16 WWE Divas tanpa makeup

>

Salaku tambahan pakakas cincin, makeup janten komponén integral pikeun ngajantenkeun Superstar siga Superstar, utamina dina daptar awéwé WWE.

Dinten ayeuna, urang mesék kapungkur makeup sareng nunjukkeun awéwé ieu ku lampu anu sanés. Anjeun bakal heran kana sabaraha makeup makeup anu tiasa dilakukeun. Ieu mangrupikeun 16 divas WWE tanpa makeup, sapertos anu anjeun henteu kantos ningali sateuacanna.

PS: Dina masing-masing kasus, kami parantos nunjukkeun aranjeunna dina get-up pinuh sateuacan nunjukkeun ka aranjeunna naon rupana tanpa makeup.






# 16 Alexa Bliss

Ieu anu Bliss siga makeup

Ieu anu Bliss siga makeup

puisi ngeunaan kaleungitan jalma anu dipikacinta

Juara awéwé multi-waktos Alexa Bliss anca nganggo atanapi henteu nganggo makeup. Kalayan inohong anu leutik sareng awakna sampurna dipotong, Alexa Bliss mangrupikeun paket anu sampurna dina avatar WWE na. Bliss mangrupikeun paket anu saé dina avatar WWE na.



Ieu gambar tina halaman Instagram na tanpa makeup. Masih geulis ngajentul!

Alexa Bliss

Alexa Bliss

anjeunna ngagaduhan kontak panon sareng kuring

# 15 Bayley

Bayley henteu katingalina béda pisan kalayan henteu makeup!

Bayley henteu katingalina béda pisan kalayan henteu makeup!



Bayley henteu nganggo teuing makeup, sareng salaku hasilna, gambar kirang makeup na sapertos lucu sakumaha biasana. Beda sareng kaseueuran budak awéwé anu sanés dina antrian, bédana henteu pati katingalina dina kasus anjeunna.


# 14 Lita

Kumaha siga legenda WWE ieu tanpa makeup?

Kumaha siga legenda WWE ieu tanpa makeup?

Hiji titingalian Lita sareng anjeun terang yén anjeunna katingali leres-leres ngajentul. Sakedik anu ngagaduhan rahmat sareng karisma anu dimilikina, bahkan ayeuna.

Ieu gambar tina WWE Hall of Famer tanpa makeup.


# 13 Sasha Banks

Naha Sasha Banks katingali langkung saé tanpa makeup?

Henteu Sasha Banks katingali langkung saé tanpa makeup?

Boss salawasna katingalina sapertos sajuta artos, henteu masalah naha anjeunna ngiringan promo atanapi upami anjeunna aya di cincin. Nalika makeup ngajantenkeun anjeunna katingali sapertos superstar anu disertifikasi, anjeunna leres-leres henteu katingalina goréng teuing nalika anjeunna henteu ngagem baju mana waé.

bobogohan jeung batur anu henteu kantos bobogohan sateuacan

Avatar anu anjeun pikaresep? Candak pilihan anjeun sorangan!


# 12 wol

Bombshell Rusia tiasa ngantunkeun anjeun napas bari tanpa makeup

Bombshell Rusia tiasa ngantunkeun anjeun napas bari tanpa makeup

Lana ngan ukur awéwé geulis, sareng Rusev mangrupikeun lalaki anu untung pisan! Sareng pameunteu na tanpa makeup geulis ogé!

kumaha carana terang anjeun sapertos budak lalaki

Hayu urang ngan saukur nyarios yén anjeunna henteu meryogikeun pisan pikeun katingali leres-leres ngajentul.


# 11 Stephanie McMahon

Atah ngéléhkeun Smackdown Live, minggu ieu

Atah ngéléhkeun Smackdown Live, minggu ieu

Sababaraha superstar WWE awéwé umur sapertos anggur alus. Salah saurang awéwé sapertos kitu nyaéta Stephanie McMahon, anu katingalina sapertos anca ayeuna sapertos dua puluh taun ka pengker. Malah nalika anjeunna henteu nganggo makeup.


# 10 Renee Young

WWE Backstage host ngagaduhan daya tarik alami ngeunaan dirina

WWE Backstage host ngagaduhan daya tarik alami ngeunaan dirina

Naon anu urang resep ngeunaan Renee Young salaku karakter nyaéta kurangna anjeunna pura-pura. Anjeunna mangrupikeun dirina, sareng ku sabab éta henteu heran yén anjeunna janten favorit sareng sadayana WWE Universe. Tafsir. Anjeunna mangrupikeun dirina, sareng ku sabab éta henteu heran yén anjeunna janten favorit sareng sakabeh WWE Universe.

Kumaha waé ogé, gambarna tanpa makeup henteu kirang pikaresepeun tibatan anu nganggo makeup.

1/2 TERAS