Top 10 pegulat WCW anu ogé damel pikeun WWE

>

Seueur penggemar gulat ti pertengahan dugi ka akhir taun 90an bakal nyaritakeun yén Perang Senén Wengi mangrupikeun puncak tina sajarah gulat pro. 90an ningali WWE sareng WCW dikonci dina cekelan maot pikeun ningali perusahaan mana anu janten perusahaan gulat # 1 di dunya, kalayan duanana perusahaan merjuangkeun éta pikeun peringkat unggal Senén wengi.

Mangtaun-taun ieu ningali seueur pegulat WCW ngalih kana WWE sareng sabalikna, sareng persaingan antara WWE sareng WCW teras-terasan nawiskeun para pegulat anu teu pikaresepeun mangrupikeun platform nasional kadua pikeun dilakukeun.

Nalika WWE mésér WCW di 2001, éta nyababkeun lebetna bintang-bintang ex-WCW kana WWE, seueur di antawisna anu mimiti asup ka perusahaan sareng teras janten legenda WWE anu bonafide.





Daptar sapertos kieu sok sesah dijaga 10 kusabab jumlah pegulat anu suksés dina karirna, tapi kuring parantos nyobian motong na ka pegulat anu suksés pikeun duanana perusahaan.

Ogé baca: Pegulat TNA anu ogé damel pikeun WWE




# 10 Rey Mysterio

Rey Mysterio nembus lalangit kaca di WWE

Salah sahiji hal anu paling saé anu dilakukeun ku Eric Bischoff nalika anjeunna ngambil alih WCW nyaéta nyandak kapal pesiar sareng bintang internasional. Aranjeunna ningalikeun jinis lucha anu diideuan gulat gancang anu masih anyar pikeun mainting gulat program nalika éta.

ucing dina kutipan hat

Salah sahiji bintang pangageungna tina divisi Cruiserweight nyaéta Rey Mysterio.



Rey nyiptakeun nami na nalika alit di Méksiko asli na, gulat sapertos Juventud Guerrera sareng Psichosis, anu ogé mangrupikeun bagian tina Divisi Cruiserweight WCW. Siga rada ti sasama WCW Cruiserweights na, anjeunna mimiti debut di ECW Paul Heyman sateuacan ditandatanganan ka WCW ku Eric Bischoff.

Waktos Rey di WCW ningali anjeunna janten Jawara Cruiserweight 5 kali sareng Jawara Tim Tag-Tim Dunia 3 waktos. Anjeunna ogé meunang Juara WCW Cruiserweight Tag-Team Championship anu pondok sareng Billy Kidman.

Mysterio gulat di WCW dugi ka episode akhir perusahaan Nitro di 2001.

Rey ngagabung sareng WWE di 2002 sareng pindahna ningali karirna na jangkung anyar. Kipas favorit ti saprak mimiti debut, Mysterio teraskeun juara 2006 Royal Rumble sareng WWE World Heavyweight Championship di Wrestlemania 22.

Waktos na di WWE kalebet seueur judul kalebet 2 World Heavyweight Championships sareng hiji WWE Championship.

Mysterio ayeuna gelut pikeun Lucha Underground.

kecap pikeun ngagunakeun pikeun ngagambarkeun diri

Ogé baca: Pasangan WWE anu / babarengan dina kahirupan nyata


# 9 Chris Yerikho

Chris Jericho angkat ti bintang cruiserweight di WCW janten legenda WWE bondafide

Chris Jericho ngadamel nami di ECW sateuacan WCW nandatanganan anjeunna di 1996, dimana anjeunna ngagaduhan waktos anu cukup suksés. Dubbing dirina salaku 'man of 1004 holding', anjeunna meunang WCW Cruiserweight Championship 4 kali sareng gaduh perselisihan legendaris sareng Dean Malenko sareng Rey Mysterio.

Nanging, jurus alit Yerikho selalu ngawatesan tempatna dina kartu WCW sareng anjeunna henteu pernah berhasil nembus lalangit kaca paribasa salami waktosna di dinya, hal anu beuki ngaganggu anjeunna dugi ka angkat ka WWE di 1999.

Debut WWE Yerikho dina episode 9 Agustus 1999 Raw Is War mangrupikeun salah sahiji anu paling berkesan sepanjang jaman. Jam Milénium tungtungna rusak nalika ségmén sareng The Rock pikeun ngungkabkeun Chris Jericho dina jalan asup.

Anjeunna motong promo dueling sareng The Rock dina debutna sareng langsung disimpen langkung luhur dina kartu tibatan karir WCW na.

Saatos sababaraha hiccup dina sasih awal na sareng WWE, Yerikho teras ngadegkeun dirina salaku bahan Hall-Of-Famer anu bonafide sareng masih sareng perusahaan 17 taun ka hareup. 'Daptar Yerikho' na ogé mangrupikeun kalakuan paling populér di Raw ayeuna.

Yerikho gaduh perselisihan anu legendaris sareng Shawn Michaels, Chris Benoit sareng The Rock sareng Juara antar benua 9 kali sareng Juara Dunia 6 kali, kalebet janten Jawara WWE Undisputed anu munggaran saatos ngéléhkeun The Rock and Stone Cold dina wengi anu sami.


# 8 Bret Hart

Bret Hart lumayan suksés dina duanana promosi tapi ngajalankeun WCW na ngamungkinkeun urang langkung hoyong

moneybagg yo net hargana 2021

'Anu saéna aya, anu pangsaéna aya sareng anu pangsaéna bakal aya' didamel namina dina WWE sareng didorong salaku salah sahiji bintang luhur dina Jaman Generasi Anyar WWE.

Hart kadorong saatos uji coba stéroid taun 1993 nalika Vince sareng WWE katingali tina jauh tina behemoths dina Jaman Goldern sareng ka arah Superstar tradisional anu langkung hadé anu damel langkung saé.

Bret datang ka taun 90an sareng persaingan legendaris ngalawan Stone Cold sareng Shawn Michaels anu masih dikaitkeun ayeuna. Nalika Eric Bischoff ngamimitian moro bintang luhur Vince, Vince nawiskeun kontrak ka Bret salami 20 taun anu anjeunna teras-terasan balik sareng ngadorong anjeunna pikeun asup sareng WCW.

Hal ieu nyababkeun Montreal Screwjob, anu urang sadayana terang ngeunaan, sareng Bret badé asup sareng WCW saatos éta.

Waktos Hart di WCW Nanging, henteu leres-leres minuhan poténsina. Anjeunna diteundeun dina tipi sababaraha minggu saatos daptar tibatan nganggo panas tina 'screwjob' langsung. Pupusna lanceukna Owen ogé pencét pisan sareng Eric Bischoff parantos nyarios yén jaman baheula yén Bret mangrupikeun cangkang diri na nalika anjeunna sumping.

Bret meunang Juara WCW World Heavyweight Championship dua kali sareng Championship AS opat kali tapi éta tiasa langkung seueur. Karir gulat Bret dipotong pondok nalika Dorong Dorong anu salah ti Goldberg di Starrcade 1999 kéngingkeun Bret ku geger otak anu parah anu antukna nyababkeun pangsiun na.


# 7 Nyeureud

'Ikon' tungtungna ngadamel debut WWE di 2014

Nyengat mangrupikeun salah sahiji bintang pangbadagna WCW sepanjang waktos, upami sanés THE pangageungna. 'Ikon' caket luhur kartu WCW pikeun kaseueuran karirna di sana sareng meunang sababaraha kajuaraan - mulus ngalih ti pirang pirang na ningali kana 'gagak' 'Sting anu urang kenal sareng cinta ayeuna.

Sting ngagabung sareng Jim Crockett Promosi (prékursor WCW) di 1987 sareng bintang na didamel mimiti dina karirna di dinya saatos gulat Ric Flair imbang 45 menit di Clash of the Champions pikeun NWA World Heavyweight Championship di 1988.

Dina taun-taun ieu, Sting janten salah sahiji orok luhur di perusahaan, paséa sareng jalma-jalma sapertos The Dangerous Alliance, Ric Flair sareng tangtosna, Vader.

Pertengahan telat-90an ningali Sting transisi kaluar tina pirang ngabodaskeun katingalina janten karakter anu langkung poék, langkung ageung saatos penggemar WCW nuduh anjeunna ngagabung kana NWO. NWO ngajalankeun kasar liwat sadaya daptar WCW dina waktos éta tapi Sting nangtung salaku pangharepan WCW.

naon nu kudu lamun salaki anjeun teu bogoh ka anjeun deui

Salami mangtaun-taun anjeunna nonton sacara jempé tina kasau sareng ngagugulung nalika diperyogikeun perang gerilya ngalawan anggota NWO, angkatan sareng baseball anu dipercaya.

Sting nyanghareupan Hollywood Hulk Hogan dina acara utama Starrcade 97, anu mangrupikeun salah sahiji pertandingan anu paling diantisipasi sepanjang waktos. Sanaos Sting parantos hasil meunang dina wengi, bérés pertandingan - mangrupikeun produk tina politik tukangeun Hogan - ngarusak anu sakuduna janten momen legendaris.

Sedih, karir WCW Sting henteu kantos ngahontal jangkung ieu deui, kabeulit ku pemesanan anu goréng sareng pikaseurieun anu mangrupikeun sababaraha taun ka pengker WCW. Saatos mésér WWC ngeunaan WCW di 2001, Sting mutuskeun pikeun henteu asup sareng perusahaan Vince McMahon's - tibatan ngadaptarkeun TNA salaku awal 2003.

Sting tungtungna asup pikeun WWE di 2014 sareng nyanghareupan Triple H di Wrestlemania 31, ngareureuwas anu tungtungna wengi éléh. Nyeureud nyanghareupan Seth Rollins di 2015 tapi salah sahiji Rollins 'Buckle Bomb urang kéngingkeun Sting ku tatu serius anu nyababkeun pangsiun na pas saatos di lebet ka Hall Hall of Fame 2016.

Ogé Maca : 10 ciuman WWE anu ngareuwaskeun dunya


# 6 Aula témbal

Scott Hall mangrupikeun salah sahiji anggota pendiri NWO

Scott Hall ngadamel nami nyalira dina WWE salaku 'The bad guy' Razor Ramon. Gimik éta kasohor dumasar kana Scarface sareng Aula ngambang ideu saatos terang yén Vince henteu kantos ningali pilem éta.

Sanaos anjeunna henteu kantos kéngingkeun gelar juara dunya, Razor Ramon mangrupikeun salah sahiji Superstar WWE anu kawéntar salami Jaman Generasi Anyar. Jawara antar benua 4 kali, pertandingan tangga na sareng Shawn Michaels di Wrestlemania X dianggap lega salaku salah sahiji pertandingan Wrestlemania anu paling saé sepanjang waktos sareng mangrupikeun rencana pikeun seueur pertandingan jenjang anu bakal datang.

Dina 1996, Aula ninggalkeun WWE pikeun WCW saatos Eric Bischoff nawiskeun langkung seueur artos kanggo kaping anu langkung alit. Anjeunna ngadamel penampilan WCW kahijina nalika anjeunna ngiringan cincin ti balaréa dina épisode Nitro 27 Méi 1996 dimana anjeunna motong promo terkenal anu nyarios 'Anjeun, anjeun terang saha kuring. Tapi anjeun henteu terang kunaon kuring kadieu.

Aula geuwat ngagabung di WCW ku urut pegulat WWE sareng sasama anggota Kliq, Kevin Nash sareng aranjeunna teras-terasan ngarobih sejarah gulat profesional ku ngabentuk NWO sareng Hulk Hogan.

Sanaos Aula henteu pernah kéngingkeun gelar dunya dina WCW ogé, anjeunna janten Juara Tag-Tim WCW 7 kali, Jawara AS 2 kali, sareng Juara Télévisi 1 kali sareng mangrupikeun bintang pangbadagna WCW dina pertengahan sareng akhir taun 90an .

Anjeunna teras uih deui ka WWE saatos aranjeunna ngagaleuh WCW sareng ayeuna aula WWE Famer.

1/4 TERAS