Dimana legenda WWE The Undertaker ayeuna?

>

Undertaker ayeuna pensiunan ti ring di WWE sareng bakal nginjeum bakat latihan pangalamanana di Pusat Kinerja WWE. Undertaker ogé bakal teras janten duta besar pikeun WWE.

Deadman nyingkirkeun tiris dina karir ring-na di Survivor Series pay-per-view di 2020. Acara ieu nandakeun perpisahan khusus pikeun The Undertaker, anu nampilkeun sababaraha babaturanana sareng saingan ti karirna.

Undertaker ngawartosan Bungkusna saatos pangsiun na tina ring:





'Abdi resep ngajar. Tripel H sareng kuring parantos seueur obrolan ngeunaan kuring damel sareng bakat di NXT, di Orlando di PC. Sareng kuring resep pisan. Produkna robih sareng mekar, tapi saur kuring seueur anu kuring bawa kana méja anu masih tiasa diterapkeun sareng produk, sareng jalma-jalma ieu kedah ngupingkeunana sareng ningalna ti jalma anu parantos ngajantenkeun éta jalan. Janten urang bakal ningali naon anu kajantenan di dinya, 'saur Undertaker. (h / t Intina Olahraga)

Anjeunna ogé ngawartosan Di jero tali ngeunaan rencana na pikeun damel sareng bakat di WWE Performance Center:

'Salah sahiji hal anu dipikaresep ku kuring pisan nyaéta mayar éta ka hareup, hartosna damel sareng bakat anu bakal datang sareng nyobian masihan aranjeunna sababaraha wawasan sareng pangalaman kuring. Sanaos produkna robih sareng mekar. Jigana aya seueur naon anu kuring lakukeun sareng aspek cariosan anu leungit di buruan ayeuna. Janten kuring pikir éta dimana saur kuring kuring tiasa janten asét pikeun budak, lalaki, sareng gals, generasi salajengna. ' (h / t Intina Olahraga)

Iraha pertandingan final The Undertaker?

Pertandingan terakhir Undertaker nyaéta Peuting Salah sahiji WrestleMania 36 mayar-per-panémbong ngalawan AJ Styles dina Pertandingan Boneyard. Pertandingan éta mangrupikeun pertandingan sinématik anu difilmkan nalika COVID-19 Pandemi. Undertaker kaluar anu unggul saatos gangguan ti Luke Gallows sareng Karl Anderson.



Éta mangrupikeun salah sahiji pertandingan anu paling unik di @WWE sajarah.

The #Slammy Award pikeun Pertandingan Taun janten: @AJStylesOrg vs. @undertaker 'Boneyard Match' di @WrestleMania ! ️🤘 pic.twitter.com/WbgyuqU4To

- WWE dina FOX (@WWEonFOX) 23 Désémber 2020

Pertandingan terakhir Phenom di gelanggang sumping dina acara Super Showdown sababaraha bulan sateuacanna, nalika anjeunna meunang Tuwaiq Trophy Gauntlet. Anjeunna ngéléhkeun AJ Styles pikeun kéngingkeun piala di Saudi Arabia. R-Truth, Erick Rowan, Bobby Lashley sareng Andrade sadayana nampilkeun dina pertandingan.

Undertaker ngagaduhan karir anu panjang sareng suksés. Peranna bakal turun salaku salah sahiji ciptaan anu paling hébat anu dihasilkeun WWE. Kami pasti ngarepkeun The Deadman istirahat dina katengtreman nalika pangsiun.