4 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan WWE Superstar Asuka

>

Asuka parantos janten WWE Superstar langkung ti opat taun ayeuna, tapi anjeunna parantos nyerat nami na kana buku rékaman perusahaan.

Masa pamaréntahan na 523 dinten janten Juara NXT mangrupikeun anu pangpanjangna dina sajarah WWE, sedengkeun tilas undefeated na, anu disebat ku WWE salaku anu pangpanjangna dina sajarah perusahaan, salami 914 dinten sateuacan anjeunna éléh ka Charlotte Flair ngalangkungan kaluman di WrestleMania 34.

Nalika pameget terang sadayana anu kedah dipikaterang ngeunaan The Empress of Tomorrow dina ring WWE, urang boro terang nanaon tentang jalmi éta, nami asli Kanako Urai, di balik tokoh populér.





Kalayan diémutan éta, urang ningali kana opat kanyataan kahirupan nyata ngeunaan sensasi Jepang anu panginten anjeun henteu kantos nguping sateuacanna.

kumaha meunang kabogoh baheula

# 4 Anjeunna mangrupikeun gamer masif

Asuka gaduh agénsi desain grafis nyalira.

Asuka gaduh agénsi desain grafis nyalira.



Ruang locker WWE pinuh ku gamer, sakumaha dibuktikeun ku jumlah Superstars anu parantos nampilkeun Xavier Woods ' Naék Turun Turun Turun Saluran YouTube, tapi aya kasempetan anu saé yén teu aya diantara aranjeunna anu resep pisan maén sapertos Asuka.

Lulusan ti Osaka University of Arts Junior College, tilas juara NXT gaduh agénsi desain grafisna nyalira sareng parantos nyerat kanggo vérsi Jepang tina Majalah Xbox, anu nyababkeun anjeunna disponsoran ku Microsoft.

Upami éta henteu cekap, anjeunna ogé ngungkabkeun dina wawancara online sareng Harta Kaulinan Gordman yén anjeunna ngagaduhan langkung ti 3000 kaulinan dina koléksi sareng anjeunna bahkan parantos mendesain grafik pikeun sababaraha kaulinan Nintendo DS.



bank sasha sareng pamaréntahan Romawi

Pikeun pamaén paéh di dieu, ieu mangrupikeun konsol anu dipimilik ku anjeunna: Famicom (NES), Disk System, Super Famicom (SNES), Sega Mega Drive, Mega CD, GameGear, PC Engine, CD-ROM 2, GameBoy, GB Sateuacanna, Nintendo 64, 64DD, WonderSwan, Nintendo DS, DSLL, DSi, 3DSLL, Wii, Wii U, Xbox, Xbox360, PlayStation, PS2, PS3 sareng PS4.

# 3 Anjeunna pensiunan ti gulat di 2006

Asuka

Karir Asuka tiasa dianggo béda pisan

Asuka, katelah Kana sateuacan dinten WWE na, ngamimitian karirna di 2004 gulat pikeun promosi sadaya-awéwé AtoZ di Jepang. Nanging, kusabab nephritis kronis (peradangan ginjal), anjeunna kapaksa mundur ti ring dina Maret 2006.

Pikeun penggemar anu nyarios basa Inggris, ngan ukur aya sababaraha wawancara di luar sana sareng The Empress of Tomorrow, janten carita lengkepna dina pangsiun na sareng anjeunna balik deui ka gelandang 18 bulan engké henteu acan pernah dijelaskeun lengkep.

Anu urang terang nyaéta yén anjeunna teras damel pikeun sababaraha promosi di panjuru dunya, kalebet És Pita, Pro Wrestling Wave, SHIMMER sareng SMASH, sateuacan daptar sareng WWE dina bulan Agustus 2015.

abdi tetep putus sareng kabogoh

# 2 Tripel H sakali nyarios NXT bakal 'ditakdirkeun' upami anjeunna angkat tiheula

Asuka ngadamel sajarah dina NXT

Asuka ngadamel sajarah dina NXT

Seueur peminat panginten dinten kamuliaan di divisi awéwé NXT parantos réngsé nalika Charlotte Flair, Sasha Banks sareng Becky Lynch dipanggil ka daptar utama WWE di 2015 - tapi jelas, sakumaha paribasa, teu aya anu siap pikeun Asuka.

Umur 36 taun mangrupikeun salah sahiji bintang pangbadagna NXT salami dua taun kalayan mérek, ngayakeun Kejuaraan Awéwé pikeun catetan 523 dinten nalika tetep teu éléh sapanjang waktos.

Pentingna dirina pikeun perusahaan digariskeun nalika Triple H, patriark NXT, ngawartoskeun USA Dinten deui dina bulan Agustus 2017 yén Asuka mangrupikeun hiji-hijina jalma anu anjeunna henteu ngijinkeun Vince McMahon nyauran daptar utama WWE iraha anjeunna hoyong.

HHH nambihan yén NXT moal mampuh kaleungitan anjeunna salaku jangkar divisi awéwé sareng nyarios yén anjeunna bakal ditumpes upami anjeunna ngalih ka Raw atanapi SmackDown Live teuing mimiti.

kumaha carana ngadamel saminggu langkung gancang

# 1 Anjeunna gaduh salon rambut

Asuka gaduh salon rambut di Yokohama anu disebut Surga Lain.

Asuka gaduh salon rambut di Yokohama anu disebut Surga Lain.

Anjeun ngan ukur kedah nonton sababaraha pertandingan Asuka pikeun nyatet yén anjeunna langkung sering ngarobah warna rambutna tibatan anu sanés dina NXT atanapi WWE.

Alesan kunaon? Nya, anjeunna sakedik ahli nalika ngeunaan gaya rambut - gaya rambut alternatif, khususna - nalika anjeunna ngagaduhan salon rambut anu berbasis di Yokohama anu disebat Another Heaven.

Anjeunna kantos nyebatkeun bisnis éta sateuacanna dina média sosial bahkan nyabit-nyabit bintang NJPW Kenny Omega dina bulan Désémber 2016 ngahaturkeun nuhun ka anjeunna pikeun nganjang ka salonna.

@KennyOmegamanX Selamat meunang 🤘
Hatur nuhun parantos sumping ka salon rambut kuring

- ASUKA / Asuka (@WWEAsuka) 17 Désémber 2016