WWE ngaleupaskeun gerakan tanda tangan luhur, Rock's Pain & Gain Diet Plan

>

Aya spekulasi ageung yén The Rock parantos nganggo stéroid pikeun pilem salajengna na Pain & Gain. Aya seueur jalma anu ngeluh yén The Rock parantos nyandak stéroid pikeun nambihan langkung ti 15 pon otot kanggo ningkatkeun beurat na langkung ti 250 pon. Tapi dina wawancara anu anyar sareng USA Today, The Rock ngungkabkeun Rencana Diét na anu henteu nunjukkeun tanda stéroid. Anjeunna sareng co-star Mark Wahlberg nampik panggunaan stéroid.

Ieu katingal tina rencana diet na.





Tepung hiji: eusian sapuluh ons daging sapi, dua gelas oatmeal, telur dadar dua-endog.

Hidangan dua: dalapan ons cod, dua belas ons ubi, hiji gelas sayuran dikukus (bawang, cabé, suung).



dimana i kedah nyandak kabogoh kuring keur ultah na

Hidangan tilu: dalapan ons hayam, dua gelas nasi bodas, hiji gelas sayuran.

Hidangan kaopat: dalapan ons deui cod, dua gelas béas, hiji gelas sayuran.

abdi moal mendakan kabogoh

Hidangan lima: dalapan ons steak, dua belas ons kentang goreng, salad.



Hidangan genep: sapuluh ons cod, dua gelas béas deui, salad deui.

Hidangan tujuh: tilu puluh gram bubuk protéin kasein, telur dadar sapuluh endog-bodas, hiji gelas sayuran, hiji séndok minyak lauk Omega-3.

Dwayne nyarios Aya cara anu leres sareng cara anu salah pikeun masangkeun pilem. Cara anu salah nyaéta tuang seueur sampah anu tiasa anjeun salami mang minggu-minggu, anu palaku gaduh kacenderungan dilakukeun. Éta henteu séhat sareng nempatkeun seueur setrés dina awak anjeun, sendi, tendon sareng sistem pencernaan. Cara anu leres nyaéta masangkeun karbohidrat kompleks anu hadé sareng sumber protéin / gajih.

Ieu jelas-jelas namatkeun mamang anu aya di jalma ayeuna ngeunaan kumaha Dwayne Johnson berhasil ningkatkeun beurat ieu sacara drastis.

Dina warta anu sanés, WWE ngintunkeun video undur panganyarna na nunjukkeun gerakan tali luhur pangageungna sareng siku tali luhur Macho Man Randy Savage diulas dina éta. Tingali pikeun ningali naha gerak tali luhur karesep anjeun hasil.