Sadayana anu terang ngeunaan pilem DCEU x HBO Max anu anyar diumumkeun pikeun 2021 sareng sajabina

>

Kusabab taun kamari, eusi DC dina Warner Bros (Warner Media) parantos ngadorong ku platform streaming HBO Max. Dina 2020, WB ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngaleupaskeun lineup pilem 2021na dina bioskop sareng dina HBO Max pikeun jandéla streaming 31 dinten.

Studio ieu milih arah anu misah ti Marvel ku cara duanana mandiri ogé pilem DCEU karakter anu sami sakaligus. Duanana eusi sapertos kitu bakal sayogi dina HBO Max.

Warner Bros parantos kéngingkeun kritik anu adil ti fans ngeunaan kurangna pendekatan anu langkung saling hubungan sareng rencanana anu hadé pikeun DCEU ti saprak teater tegal Liga Justice dileupaskeun taun 2016. Nanging, dina pendekatan anyarna, studio parantos ngumumkeun sababaraha HBO Proyék maks pikeun karakter anu aya sareng énggal dina DCEU.





hulk hogan sareng lalaki macho

Sadaya proyék DCEU x HBO Max anu badé diumumkeun

Dina taun 2020 sareng 2021, WB ngumumkeun sababaraha proyek dina pamekaran pikeun HBO Max, kalayan karakter ti luar sareng DCEU katerusan. Karakter ieu kalebet Blue Beetle, Batgirl, Black Canary, sareng seueur deui.

Batgirl

Kuring LUPA LUAR BIASA pikeun ngagambarkeun Barbara Gordon, anjeun #Batgirl ! Abdi henteu percanten kana naon anu kuring nyerat rn… HATUR NUHUN DC pikeun ngabagéakeun ka kulawarga! Abdi siap masihan sagala anu kuring ngagaduhan! ✨ https://t.co/muq9GuVVk6



- Leslie Grace (@lesliegrace) 21 Juli 2021

Tanggal 21 Juli, Bungkusna ngababarkeun yén Leslie Grace (taun 2021an Di Jangkung kamashuran) bakal ngagambarkeun Batgirl / Barbara Gordon.

Adil El Arbi sareng Bilall Fallah (tina taun 2020's Budak Goréng pikeun Hirup kasohor) bakal ngarahkeun pilem ieu, sedengkeun Cristina Hodson (taun 2020an Manuk Pangorbanan kamashuran) bakal nyeratna.

Pilem ieu disetél dina garis waktu DCEU, anu sigana bakal ngajantenkeun anjeunna janten putri Jim Gordon, diperankeun ku J K Simmons. Batgirl diperkirakeun dileupaskeun dina HBO Max dina akhir taun 2022 atanapi awal 2023.




Val-Zod

Michael B. Jordan sareng Val-Zod dina komik (Gambar ngalangkungan Willy Sanjuan / Invision / AP sareng Detective Comics)

Michael B. Jordan sareng Val-Zod dina komik (Gambar ngalangkungan Willy Sanjuan / Invision / AP sareng Detective Comics)

Tanggal 23 Juli, Collider ngalaporkeun yén palaku Michael B. Jordan ngahasilkeun Black Superman, Val-Zod , Proyék HBO Max. Laporan éta ogé nyatakeun yén rumah produksi Yordania parantos nyewa panulis pikeun séri kawates.

Serial pilem bakal didasarkeun kana komik Black Superman ti Bumi 2. Salajengna, pilem ieu bakal pisah sareng pilem ti JJ Abrams.

Ngarah gumbira ku berita collider éta #MichaelBJordan mungkin masih gaduh shot sareng na #ValZod Urang #Superman proyek !!!
Sareng naon anu langkung saé, sabab éta dikabarkan séri terbatas pikeun #HBOMax !!!
Poténsial kitu. Husus saatos #SupermanAndLois . #Supes tungtungna pinuh ngajajah sakumaha kuduna! pic.twitter.com/7PwMnE6TU6

- Luiz Fernando (@Luiz_Fernando_J) 23 Juli 2021

Proyék ieu panginten henteu jelas-jelas aya dina DCEU. Nanging, ku pilem Flash anu badé diarepkeun pikeun nyetél DC multiverse dina live-action, masuk akal pikeun ngarepkeun versi Superman ieu berinteraksi sareng Henry Cavill's Clark Kent sareng palaku DCEU anu sanés.

kumaha kuring tiasa langkung feminin

Pilemna teu diarepkeun pencét HBO Max sateuacan 2023.


Bangbung Biru

Xolo Maridueà ±Â a dikabarkan bakal dialungkeun salaku Blue Beetle (Gambar ngalangkungan: Instagram / disko_d. Sareng xolo_mariduena, DC Comics)

Xolo Maridueña dikabarkan bakal dialungkeun salaku Blue Beetle (Gambar ngalangkungan: Instagram / disko_d. Sareng xolo_mariduena, DC Comics)

Tanggal 2 Agustus, Bungkusna negeskeun Cobra Kai béntang Xolo Maridueña nuju negosiasi sareng Warner Bros kanggo ngagambarkeun pahlawan super Latino dina pilem HBO Max. Laporan éta ogé negeskeun pembuat pilem Puerto Rican Angel Manuel Soto (taun 2018 urang Pesona Kota Raja kasohor) dijadwalkeun nyandak pimpinan ngarahkeun pilem.

Pilem ieu ogé ngainspirasi langkung seueur keragaman dina produksi ku gaduh Méksiko-asli Gareth Dunnet-Alcocer (tina taun 2019 urang Cik Bala kamashuran).

The Bangbung Biru diperkirakeun dileupaskeun ku 2023 atanapi salajengna.


Kanaria Hideung

Kira Canary kaluar tina kandang! 🤪 Janten bungah tungtungna tiasa ngalaksanakeun petualangan ieu sareng sisik jiwa kreatif kuring @MishaGreen . #blackcanary #dinahlance #lettttssssssgoooooo ahhhhhhhhh !!!!! https://t.co/GocuNdEn6E

- jurnee smollett (@jurneesmollett) 20 Agustus 2021

Tanggal 21 Agustus, Nagara Cinta béntang Jurnee Smollett negeskeun yén anjeunna bakal ngagentos peranna salaku Dinah Lance (Hideung Kanaria) dina pilem HBO Max anu bakal datang anu nampilkeun karakter titular. Nagara Cinta showrunner sareng panulis Misha Green ogé dikonfirmasi nyerat skrip pikeun pilem éta.

perjuangan janten jiwa lami

Kanaria Hideung ogé diharepkeun dileupaskeun dina 2023 atanapi salajengna.


Zatanna (Berpotensi pikeun HBO Max)

Tukang sihir anu kuat sareng kipas-favorit ti DC ogé parantos dikonfirmasi gaduh proyék live-action solo nyalira. Aktris sareng pembuat pilem Inggris Emerald Fennell parantos kaiket dina nyerat proyék sareng berpotensi ngarahkeunnana.

Nanging, henteu aya warta casting pikeun karakter titular anu parantos dikonfirmasi. Pilemna ogé henteu acan dikonfirmasi sacara éksklusif pikeun HBO Max.


Saterasna, pilem Supergirl (dibéntangan Jalan Sasha ) ogé dikabarkan aya dina pamekaran.

Proyék HBO Max anu éksklusif anu sanés kaasup Peacemaker séri, Gotham PD séri, The Amazons séri, sareng a Lantera hejo séri (anu bakal aya dina kontinuitas anu sami sareng pilem anu diarepkeun), anu ogé dina tahap awal pamekaran pikeun platform.

Langkung konfirmasi ngeunaan proyék-proyék ieu diarepkeun di DC FanDome 2021 (dijadwalkeun diayakeun dina 16 Oktober).