Saha Spencer Elden? Orok tina album 'Nevermind' nutupan gugatan gugatan ngalawan Nirvana

>

Orok anu tos ageung tina seni panutup anu kawéntar ku Nirvana Henteu kunanaon albeum, Spencer Elden, parantos ngagugat ka band pikeun garapan budak * sual. Spencer Elden nyaéta orok gambar dina kolam renang dina panutup album Nirvana 1991.

30 taun saatos albeum na murag, Spencer ayeuna ngagugat anggota band anu masih hirup sareng perumahan Kurt Cobain. Dina gugatan féderal énggal anu diala ku TMZ, Spencer nyarios yén anjeunna henteu tiasa nyatujuan gambarna anu digunakeun dina seni albeum dina waktos éta saprak anjeunna orok umur opat bulan sareng wali anu sah na henteu satuju kana éta.

Tilas Orok Digambar Dina Cover Albeum Ikon Nirvana, Spencer Elden, Sues Band Pikeun Porno Anak https://t.co/605yc6DZyP





- Rick Montanez (@RickCBSLA) 25 Agustus 2021

Dina jas éta, lalaki sepuh parantos ngaku yén gambar nyaéta murangkalih p * rnography. Anjeunna nyatakeun yén band éta ngajanjikeun pikeun nutupan bagian swasta na ku stiker tapi éta henteu dilakukeun dina panutup album terakhir.

Spencer Elden nyarios yén Kurt, Dave Grohl, sareng anggota sanésna gagal ngajaga sareng nyegah anjeunna dieksploitasi. Anjeunna nambahan yén ngagaduhan awak orok taranjang na dina albeum anu kawéntar ngajantenkeun anjeunna ngalaman karusakan saumur hirup. Anjeunna hoyong band sareng perkebunan Kurt Cobain pikeun mayar sajumlah $ 150.000.




Sagalana ngeunaan Spencer Elden

Pita Nirvana (Gambar via Getty Images)

Pita Nirvana (Gambar via Getty Images)

Dilahirkeun dina 7 Pébruari 1991, Spencer Elden nyaéta orok tina sampul Nevermind. Anjeunna yuswa sababaraha bulan nalika kolotna nampi telepon ti fotografer jero cai Kirk Weddle pikeun naroskeun naha anjeunna tiasa nganggo orok anu énggal salaku bagian tina pemotretan pikeun band anu bakal datang.

Bapana Spencer biasa ngabantosan set, rigging khusus sareng alat peraga pikeun pemotretan, sareng janten babaturan sareng Kirk. Spencer ngadamel photoshoot sababaraha kali sareng ngagaduhan rajah anu macana Henteu kunanaon dina dadana.



Spencer Elden nyarios yén anjeunna henteu leres-leres aya hubunganana sareng panutup album. Anjeunna malah nyarios yén anjeunna janten sakedik kesel sareng nyobian ngahontal band tapi henteu kantos nampi réspon. Anjeunna hudang janten bagian tina proyék ageung, sareng nyebatkeun yén rasana anjeunna kawéntar nanaon sareng henteu dikenal jauh di luar penampilan na dina albeum.

Spencer Elden ayeuna parantos ngagugat anggota band Nirvana sareng perumahan Kurt Cobain ngeunaan gambar anu dianggo pikeun albeum. Wawakil pikeun perumahan Nirvana sareng Kurt Cobain henteu acan acan ngoméntaran hal ieu.

Ogé baca: Universitas Polisi episode 6: Sun-ho ngencarkeun kasempetan pikeun tanggal sareng Kang-hee, janten masalah anu langkung jero