Kumaha Anjeun Nyaho Upami Anjeun Asih? 10 Tanda Anjeun Pasti Éta.

Cinta teu tiasa ditangtoskeun. Cinta endah pisan. Cinta mangrupikeun tujuan anu paling hébat pikeun urang dina kahirupan.

Tapi cinta ogé nyata, éta nyata, sareng éta tiasa dihontal pikeun ampir saha waé.

Bagian anu sesah nyaéta sanggup ngabedakeun antara cinta sareng suka antara cinta sareng kasarakahan antara cinta sareng kagumantungan . Kumaha anjeun terang naha anjeun leres-leres bogoh?





Sadaya poin di handap dimaksudkeun pikeun janten cara anu pasti pikeun nyaritakeun lamun cinta anjeun nyata sareng nalika éta sareng jalma anu leres. Padahal, dina kanyataanna, anjeun moal tiasa ngagolak cinta kana 10 poin - atanapi angka naon waé pikeun masalah éta - sabab éta jauh leuwih kompleks tibatan éta.

Masih, mudah-mudahan 10 hal ieu réalistis sareng jauh pisan pikeun ngaidéntifikasi cinta di dunya nyata.



1. Daptar kaayaan anjeun pondok pisan.

Sababaraha jalma nyarankeun éta cinta sajati teu aya saratna , tapi anu sanés bakal nganggap hal éta idéalis sareng réalistis. Kaseueuran jalma panginten, dina réfléksi, maksa sababaraha kaayaan ka cinta aranjeunna, sanaos anjeun mendakan diri sareng jalma anu leres, daptar anjeun ngaleutikan dugi ka minimumna.

Anjeun tiasa ngagambar garis ngarugikeun fisik / méntal serius ka anjeun atanapi anu sanés, zinah, atanapi tindakan anu teu tiasa dihampura sanésna, tapi pikeun seuseueurna, cinta anjeun tiasa tahan ngalangkungan kandel sareng ipis (perhatoskeun 'kaléng' di dieu - éta henteu hartosna éta bakal atanapi kedah).



2. Anjeun tiasa janten sahabat, tapi anjeun henteu kedah janten.

hal lucu anu kedah dilakukeun pikeun ulang taun kabogoh

Gagasan yén hiji cinta sajati anjeun sacara otomatis janten sahabat anjeun sanés kabeneran universal. Sedengkeun aranjeunna pastina bakal janten pisan sobat dalit , mungkin pikeun anjeun atanapi aranjeunna ngagaduhan silaturahmi anu langkung caket sareng jalma sanés.

Paling dipikaresep, ieu bakal janten inohong kulawarga sapertos duduluran atanapi sepuh, tapi aranjeunna ogé tiasa ngagaduhan sobat saumur hirup anu ngagaduhan hubungan anu jero pisan.

Intina di dieu nyaéta, dina kasus cinta anu sajati, anjeun moal sieun atanapi sirik ka jalma séjén ieu, sanaos pasangan anjeun henteu nganggap aranjeunna salaku sahabatna. Anjeun ngartos yén ieu moal ngirangan cinta anu anjeun sasarengan.

3. Anjeun nyarios yén anjeun percanten ka aranjeunna sareng nyatana hartosna éta.

Kapercayaan mangrupikeun pondasi dasar tina cinta sajati, tapi kecap na sering teuing dibungkus nalika teu dirasa atanapi dimaksad.

Dina kasus cinta anu sajati, kapercayaan ampir ditangtoskeun. Anjeun sacara alami percanten ka aranjeunna sareng anjeun moal pernah mendakan diri ieu paduli naon anu tiasa dicarioskeun atanapi dipikirkeun ku jalma séjén.

Ieu sanés nyatakeun yén kapercayaan henteu tiasa pegat - éta tiasa - tapi anjeun ngan saukur teu tiasa ngabayangkeun éta kajantenan.

Penting pikeun ngabédakeun antara kapercayaan nyata sareng kapercayaan ku panolakan. Kapercayaan anu nyata mangrupikeun kapercayaan anu anjeun gaduh, sedengkeun kapercayaan ku panolakan teu maliré kurangna kayakinan anu sami ieu.

4. Anjeun henteu ngan ukur ningali masa depan anjeun babarengan, anjeun nyandak tindakan pikeun éta.

Cinta sajati mangrupikeun komitmen utami pikeun anu sanés sareng ieu sanés ngan saukur nyatakeun éta hartosna nunjukkeun éta.

Nalika anjeun bogoh ka jalma anu bener, anjeun henteu ngan ukur mikirkeun ngeunaan kumaha pikahareupeun anjeun, anjeun bakal nyandak léngkah-léngkah anu diperlukeun pikeun ngarobah pikiran éta kana kanyataan. Ieu hartosna hartosna ngarencanakeun kauangan anjeun sasarengan sahingga anjeun tiasa ngagaleuh harta, nyerah karir anu suksés ku anjeun tiasa ngabina barudak, atanapi anu sanés sapinuhna.

Naon éta, anjeun henteu gampang satuju yén anjeun bakal ngalakukeun éta dina sababaraha waktos di payun anjeun linggih babarengan sareng ngabahas iraha sareng kumaha éta bakal kajadian ideal.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

5. Anjeun milari pamutahiran diri sanaos aranjeunna henteu naroskeun ka anjeun.

Nalika anjeun mendakan hubungan anu cinta sareng jalma anu leres, anjeun nyobian janten 'anjeun' anu pangsaéna. Ieu ngandung harti ngaidentipikasi sareng nyandak kasempetan pikeun ngaleutikan kabiasaan goréng anjeun atanapi sipat négatip (sareng urang sadayana ngagaduhan éta), bari numuwuhkeun sisi anu saé anjeun.

Sugan ieu ngalibatkeun ningkatkeun gaya hirup anjeun, nyerah (sapertos rokok atanapi judi), ngalaksanakeun kahadéan sacara langkung rutin, atanapi diajar nganyatakeun émosi anjeun dina cara anu langkung séhat.

Intina nyaéta, pikeun jalma anu leres, anjeun daék nyobian ningkatkeun diri sanaos kanyataan yén anjeun dipikacinta. Anjeun henteu ngalakukeun éta pikeun aranjeunna, anjeun ngalakukeun éta pikeun anjeun.

Tulisan teraskeun di handap pidéo ieu.

6. Anjeun daék, malah bagja, pikeun nempatkeun cangkok cangkéng.

naha kuring nganyenyeri jalma anu kuring cinta

Malah anu paling asih hubungan peryogi sakedik kerja keras ti jaman ka jaman pangorbanan ganjil atanapi kompromi henteu tiasa dilawan sareng ieu kadang-kadang tiasa rada pajeg.

Nalika anjeun mendakan jalma anu leres, anjeun ulah nyobaan nyingkirkeun tantangan ieu, tapi langkung condong kana éta tekad anu yakin sareng leres yén aranjeunna leres.

Naha ieu hartosna kedah nyerah pikeun ningali tim olahraga karesep anjeun maén unggal akhir minggu pikeun ngahadiran pésta kulawargana, atanapi nurunkeun ekspektasi liburan anu mewah pikeun nyimpen kana dana dinten hujan, anjeun panginten tiasa ngagojod sareng ngebul sakedik, tapi anjeun ngalakukeun éta atoh.

7. Anjeun ngabantah, tapi ngartos naon hartosna hampura anu sajati.

Saeutik pisan hubungan bébas tina argumen sesekali, tapi anjeun terang nalika anjeun sareng jalmi anu leres kusabab anjeun ngalaman hampura asli saurna (sanaos henteu kedah langsung).

Naon hartosna hampura anu sajati? Nya, anjeun henteu tahan kana perasaan disalahgunakeun atanapi kapercayaan yén anjeun katégori leres. Anjeun panginten henteu tiasa ningali panon ka panon, tapi anjeun ngahontal titik anu béntenna opini ngaleungit janten teu penting sareng anjeun émut kana sagala kahadéan anu aya dina dasar cinta anjeun.

8. Anjeun ngantep éta nuturkeun jalanna sorangan tibatan keukeuh anjeun leumpang babarengan.

Urang sadayana ngalangkungan jalan urang nyalira ngalangkungan kahirupan sareng nalika anjeun sareng pasangan anjeun tiasa ngalih ka arah anu sami, aranjeunna moal teras-terasan dijajarkeun.

Nalika anjeun cicing sareng jalma idéal éta, anjeun moal nyobian maksa jalur anjeun ngagabung. Sabalikna, anjeun bakal ngahargaan béda anu tiasa kajantenan sareng émut yén naon anu pas pikeun anjeun henteu salawasna pas pikeun aranjeunna.

Anjeun bahkan mungkin mendakan yén jalur anjeun robih kusabab jalanna atanapi sabalikna, tapi pergeseran ieu teu tiasa dilaksanakeun aranjeunna kedah kajadian sacara alami.

Conto tiasa gaya hirup anu anjeun pikahoyong pikeun diri anjeun sateuacan anjeun pendak sareng anu sanésna panginten rada bénten sareng naon anu réalistis dumasarkeun kana karir sareng gajihna. Daripada keukeuh yén aranjeunna langkung nyorong diri pikeun nohonan kahoyong anjeun, éta kahoyong ngarobih pikeun nyumponan gajina. Jalan anjeun ngalih kusabab cinta anjeun.

Atanapi anjeun panginten jalma introvert anu resep pikeun ékstrovert, tapi daripada meredih sipat kaluarna, anjeun nampi yén anjeun moal teras-terasan hoyong kaluar sareng aranjeunna sareng réréncangan na yén ieu henteu kunanaon. Éta henteu ngirangan rasa cinta anu anjeun miliki pikeun anu séjén.

9. Anjeun ngahargaan sapuan leutik siga anu gedé.

Aya waktos anu pas pikeun polah kandel cinta dina hubungan, tapi ieu henteu tiasa kajantenan minggu ka minggu, kaluar minggu, kumaha teuing anjeun tiasa mikaresep aranjeunna.

Sabalikna, ngalaman cinta sareng jalma anu leres hartosna mendakan sakadar apresiasi pikeun sadaya gerakan leutik anu ditingalikeun ku pasangan anjeun. Kembang anu teu disangka-sangka, usaha tambahan anu aranjeunna angkat pikeun ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang, rangkulan nalika aranjeunna terang yén anjeun parantos ngalaman dinten anu kasar ieu lem anu ngabeungkeut pasangan.

10. Anjeun kukituna nyerahkeun kahirupan anjeun pikeun aranjeunna, tapi aranjeunna sigana bakal ngaganggu anjeun nyarios kitu.

Upami anjeun tiasa nyarios, pasrahkeun kana haté, yén anjeun bakal ngorbankeun pangorbanan pikeun pasangan anu anjeun cinta, maka ieu mangrupikeun tanda ageung yén cinta anjeun nyata.

Nanging, upami anjeun kantos nyarios ieu ka pasangan anjeun, anjeun panginten anjeun terang yén aranjeunna bakal ngémutan hal sapertos kitu. Jalma anu leres bakalan nyepeng kahirupan anjeun nalika aranjeunna nyepeng sorangan sareng henteu hoyong cilaka datang ka anjeun kumaha ogé kaayaan aranjeunna.

Upami anjeun mendakan yén pasangan anjeun henteu kunanaon kalayan daék anjeun ngorbankeun diri, anjeun panginten naroskeun naha.

sabaraha palanggan gaduh James charles leungit

Kumaha anjeun terang lamun anjeun bogoh? Taroskeun ka diri anjeun kumaha seueur hal ieu anu leres ngeunaan anjeun sareng hubungan anjeun. Langkung seueur poin anu anjeun tiasa centang, langkung kamungkinan yén anu anjeun raoskeun cinta ku rasa anu pang leresna.

Masih henteu yakin naha aranjeunna jalma anu cocog pikeun anjeun? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.