sareng nunjukkeun kumaha hébatna leres-leres na.

Émut yén, ngan kusabab anjeun henteu resep kana aranjeunna langsung, aranjeunna panginten hoyong langkung kenal anjeun sareng panginten leres-leres mikaresep anjeun.

Aranjeunna masih bakal hoyong ngingetkeun anjeun sareng hoyong kenal sareng anjeun, janten anjeun kedah masihan kasempetan.

2. Pertimbangkeun kumaha parasaan anjeun.

Anjeun panginten henteu ngaraos kembang api, tapi anjeun panginten raos - didukung, yakin, seksi, pikaresepeun.

Kabéh hal anu alus!

Anjeun panginten henteu saé pisan kana batur siga anu wijaksana, tapi daya tarik fisik tiasa tumuh dumasarkeun kana réspon émosional anu urang ngagaduhan nalika urang sareng batur.

Anjeun tiasa sacara fisik katarik ku batur dumasar kana kumaha aranjeunna ngubaran anjeun, kumaha parasaan anjeun, sareng sabaraha waktos anu saé anjeun nalika anjeun sareng aranjeunna.

Éta panginten henteu instan, tapi éta bakal ngembangkeun kana waktos sareng anjeun tiasa nyepetkeun ieu ku fokus kana kumaha hébatna anu anjeun raoskeun.

Hal pangpentingna dina hubungan nyaéta kumaha anu sanés ngajantenkeun anjeun ngaraos raoseun, sareng éta kedah janten hal anu sustainable pikeun diitung.

Saha waé anu tiasa ngajantenkeun anjeun seksi pikeun sapeuting! Éta mangrupikeun klise, tapi sanés sanés anu anjeun badé nyéépkeun Saptu wengi - éta anu anjeun badé méakkeun sadidinten sareng…

3. Atur adegan.

Upami anjeun henteu katarik sacara fisik ka batur, gampang pikeun nyangkut dina pola pikir éta sareng mimiti ningali sadayana ngalangkungan lensa éta.

Upami anjeun hoyong narik minat batur, anjeun tiasa nyobian ngarobih sakedik! Teruskeun tanggal dina setélan biasana-romantis pikeun ningali naha éta memicu suasana haté.

Upami anjeun ngan ukur ningali jalma sanés kanggo jalan santai di tengah dinten, éta henteu heran pisan yén daya tarik henteu ngagaduhan kasempetan pikeun narik.

Anjeun panginten ngaraos bénten pisan nalika anjeun dina bar koktail lilin, atanapi kaluar pikeun tuangeun anu mewah.

Janten atur adegan, wujudkeun tanggal anu hadé, sareng buka pikiran terbuka.

Kaluar tina mental-rut anjeun ngeunaan parasaan anjeun pikeun jalma ieu sareng lebet wanda romantis.

4. Pikirkeun naon anu berkelanjutan.

Sabaraha kali parantos leres-leres dianggo - séhat! - sareng batur anu anjeun mendakan pikaresepeun sacara fisik pikaresepeun?

Urang tiasa leres-leres kajiret ku kumaha urang resep kana penampilan atanapi gaya batur sareng ninggali masalah anu langkung jero anu bakal nyegah hal-hal tina damel jangka panjang.

Upami anjeun sibuk teuing mikirkeun kumaha panasna, anjeun sigana moal kersa ngabahas masalah komitmenna, atanapi kanyataan yén anjeun henteu gaduh nanaon!

Ku ngantepkeun diri anjeun janten katarik batur ku sababaraha waktos, anjeun masihan anjeun kasempetan pikeun leres-leres kenalkeun aranjeunna sareng milari kumaha cocog anjeun.

Pikirkeun kumaha hébat pasanganna bakal jangka panjang sareng kumaha sustainablena sareng aranjeunna.

abdi ngalakukeun anu lepat sareng kuring ngaraos parah

Éta panginten anjeun raoseun ku cara-cara anu asli pisan sareng anjeun tiasa ningali neraskeun waktos ka payun.

Jalma anu anjeun pikahoyong panginten tiasa jangka pondok, sareng kusabab éta kirang pas sareng jangka panjang anu pikaresepeun.

5. Ikatan tina kapentingan séwang-séwangan.

Upami anjeun henteu katarik sacara fisik ka batur, usaha pikeun fokus kana sabaraha anu anjeun sasarengan.

Ku merhatoskeun langkung seueur kumaha kasaluyuan anjeun, anjeun tiasa langkung katarik ku batur ngalangkungan waktos.

Meureun gaya hirup anjeun ngan cocog pisan sabab anjeun duaan resep aktip, atanapi anjeun duaan leres-leres janten wengi anu tenang sareng buku.

Hal semacam ieu panginten henteu matak pikabungaheun sakumaha jinis gairah sareng batur anu pikaresepeun pisan sacara fisik, tapi éta anu ngajadikeun hubungan anu suksés, séhat.

Upami anjeun duaan cocog kana kahirupan séwang-séwangan , anjeun kana hal anu saé.

Daya tarik fisik kadang-kadang tiasa gancang kaluar, tapi kasaluyuan diwangun dumasarkeun kumaha anjeun tiasa ngahijikeun kahirupan anjeun sareng duanana bagja, tanpa ngalakukeun pangorbanan pribadi anu ageung.

6. Pikirkeun masa lalu anjeun.

Meureun anjeun sabotaging hubungan anu berpotensi hébat ku ngawartosan diri anjeun ulah fancy jalma anu anjeun bobogohan.

Anjeun panginten nyobian nyarios ka uteuk anjeun yén aranjeunna 'ngan ukur sobat' dina raraga nyegah disakiti deui.

Upami anjeun henteu ngantep diri katarik ku batur, anjeun moal tiasa leres-leres ditolak ku aranjeunna, saurna.

Pertimbangkeun pangalaman kapungkur anjeun sareng kencan sareng hubungan, sareng pikirkeun kumaha aranjeunna tiasa nahan anjeun ayeuna.

Anjeun panginten hoream ngantep diri leres-leres jatuh ka batur, tapi cobi émut yén sanés sadayana sami!

Ngan kusabab hiji jalma nganyenyeri anjeun, sanés hartosna jalma sanés bakal. Anjeun tiasa kabuka pikeun cinta sanajan sieun ku éta, sareng, upami aranjeunna jalma anu leres, éta leres-leres bakal mayar.

7. Pertimbangkeun pasanggiri.

Kami moal biasana nyarankeun ngabandingkeun kahirupan anjeun ka batur, tapi tiasa rada ngabantosan dina kaayaan sapertos kieu.

Upami anjeun kencan sareng batur anu anjeun henteu katarik sacara fisik, jelas aya hal anu anjeun pikaresep.

Éta panginten janten kanyataan yén aranjeunna ngagaduhan rasa anu teu jelas dina musik sapertos anjeun, atanapi kanyataan yén éta hiji-hijina jalma anu anjeun kantos pendak sareng anu leres-leres ngajantenkeun anjeun yakin sareng bungah!

Pasti, anjeun panginten mendakan jalma sanés anu anjeun pikahoyong langkung seueur pikeun ditingali, tapi… naha anjeun hoyong résiko nyerah hubungan anu jero sareng asli sareng batur?

naon anu ngajantenkeun jalma tiis haté

Salami waktos, anjeun pasti tiasa langkung katarik ku batur. Tapi anjeun moal tiasa ngarobih kapribadian sareng minat jalma panas!

*

Kaseueuran urang mikirkeun pasangan impian urang sareng ngabayangkeun fancying aranjeunna loba!

Éta henteu salawasna instan, tapi, sareng urang kedah pastikeun urang ngajaga ekspektasi anu réalistis.

Anjeun tiasa tumuh pikeun mendakan jalma anu pikaresepeun, janten penting pikeun ngamimitian ku yayasan anu kuat diwangun dina kapribadian, kapentingan silih, sareng gaya hirup anu sami.

Salami anjeun ngagaduhan anu padet pikeun digawekeun, daya tarik tiasa tumuh ngalangkungan waktos sareng anjeun tiasa tungtungna leres-leres fancying batur anu anjeun mimitina henteu katarik sacara fisik.

Masih teu yakin naon anu kudu dilakukeun pikeun jadi leuwih katarik ku batur? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: