WWE RAW: 23 Agustus pamirsa épisode sareng peringkat diungkabkeun nampilkeun guguritan ti SummerSlam

>

Anu ragrag ti SummerSlam pastina nyandak pamirsa deui kana WWE RAW.

WWE ngagaduhan bayar-per-pandangan anu masif dina dinten Sabtu wengi sareng SummerSlam, sareng ragrag tina acara éta narik perhatian deui kana acara andalan perusahaan, WWE RAW.

Anu ragrag ti SummerSlam narik seueur perhatian ka WWE RAW minggu ieu. Numutkeun kana Showbuzz Daily , édisi minggu ieu WWE RAW nyandak 2.067 juta pemirsa, naék tina 1.857 juta minggu kamari. Ieu mangrupikeun nomer anu kedah dipiharep ku perusahaan.





Episode dina WWE RAW minggu ieu ningali pamirsa na turun naek unggal jam acara. WWE ngamimitian acara ku 2.094 juta, naék ka 2,152 juta dina jam dua, sareng turun ka 1,956 juta dina tungtung magrib. Ieu mangrupikeun épisode munggaran WWE RAW dina waktos anu lami pisan dimana sajam naék di luhur dua juta pemirsa. Mudah-mudahan, WWE tiasa ngajantenkeun moméntum ieu maju.

WWE Raw tadi wengi di Jaringan USA diawaskeun ku 2.067.000 pemirsa rata-rata, paling ti épisode 4 Legenda Peuting Januari.

826,000 pemirsa yuswa 18-49 (peringkat 0,64), anu pangluhurna ti épisode pasca Wrestlemania dina 12 April.

Maca deui: https://t.co/IBDSmBzFDM pic.twitter.com/iDYeubrJbn



- Brandon Thurston (@BrandonThurston) 24 Agustus 2021

WWE RAW ningali kanaékan ageung dina nonton sareng demo minggu ieu

Ngeunaan démo 18-49 anu penting pisan, WWE RAW ogé ningali paningkatan ti minggu kamari tina 0,55 janten 0,64. Kalayan démo sareng pamirsa dina minggu ieu, WWE kedah ngaraos siga SummerSlam mangrupikeun kasuksésan pikeun aranjeunna.

Minggu kamari, WWE nyandak tilu tempat top dina kabel pikeun dinten Senén, anu lumayan saé anjeun tiasa kéngingkeun. Minggu ayeuna, WWE RAW nyandak tempat kadua, katilu, sareng kaopat dina kabel, ngan ukur diraih ku maén bal pra-musim NFL. Éta hal WWE kedah biasa pikeun usum NFL anu anyar dina sababaraha minggu.

Episode dina WWE RAW minggu ieu dibuka ku konfrontasi antara Jawara WWE Bobby Lashley sareng Jawara Amérika Serikat Damian Priest anu énggal. Ieu nyababkeun pertandingan single gancang antara aranjeunna sateuacan ngajantenkeun pertandingan tag sareng Drew McIntyre sareng Sheamus aub.



Acara utami acara éta ningali pertandingan ulang ti minggu kamari kalayan tatarucingan dina AJ Styles sareng Randy Orton sareng Omos di pinggir gunung.

Kumaha saur anjeun ngeunaan épisode WWE RAW minggu ieu? Naon pertandingan atanapi ruas favorit anjeun? Hayu urang terang pikiran anjeun ku disada dina bagian koméntar ieu di handap.