Detil ngeunaan Vince McMahon nolak ngantep The Rock ngaganti nami na

>

Dwayne The Rock Johnson parantos masihan rinci ngeunaan prosés di tukangeun Pupuhu WWE Vince McMahon namina anjeunna Rocky Maivia dina mimiti karirna.

Di 1996, The Rock ngadamel debut di-ring na handapeun nami Rocky Maivia di WWE Survivor Series. Ngaranna diciptakeun pikeun ngajénan bapa The Rock (Rocky Johnson) sareng akina (Peter Maivia).

kamana atuh kahirupan kuring

Nyarios dina pidéo dina Saluran YouTube WIRED urang , The Rock nyarios yén anjeunna ngahargaan sajarah gulat kulawargana tapi henteu resep nami Rocky Maivia. Béntang generasi katilu nyoba ngarobih nami tapi Vince McMahon keukeuh yén anjeunna tetep dijaga.





Kuring benci sabab garis keturunan anu kuring kantos masihan kuring sahenteuna kasempetan pikeun ngetok panto tapi kuring hoyong idéntitas kuring sorangan, rohangan kuring sorangan, saur The Rock. Janten kuring reueus pisan asalna ti saha kuring, sareng bapak sareng akina, gulat sakulawarga. Kuring masih hoyong rohangan kuring nyalira, janten kuring nyarios hate. Anjeunna [Vince McMahon] nyarios, 'Oke, hébat, muhun éta nami anjeun,' sareng kuring angkat, 'Oke.' Janten kuring nganut sareng abdi lakukeun, sareng nami éta henteu tetep.

Évolusi (paningkatan) The Rock. Ti Rocky Maivia dugi ka Champ People. pic.twitter.com/Ek3xTH3O7z

- Smackethdown Layer #MoreMorrison (@SmackdownLayer) 4 Mei 2020

Fans WWE nolak karakter Rocky Maivia orok, ngarahkeun anjeunna keuneung sareng gabung sareng The Nation of Domination di 1997. Salami waktosna sareng fraksi jahat, The Rock mimiti nganggo nami anu urang kenal anjeunna sapertos ayeuna.



Pat Patterson nyiptakeun nami The Rock

The Rock and Pat Patterson

The Rock and Pat Patterson

Sateuacan maot di 2020, Pat Patterson damel salaku panangan katuhu Vince McMahon di WWE langkung ti 30 taun.

The Rock, anu ningali Patterson salaku sosok bapak, nyarioskeun WWE Hall of Famer nyarankeun anjeunna ngagentos nami di 1997.



Antukna, nalika kuring janten jalma jahat, éta dipotong kana The Rock, saurna. Hiji lalaki anu sosok bapak kuring, Pat Patterson, mangrupikeun pembimbing kuring dina gulat pro, sareng kuring kaleungitan anjeunna taun ka tukang nalika kuring kaleungitan bapak kuring dina waktos anu sami ... Kuring kaleungitan bapak sareng bapak kuring dina taun anu sami.
'Saur anjeunna,' Naha urang henteu nyauran anjeun The Rock? 'Si Perancis, aksen Perancis tangguh. Sareng kuring nyarios, 'Abdi resep pisan.' Anjeunna angkat, 'Oke, anjeun The Rock.' Éta éta.

Ngimpikeunana. Ngalakukeun éta. #TheGreatOne @Nurindah pic.twitter.com/hrKKTtPNLR

naha kuring hoyong pisan perhatian
- WWE (@WWE) 23 Oktober 2020

The Rock henteu ngabahas kamungkinan balikna WWE dina wawancara. Nanging, anjeunna nembé nyarios dina wawancara anu sanés sareng Hiburan Wengi ayeuna yén teu aya nanaon rumor ngeunaan anjeunna ngadamel com-ring ulang .


Punten kiridit WIRED sareng pasihan H / T ka Sportskeeda Wrestling pikeun transkripsi upami anjeun nganggo tanda petik tina tulisan ieu.