5 arah pikeun Seth Rollins saatos kaleungitan na ka Edge di WWE SummerSlam

>

WWE SummerSlam ngayakeun pertandingan dendam antara Tepi sareng Seth Rollins. Kadua superstar gaduh pangembangan anu hadé pikeun pertandingan, utamina kusabab jalanna turun di antara aranjeunna di 2014.

hal anu kedah dilakukeun pikeun ulang taun na

Rollins narik unggal trik tunggal anu aya dina baju baju na dina bayar-per-view. Nanging, anjeunna gagal nempatkeun Aula Terkenal dina Pésta Terbesar di Usum Panas.

Pertandingan impian munggaran antara dua superstar henteu nguciwakeun, sareng Seth Rollins maénkeun karakter keuneung anu hébat nalika kontes. Saatos karugian, éta bakal pikaresepeun pikeun ningali naon anu dilakukeun ku Drip King salajengna pikeun tetep aya hubunganana sareng WWE SmackDown.





Naha Rollins bakal ngalih kana paséa anyar saatos karugian na di SummerSlam? Atanapi anjeunna badé nyanghareupan hiji musuh lami pikeun mutuskeun saha anu bakal ngalih kana adegan Universal Championship salajengna?

Tingali kana lima arah pikeun Seth Rollins saatos kaleungitan pasti ka Edge di WWE SummerSlam.




# 5. Seth Rollins tiasa gabung sareng Becky Lynch saatos balikna WWE SummerSlam

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku WWE (@wwe)

Seth Rollins gaduh karakter paling narkis dina sadaya WWE ayeuna. Peranna anu ayeuna parantos nyababkeun anjeunna nyanghareupan sababaraha karugian anu ngahinakeun di WWE, tapi katingalina siga anjeunna henteu kaganggu ku rékorna anu ayeuna.

Rollins ngalaman kaleungitan deui di tangan Tepi di SummerSlam. Samentara éta, Becky Lynch suksés balik deui kana cincin. Lynch ngéléhkeun Bianca Belair pikeun kéngingkeun Kejuaraan Awéwé SmackDown sareng ngareuwaskeun sakabeh WWE Universe.



Seth Rollins tiasa ningali kas kasuksésan salakina dina sababaraha bulan ka payun. Anjeunna tiasa ngarobih dirina janten karakter anu langkung narcissistic sareng gabung sareng The Man on SmackDown.

Rollins tiasa ngalih kana alur carita sareng Lynch dimana anjeunna teras-terasan nyandak kiridit pikeun kasuksesan salakina. Anjeunna tiasa nyarios ngeunaan kumaha anjeunna ngabantosan nyiapkeun Lynch pikeun balikna sareng ngajantenkeun hiji-hijina alesan kunaon anjeunna meunang di SummerSlam.

Kuring gaduh teori naha Becky Lynch balik salaku keuneung pikeun ngéléhkeun Bianca Belair

Seth Rollins aya dina Smackdown salaku keuneung sareng anjeunna sareng Becky nikah. Kuring pikir logika nyaéta pikeun aranjeunna janten tim sareng ngambil alih Smackdown #BeckyisBack #SummerSlam

- Bradly the Phoenix (@ IcePhoenix27BW) 22 Agustus 2021

WWE bahkan tiasa pesen sababaraha patandingan tim tag campuran antara tim Lynch & Seth Rollins sareng Bianca Belair & Montez Ford.

Ieu tiasa janten arah anu anyar pikeun The Drip King anu tiasa ngalih ti luhur daptar lalaki pikeun sababaraha waktos ngawangun alur carita anu béda dina SmackDown. Éta tiasa nyababkeun sababaraha sudut ageung sateuacan dua sirah dina arah anu sanés sakali deui.

1/3 TERAS