Naon Worth Net Gerard Butler di 2021? Aktor nungtut produsen 'Olympus Has Fallen' sabab nyatakeun yén anjeunna ngahutang $ 10 juta

>

Gerard Butler parantos ngajukeun gugatan ngalawan pembuat 'Olympus Has Fallen (2013)'. Warta ieu datang ngan ukur sapoé saatos Scarlett Johansson ngajukeun gugatan ngalawan Disney kusabab dituduh ngalanggar kontrakna ku ngaleupaskeun ' Randa Hideung 'sakaligus dina Disney +.

Bentang 'Olympus Has Fallen' ngagugat produser film hit 2013 na dina Jumaah (30 Juli) di Pengadilan Tinggi Los Angeles. Tuntutan hukum Butler nyatakeun yén perusahaan produksi, nyaéta 'Millennium Media' sareng 'Padre Nuestro Productions,' henteu mayar anjeunna kusabab $ 10 juta.

Bintang aksi nyatakeun yén para pembuat pilem henteu ngagaduhan tujuan mayar anjeunna tina potongan alatan kauntungan net pilem na.





Laporan gugatan ogé maca:

'Produser ngamimitian skéma anu dirancang pikeun nyalahgunakeun pisan kauangan pilem ka Butler sahingga Butler bakal yakin yén teu aya pamayaran sapertos éta.'

Gerard Butler ogé nuduh yén pamaén pilem ngirangan kauntungan, sareng $ 8 juta anu henteu dilaporkeun dipasihkeun ka para eksekutif. Bintangna ogé kantos janten produser pikeun sadaya pilem dina trilogi éta.



'Olympus has fall (2013)' parantos ngasilkeun langkung $ 170 juta di box office di dunya, sedengkeun penghasilan tina jasa VOD sareng hak streaming nyalira. Nya kitu, sekuel 'London Has Fallen (2016)' ngasilkeun langkung $ 205 juta. Pilem katilu 'Angel Has Fallen (2019),' ngasilkeun langkung $ 146 juta.

Trilogi parantos kéngingkeun langkung $ 521 juta dina total.


Naon Worth Net Gerard Butler di 2021?

Gerard Butler (Gambar liwat: Alberto E. Rodriguez / Getty Gambar)

Gerard Butler (Gambar liwat: Alberto E. Rodriguez / Getty Gambar)



Numutkeun ka Celebritynetworth.com, Gerard Butler nyaéta hargana sakitar $ 40 Juta.

Gerard Butler ngamimitian karirna ku padamelan ganjil sateuacan tungtungna janten trainee pengacara. Nanging, anjeunna dipecat saminggu sateuacan kéngingkeun lisénsi pikeun ngalaksanakeun hukum. Umur anu umur 25 taun sumping ka London dina harepan pikeun industri hiburan tapi henteu mendakan peran lakonan naon waé.

Peran debut Skotlandia nyaéta dina 'Ny. Brown (1997), 'anu dibéntangan ku Dame Judy Dench sareng Billy Connolly. Saatos ieu, anjeunna muncul dina pilem sapertos pilem James Bond Tomorrow Never Dies (1997) sareng Tale of the Mummy (1998).

Warga asli London ngagaduhan peran terobosan utama kahijina sareng sareng 'Attila (2001)' sareng salaku Phantom dina 'The Phantom of the Opera (2004).'

Pilem anu paling suksés aktor umur 51 taun dugi ka ayeuna nyaéta Zack Snyder's '300 (2006),' anu ngahasilkeun langkung $ 456 juta. Gerard Butler ogé dibéntangan dina 'P.S. I Love You (2007), 'anu ngasilkeun langkung $ 156 juta, dituturkeun ku' The Ugly Truth (2009), 'anu ngasilkeun sakitar $ 322 juta.


Pasipatan Gerard Butler:

Butler

Loteng Manhattan dua tingkat Butler. (Gambar ngalangkungan: Intisari Arsitéktur)

Dina Méi 2015, béntang éta mésér bumi méwah 3-BHK di Glasgow, Skotlandia, sakitar £ 582,000 (sakitar sakitar $ 378,000). Dina 2004, Butler ogé mésér loteng dua lantai di New York pikeun $ 2,575 juta. Aktorna dilaporkeun nyéépkeun langkung ti éta pikeun ngarobih gudang pabrik janten loteng méwah.

Balik ka imah kuring di Malibu saatos épakuasi. Waktos anu matak nyeri haté ngalangkungan California. Diideuan kantos ku kawani, sumanget sareng pangorbanan pemadam kebakaran. hatur nuhun @LAFD . Upami anjeun tiasa, bantosan lalaki sareng awéwé anu gagah ieu di https://t.co/ei7c7F7cZx . pic.twitter.com/AcBcLtKmDU

- Gerard Butler (@Gerard Butler) 11 Nopémber 2018

Dina 2018, rejeki na janten hit nalika imah Malibu anu dipikacinta dibakar di kebakaran California. Nanging, harga bersih Gerard Butler bakal tumuh upami anjeunna ngéléhkeun gugatan hukum sareng nampi dugaan na kusabab $ 10 Juta atanapi langkung.