Fans nyalahkeun David Dobrik pikeun tatu panon pikasieuneun Jeff Wittek urang, saatos bagian tukang ngabagi rekaman anu ngareuwaskeun tina kacilakaan excavator

>

YouTuber sareng anggota Vlog Squad Jeff Wittek tungtungna parantos ngungkabkeun kumaha anjeunna ngalaman cilaka panon anu pikasieuneun taun kamari anu ampir nyababkeun hirupna.

Pencipta eusi umur 31 taun nembé ngaluarkeun dokuméntasi multi-vidéo nyalira judulna 'Don't Coba Ieu Di Bumi,' anu ngurilingan hirupna di Pulo Staten sareng sosobatan sareng David Dobrik sareng The Vlog Squad.

Sedengkeun épisode anu munggaran langkung difokuskeun kana pendidikan Staten Island sareng karir tukang cukur na, hal-hal parantos langkung serius dina episode kadua. Episode kadua ngungkabkeun kumaha anjeunna ngalaman tatu anu pikasieuneun dina rarayna.





Ngabobol Warta anu PASTI bakal ngarobah hirup anjeun: Jeff Wittek ngabagi rekaman kacilakaan na. Jeff digiringkeun ku tali ku excavator anu dioperasikeun ku David Dobrik. Jeff nyarios 'Tapi ieu dimana kuring ngalakukeun kasalahan, kuring poho jelema bodo f * cking pangageungna kuring terang anu nyetir éta.' pic.twitter.com/xdT63Qq1Sb

- Def Mie (@defnoodles) 22 April 2021

Dina klip anu disebatkeun, David Dobrik tiasa ditingali gagabah ngoperasikeun crane excavator, dimana anjeunna ngabahayakeun ngabahayakeun sababaraha anggota Vlog Squad na.



Ngan sateuacan giliran Jeff Wittek, Sirah Corinna parantos nuduh Dobrik salaku 'nyandak barang anu jauh teuing' pikeun guyonan.

naon datang ka Netflix dina bulan Agustus 2020

Piwurukna mayunan naon anu bakal datang. Jeff Wittek teras ngajelaskeun persis naon anu kajantenan nalika giliran:

'Kuring nembé ucul tina pesawat 20 kali. Naon anu parah anu tiasa kajantenan upami kuring ngayun tina tali kana danau anu saukuran hiji kaki. Leres, kuring henteu terang kuring badé angkat anu gancang janten kuring nyandak tali f ***** g sareng nyobian ngadamel pidéo anu lucu pikeun jalma tapi ieu dimana kuring ngalakukeun kasalahan. Abdi hilap yén jelema bodo paling gedé anu kuring terang éta anu nyetir. '

Sababaraha detik ka hareup mangrupikeun kabur, sabab Wittek teras aya dina tungtung cilaka anu parah sareng karelep kana cai di handap.



Ieu nyababkeun sésana Skuad Vlog buru-buru ka anjeunna. Pidéo ogé ditungtungan ku cliffhanger.


Pidéo kacilakaan Jeff Wittek: David Dobrik ngabanting sabab ampir ngabunuh Jeff Wittek nalika syuting vlog

Deui dina Juni 2020, Jeff Wittek parantos ngawartosan para pameget ngeunaan kacilakaan anu anjeunna ngalaman dina kacilakaan, anu dikabarkan kajantenan nalika syuting vlog.

pilem halloween (franchise)

Nalika anjeunna nahan diri tina detil deui waktos éta, anjeunna ngungkabkeun yén anjeunna 'ngaruksak tangkorak sareng raut na di sababaraha tempat' kusabab kacilakaan éta.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku Jeff Wittek (@jeff)

Anjeunna teras ngungkabkeun yén kacilakaan éta lumangsung nalika némbak Vlog di Utah.

Kalayan pidéo na anu nembé terang kana kaayaan éta, pameget kaget ku terang yén cilaka anu dialamina dina taun 2020 mangrupikeun hasil tina kelalaian David Dobrik.

Malah langkung seueur perkawis kanyataan yén pas saatos Corinna Kopf humandeuar ngeunaan David Dobrik nyandak jauh teuing, anu terakhir teras-terasan ngeureunkeun penggalian.

Anjeunna sacara harfiah ngeureunkeunana pertengahan gerak! Anjeun teu tiasa ngawartosan anjeunna henteu ngahaja ngalakukeun ieu kanggo pandangan ..

- Ngalatih $ etta (@xTrendy_D) 22 April 2021

Dina lampu tina wangsit anu ngaganggu, sababaraha fans nyandak Twitter pikeun ngabanting David Dobrik.

Ieu sababaraha réaksi dina Twitter:

nonton pidéo éta ngajantenkeun kuring seueul upami jeff bahkan sakedik ngadeukeutan mesin éta anjeunna bakal maot sareng kanyataan yén anjeunna henteu nyalahkeun anjeunna ngan tong cicing pas sareng kuring

- cam (@kidshrimpy) 22 April 2021

Jeff Witteck ampir maot syuting salah sahiji vlog Daud Dobrik, anjeunna ngagaduhan umur anu panjang, sacara fisik sareng méntal. Abdi henteu percanten kumaha anjeun tiasa tanggung jawab, nalika anjeun daék risiko hirup babaturan anjeun pikeun kontén. Aya kakurangan serius tina empati sareng akal sehat. pic.twitter.com/ZNcwHjHcA7

barang anu kedah dilakukeun nalika anjeun bosen di bumi
- alli (@allisonprivera) 20 April 2021

David nyababkeun kacilakaan Jeff, ngajantenkeun sadayana sakitar cicingeun, & teras lirén youtube. Ngagaduhan ppl ngalakukeun padamelan kotor anjeun pikasieuneun. idc sabaraha euyeub anjeun atanapi sabaraha mobil anjeun masihan. Anjeun POS. & babaturanana kedah isin pikeun dikaitkeun sareng anjeunna & ngamungkinkeun éta. #DavidDobrik

- ray (@cheeekychris) 22 April 2021

Ieu naha kuring leres-leres miharep David moal datang deui. Kusabab jujur ​​anjeunna bahaya pikeun jalma dimana-mana. Siga. Jujur kuring langkung hormat ka Jeff ayeuna tibatan anu kuring lakukeun sateuacan

- Ratu Weed (@ TheSmolBean420) 22 April 2021

Ogé, naha bangsat aranjeunna ngadamel kontén sapertos kieu pikeun murangkalih! Abdi henteu tiasa.

- Daniel Pants (@DanielPantss) 22 April 2021

Jigana anjeunna ningali kumaha Jeff ngalayang sareng nyobian ngalaunan. Boh cara David's lepat sareng anjeunna henteu kedah nyetir éta ti heula. Jeff untung David henteu tiwas ...

- Lanie (@MoreHoodies) 22 April 2021

Kuring kantos resep Pidéo David sareng resep pisan dugi ka kuring terang naon waé anu bakal dilakukeun anjeunna ngadamel 4 mnt vlog. Anjeunna jawab ieu.
Kanjut @DavidDobrik

- Hitesh Rewri (@ hiteshrewri1) 22 April 2021

David egois sareng sanés sanés sobat atanapi jalmi anu saé, sanaos anjeunna ngagaduhan lisénsi pikeun ngaoperasikeun mesin éta kuring yakin anjeunna henteu ngagaduhan sasih latihan dina éta teu sapertos Jeff, Todd, sareng Natalie anu kedah bakti waktosna pikeun luncat kaluar tina pesawat kali GANDA sareng Candak kelas.

- Jasmine (@ jasminemariec18) 22 April 2021

abdi nembé nonton pidéo na. kuring reuwas yén anjeunna ngan nyimpen sadayana dina nyumput salami ieu. Abdi janten gugatan dugi ka anjeunna henteu gaduh nanaon

- raiyan (@xxiyxz) 22 April 2021

David Dobrik teuing kotoran hayam pikeun ngalakukeun 25 prestasi langit anu dilakukeun ku skuad vlog na. Gagalna ngajaga babaturan na aman pisan matak pikareueuseun sareng jahat. Anjeunna narik adonan, hantu ka babaturanana nalika kaayaan janten goréng, sareng ngalangkungan bit anu tangguh pikeun eusi. Anjeunna akuntabel.

- molly harvey (@ mollyha02267895) 22 April 2021

David Dobrik ngayunkeun Jeff Wittek bari nyetir excavator ku SALAH. Anjeunna gaduh kaméra na di sisi sanés syuting anjeunna. Naon sétan pic.twitter.com/1QeDDoaA38

- jamieeee (@jamiejerwa) 22 April 2021

abdi ngan ningali vidéo kacilakaan jeff wittek sareng david dobrik suci sacara harfiah anu paling parah, kumaha anjeunna tiasa nempatkeun kahirupan batur dina résiko sapertos kitu sareng ayeuna anjeunna ngalaman cilaka anu bakal tahan saumur hirup .. anjeunna kedah lebet panjara tbh pic.twitter.com/EwzKbo0TaL

kumaha anjeun terang upami budak awéwé resep anjeun deui
- 🪁 JD ditunda (@mariahblackpink) 21 April 2021

bc aranjeunna sanés babaturanana, aranjeunna props na.

- Nik (@nik_inthesky) 22 April 2021

Sial sialan suci. Kuring damel nganggo mesin beurat sapertos kieu sareng teu lulucon nanaon. Leres pisan kapikiran ditiup yén déwasa dewasa pinuh nangtung sareng / atanapi ilubiung dina ieu ... Jeff untung hirup sareng David untung anjeunna henteu nyanghareupan tuduhan kriminal pikeun ieu.

- nami samaran (@ tonystarkstan5) 22 April 2021

TW: Kuring henteu kantos ngaraos ambek pisan ka influencer burit belet sateuacanna. David Dobrik perlu dieureunkeun. Anjeunna sok henteu tanggel waler pikeun babaturanana ngorbankeun pidéo YOUTUBE. Anjeunna BISA dituduh rajapati rajapati Jeff parantos inci langkung caket kana penggalian éta. IM LIVIDDDDD pic.twitter.com/eT2wEde46k

- Kat (@katmauvearts) 22 April 2021
Gambar ngalangkungan Jeff Wittek / YouTube

Gambar ngalangkungan Jeff Wittek / YouTube

Gambar ngalangkungan Jeff Wittek / YouTube

Gambar ngalangkungan Jeff Wittek / YouTube

Gambar ngalangkungan Jeff Wittek / YouTube

Gambar ngalangkungan Jeff Wittek / YouTube

Gambar ngalangkungan YouTube

Gambar ngalangkungan YouTube

Sareng skandal pelecehan séksualna masih seger dina pikiran masarakat, henteu katingalina sapertos David Dobrik badé istirahat iraha waé geura-giru.