6 Sikep Era Superstars masih dina WWE

>

Jaman Sikep mangrupikeun salah sahiji anu paling penting dina gulat pro ogé WWE, sakumaha Vince McMahon sareng co. ngadorong wates gulat pro sareng ngadamel acara hebat minggu ka minggu.

Jaman Era ningali nyiptakeun sababaraha karakter sareng perselisihan anu luar biasa, sareng ogé nyiptakeun megastar sapertos Stone Cold Steve Austin, The Rock, The Undertaker, sareng Triple H, pikeun nyebut sababaraha.

kumaha terang upami anjeun resep budak lalaki

Jaman Sikep réngsé taun 2002, tapi masih aya sababaraha Superstar ti jaman harita anu masih kénéh aya di WWE.





Hayu urang tingali dina 6 Attitude Era Superstars masih dina WWE: ( daptar kalebet Superstar aktip, atanapi anu masih dina daptar anu teu acan pensiunan).


# 6 Tripel H

Fans anu langkung ngora bakal terang Triple H salaku otak anu aya di tukangeun NXT, anu parantos dipelak ku cara gancang-gancang sareng ngahasilkeun aksi anu hébat.



hal-hal anu pikaresepeun dilakukeun nalika bosen anjeun di bumi

Tapi fans anu langkung lami bakal émut Triple H salaku salah sahiji keuneung paling jahat dina bisnis sareng legenda WWE. Kaulinan aya dina sababaraha paséa anu matak salami jaman Era Sikep sareng nyepeng sababaraha gelar dina waktos éta.

Juara Dunya anu opat belas waktos mangrupikeun bagian tina D-Generation X, anu mangrupikeun fraksi anu populér pisan, bari ogé mangrupikeun bagian tina fraksi McMahon – Helmsley.

Triple H henteu janten gulat sapertos ayeuna, tapi tetep aya dina 2-3 pertandingan sataun, sareng anu terakhir di 2019 ngalawan Randy Orton di Super ShowDown. Anjeunna ogé ngagaduhan pertandingan di WrestleMania 35, nalika anjeunna nyanghareupan lawan Batista.



Anjeunna ogé nampilkeun dina duanana Saudi Arabia PPVs di 2018, kalayan anu kadua diantarana datang ngalawan Era Superstars Era anu sanés anu ayeuna di WWE, The Undertaker sareng Kane, nalika anjeunna damel sareng Shawn Michaels.

lima belas TERAS