WWE Hall of Famer ngungkabkeun anjeunna hoyong ngatur Andre The Giant (Eksklusif)

>

Andre The Giant mangrupikeun ikon pangbadagna di industri pro-gulat. Anjeunna mangrupikeun bintang luhur sareng Hulk Hogan dina jaman emas tina gulat. Manajer legendaris sareng WWE Hall of Famer nyalira, Jimmy Hart, ngungkabkeun yén anjeunna hoyong ngatur anjeunna.

kumaha ngamimitian deui sareng jalma anu anjeun resep

Dina alur carita utama terakhir na di WWE (teras WWF), manajer keuneung anu kawéntar, sapertos Bobby Heenan, Sensational Sherri, Slick, sareng Mr.Fuji, nyobian ngiringan Andre The Giant. Nanging, aranjeunna sadayana ditolak ku Andre ku cara ngahinakeun.

Dina titik ieu, Jimmy Hart nyatakeun dina épisode WWF Superstars yén anjeunna hasil nandatanganan legenda pikeun ngabentuk tim tag sareng Gempa Bumi. Nanging, Andre The Giant miceun klaim na.





Nyarios sareng Jose G tina Gulat Sportskeeda , The Southouth of South nyatakeun yén anjeunna hoyong ngatur Raksasa Perancis.

'Nya anjeun terang naon, kuring parantos berkah pisan. Anjeun terang kuring ngagaduhan Raja Kong Bundy, Dino Bravo, Greg The Hammer Valentine, The Hart Foundation, The Nasty Boys, Earthquake, Typhoon. Tapi kuring ampir ngagaduhan kasempetan pikeun ngatur Andre. Anjeun terang iraha Andre parantos mecat Bobby Heenan. Kuring gaduh kasempetan pikeun ngatur anjeunna, kuring ampir gaduh anjeunna dina dampal panangan tapi anjeunna ngahurungkeun kami, éta nalika kuring sareng Gempa ngabales kalayan sora Megaphone. ', Saur Jimmy Hart.

Anjeun tiasa nonton wawancara sareng Jimmy Hart di handap ieu:



naon anu kudu dilakukeun nalika boerd anjeun

Andre The Giant mangrupikeun inductee munggaran di WWE Hall of Fame

Andre The Giant mangrupikeun Aula Kawentar anu munggaran dina sajarah WWE. Anjeunna teras-terasan diinduksi di 1993 sareng bungkus pidéo.

Anjeunna bersaing dina WrestleMania anu mimiti muncul anu unggul ngalawan Big John Studd dina tantangan 15.000 $ bodyslam. Taun salajengna, di Wrestlemania, anjeunna ngaleungitkeun 19 lalaki sanésna pikeun meunang Battle Royal. Anjeunna mangrupikeun bagian tina acara-utama di Wrestlemania 3 dina pas tina obor ngalawan Hulk Hogan.

Warisanna dihormat sareng Andre The Giant Memorial Battle Royal. Cesaro mangrupikeun juara édisi perdana kalayan Jey Uso meunang édisi pangénggalna .



naha anjeunna narik jauh saatos caket

JEY USO NGANGGO ROYAL BATTLE

Anjeunna pantes kieu. #Dibantingkeun pic.twitter.com/D6RX5q9pHz

- IBeast (@ x_Beast17_x) 10 April 2021

Naha saur anjeun kasempetan utama pikeun masangkeun Andre The Giant sareng Jimmy Hart lasut? Naha anjeun hoyong ningali Hart ngatur batur tina daptar ayeuna? Hayu urang terang pikiran anjeun dina bagian komentar di handap.