8 Cara Lalaki Sareng Awéwé Ngabahas Béda

Lalaki ti Mars, Awéwé ti Venus, leres? Janten ngan ukur asup akal yén urang komunikasi ku cara anu lengkep!

Upami anjeun merjuangkeun ngartos lawan jenis, hayu urang beulah sakedik kanggo anjeun.

Kéngingkeun hélem anjeun sabab kami nuju dina tabrakan-kursus! Ieu 8 cara kumaha lalaki sareng awéwé bénten nalika komunikasi ...





hiji. Basa awak

Lalaki tiasa ditingali ngajaga diri nyalira pisan! Nalika gaduh paguneman, seueur lalaki mendakan sakumaha serius sareng praktis.

Aranjeunna bakal nyarios sareng ngupingkeun, tapi teu aya seueur anu jalan. Seueur komunikasi lalaki mangrupikeun lisan, ngalibetkeun kosakata sareng intonasi.



Awéwé ngagaduhan lapisan sanés pikeun komunikasi na: non-verbal. Awéwé condong ngagunakeun sapuan salaku alat bantu visual nalika nyarios sareng nganggona ungkapan pameunteu langkung seueur.

Nodding sirah nalika nguping, salaku conto, mangrupikeun hal anu biasana dilakukeun langkung awéwé tibatan lalaki.

Ngagunakeun basa awak kabuka sareng terlibat pemirsa ku 'nyarios ku panangan aranjeunna' mangrupikeun hal anu langkung seueur awéwé tibatan lalaki condong dilebetkeun kana paguneman.



dua. Nyungkeun Hapunten

Pikeun awéwé, nyungkeun hampura mangrupikeun cara ngawangun sareng ngajaga hubungan sareng jalmi - nunjukkeun hormat sareng rendah haté.

Seueur awéwé ngartos yén nyarios 'punten' tiasa ngajawab seueur masalah! Lalaki sering mendakan kasieun langkung hésé tibatan awéwé, sabab karaosna siga aranjeunna nyerah.

Aranjeunna hariwang yén aranjeunna bakal katémbong lemah kusabab nampi salah, sareng panginten siga kakuatan atanapi kakuatanna bakal dikompromikeun ku nyungkeun hampura.

Nalika awéwé dipénta hampura, éta ampir tiasa ngaraos sapertos hiji beungkeutan - aya tingkat silih hargaan sareng jalma anu aranjeunna nyarios, sareng aranjeunna ngaraos siga anu ngupingkeun.

Ngarasa seolah-olah pendapatna dihargaan sareng diperhatoskeun penting pisan pikeun awéwé, sabab éta hapunten tiasa janten hartos pisan pikeun aranjeunna.

Lalaki, di sisi anu sanésna, tingali dihampura salaku cara jalma sanésna narima hirarki, sareng lalaki sering tiasa ngarasa siga ieu nguatkeun posisi kakuatanna.

Abdi janten punten pikeun karugian anjeun

3. Pujian

Lalaki teu condong masihan pujian sakumaha ogé awéwé. Upami éta dilakukeun, aranjeunna biasana ditujukeun pikeun pasangan anu dipikaresep, tibatan babaturan atanapi batur sapagawean.

Awéwé leuwih gampang tibatan lalaki pikeun méré pujian. Pikeun aranjeunna, éta mangrupikeun cara ngawangun beungkeut sareng nunjukkeun rasa hormat.

Éta ogé cara nunjukkeun yén aranjeunna aya dina tingkat anu sami sareng jalmi anu diajak ngobrol.

Ku muji batur, awéwé nunjukkeun yén aranjeunna lain ancaman sareng yén aranjeunna tiasa dipercaya. Ieu numbu kalayan kabutuhan awéwé atanapi hoyong ngawangun sambungan sareng mendakan kamiripan.

4. Rarasaan vs. Faktual

Lalaki resep sumping ka budak-budak baheula. Paguneman condong ngalaksanakeun tujuan - éta ngan saukur cara pikeun kéngingkeun inpormasi anu diperyogikeun.

Paguneman anu dilakukeun ku lalaki sering pisan didasarkeun kana kanyataan, sareng panginten aya hubunganana sareng hasil olahraga, padamelan, sareng kauangan. Paguneman tiasa tungtungna rada ngadadak, sabab lalaki sering nyingkahan omongan alit sareng patarosan 'teu perlu'.

Awéwé resep pisan ngagali jero paguneman, sareng sering nyobian ngajajah perasaan jalma anu aranjeunna nuju nyarios. Ieu disababkeun ku kanyataan yén awéwé dipercaya langkung welas asih sareng empati.

Babaturan awéwé resep ngobrolkeun émosi sareng kaayaan anu rumit, sabalikna tina masalah nomer atanapi faktual. Awéwé condong langkung bahagia manjangan paguneman tibatan lalaki.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

5. Kualitas Atan Quantity?

Lalaki sering ngan hoyong ngahontal titik! Dina hal paguneman, kedah aya tujuan, sareng, nalika ieu kahontal, paguneman tiasa réngsé.

Di tempat damel, dimana lalaki tiasa ngaraos utamina kalapa, henteu peryogi pikeun niken sareng obrolan 'sia-sia'. Pagunemanana henteu kedah panjang sareng ngalir, sareng tiasa réngsé nalika aranjeunna wareg.

Awéwé, di sisi anu sanésna, sigana bakal langkung seueur paguneman. Ieu bakal ngalibetkeun patarosan ngeunaan kahirupan pribadi batur, sapertos naroskeun ngeunaan anggota kulawarga, kaséhatan, sareng rencana akhir minggu.

logan jeung jake paul drama

Awéwé sering ngaraos kirang kompetitif, sareng langkung resep ngabahas paguneman sareng ngajaga hubungan anu saé sareng jalma anu diajak ngobrol.

6. Iblis sacara Detil

Deui, lalaki resep kana haté masalah langsung, sareng tiasa wareg ku jawaban 'enya' atanapi 'henteu'.

Awéwé, di sisi anu sanésna, resep teuleum kana detil na sareng terang saloba-lobana.

Awéwé sering milari kontéks sareng inpormasi kasang tukang, tibatan ngan saukur ngaréspon kaayaan anu kapisah.

Ieu nginjeumkeun diri ka sisi awéwé anu alami-empati - aranjeunna langkung resep ningali kaayaan dina kontéks sareng milarian terang kunaon batur tiasa tingkah polah anu sipatna, daripada nyieun kaputusan anu gancang.

naha anjeun tiasa gancang bogoh

Nalika nyarios ogé, awéwé umumna langkung rela nawiskeun rinci. Ieu tiasa ngeunaan ampir sagala aspek kahirupan!

Awéwé langkung bahagia ngabagi inpormasi ngeunaan dirina, hubunganna, sareng padamelan tibatan lalaki. Ieu numbu deui kanyataan yén lalaki hoyong épéktip dina pagunemanna sareng dugi ka titik gancang-gancang.

7. Babaturan Atanapi Siah?

Lalaki tiasa ningali jalma sanés salaku ancaman ku cara awéwé sering henteu ningali. Ieu condong nyababkeun kaayaan 'sobat atanapi musuh', dimana lalaki gancang nyobian nganilai hiji jalma atanapi kaayaan.

Ieu tiasa kapendak ku cara négatip, rada agrésif dina waktos-waktos, sabab lalaki nyobian nyaring inpormasi sacara éfisién pikeun paham kana kaayaan gancang.

Awéwé langkung resep pikeun pendekatan anu ramah sareng ngawangun hubungan sareng saha waé anu diajak ngobrol. Ieu anu pamustunganana ngakibatkeun éta paguneman anu langkung panjang sareng lengkep anu kami sebutkan tadi.

Daripada ningali batur salaku ancaman kana kakuatan atanapi wibawa na, awéwé ngarasa langkung kapaksa pikeun milari kapentingan atanapi pangalaman umum, sareng ngabentuk hubungan ti aranjeunna.

8. Perundingan

Pikeun lalaki, negosiasi sering sanés pilihan. Mangrupikeun tanda lemah sareng nunjukkeun yén aranjeunna pasrah atanapi tunduk ka saha waé anu diajak ngobrol.

Ku uih deui kana naon anu aranjeunna nyarios, atanapi satuju kana ideu atanapi rencana batur, lalaki sering karaos siga anu emasculated. Dina watesan waktos ogé, lalaki langkung resep ngiringan ngudag sareng gancang ngalaksanakeunnana.

Awéwé, di sisi anu sanésna, condong janten langkung bahagia negosiasi. Milarian jalan tengah henteu nunjukkeun kalemahan pikeun saha waé, tibatan, silih hargaan sareng kahoyong pikeun ngalaksanakeun padamelan.

Ieu nyambungkeun kanyataan yén awéwé langkung rawan ngagaduhan paguneman anu langkung lami, dimana aya rohangan pikeun diskusi sareng sadayana bakal kadéngé. Anu penting di dieu pikeun awéwé nyaéta hal-hal dilakukeun leres-leres, sareng, sering, langkung adil.

Penting pikeun dicatet yén ieu pedoman anu cukup umum pikeun kumaha lalaki sareng awéwé tiasa komunikasi béda. Aranjeunna henteu aturan diatur dina batu.

Unggal jalma bénten-bénten sababaraha lalaki nunjukkeun kualitas awéwé anu langkung, sareng sababaraha awéwé nunjukkeun sipat maskulin.

Tulisan ieu ngan ukur nyorot penting pisan béda anu kadang aya dina cara milih lalaki sareng awéwé komunikasi.