Abdi hoyong perang Yeonjun sareng Jessi twerk: Fans saatos TXT ngumumkeun penampilan dina Show! Terview sareng Jessi

>

txt anggota bakal muncul dina acara rupi-rupi Jessi anu disebut Show! terview, sareng pameget anu parantos nyakseni hubungan Soobin sareng Jessi, dina acara TV reality KBS anu disebat Music Bank, super bungah.

Upami Soobin meriah pisan nyalira, naon anu bakal kajadian nalika sadaya anggota, Yeonjun, Soobin, Beomgyu, Taehyun sareng Huening Kai, ngiringan bintang-bintang solo K-pop dina acara na. Salah sahiji hal anu pikaresepeun ngeunaan program rupi-rupi Jessi nyaéta format acara éta sorangan. Éta ngagambarkeun vivacity host.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku Jessi / 제시 (@jessicah_o)





Salaku tambahan pikeun wawancara, maénkeun kaulinan sareng nyarioskeun ngeunaan karya-karya anu bakal datang ku sémah, aya sababaraha anékdot TMI anu pikaresepeun anu dibagi dina acara éta. Sacara umum, acara éta voyeuristic sareng éta sababna, saran ti peminat ngeunaan seueur hal anu tiasa dilakukeun ku anggota idola TXT dina acara éta sami.

Fans ngaréaksikeun berita ngeunaan TXT dina acara variety show Jessi Show! Terview sareng Jessi

Seueur peminat anu nyandak Twitter pikeun nganyatakeun kumaha bagja aranjeunna sareng ogé masihan bongbolongan ngeunaan sababaraha kagiatan anu txt anggota tiasa ngalakukeun nalika dina Tembongkeun! terview sareng Jessi.



Nyatana, salah saurang kipas nyatakeun yén aranjeunna ngarepkeun variety show éta bakal kalebet perang anu nyentak antara Jessi sareng anggota TXT Yeonjun. Fans anu sanés teras ngiringan satuju ogé.

jessi sareng soobin tapi waktos ieu bakal janten sareng anggota 🥺 pic.twitter.com/Xs4i9so1wW

kumaha carana cukup saé pikeun batur
- evie (@CBGYUFILES) 3 Agustus 2021

TXT Nuju KA PANGGILAN JESSI OMGGGG pic.twitter.com/S5dw2TkVMy



- naami (@bffsoobin) 3 Agustus 2021

mfs sigana bakal ngalih tina isin pisan janten banter unggal ayeuna

- angela ◡̈ (@gyuccibeom) 3 Agustus 2021

TXT bakal janten tamu ti Jessi's Showterview dina kaping 19 Agustus! (6:30 PM KST) @TXT_members @TXT_bighit pic.twitter.com/RGtx3Sn38W

- Terjemahan TXT (@translatingTXT) 3 Agustus 2021

abdi hoyong perang yeonjun sareng jessi twerk dina acara jessi pls

pic.twitter.com/WwFhuQnzKj

- andree (@yeonfarie) 3 Agustus 2021

abdi sumpah ka gusti abdi bogoh sangyeob sareng jessi pic.twitter.com/5H3amIJ84N

- pau (@mrbbhyuns) 3 Agustus 2021

perang tarian yeonjun sareng jessi di showterview: pic.twitter.com/aiIJ4QdzZo

- 𓃺 (@sooburi) 3 Agustus 2021

moal aya anu sering kuring henteu sering sareng aliran naskah anu normal sareng terang txt sadayana lucu sareng lucu, kuring terang aranjeunna bakal ngajantenkeun langkung idk .... kacau?

kabogoh kuring henteu resep ngobrol dina telepon
- nei ♡ s kai $ 14 (@sputnikaii) 3 Agustus 2021

éta bakal janten pabalatak sareng Abdi DI dieu pikeun éta

- ⋆ (@chvngtan) 3 Agustus 2021

jessi mangrupikeun hiji-hijina jalma anu kuring percanten pikeun hype yeonjun up upami anjeunna ujug-ujug kedul nalika wawancara

- elsa ♡ (@tyunfae) 3 Agustus 2021

showterview bakal pikaresepeun pisan, énergi antara jessi sareng soobin parantos luhur pisan tapi bayangkeun nambihan sadayana 5 diantarana bakal matak pikaresepeun YDJSKSK pic.twitter.com/U8Z3pVzuxs

- krysten $ 15 (@TXTOFFlCIAL) 3 Agustus 2021

Jessi x Soobin interaksi deui tapi waktos ieu jessi mangrupikeun pewawancara asfjk kuring bungah

- ♡ Louise⁵ ✙ $ 14 (@txtdcm) 3 Agustus 2021

txt x interaksi jessi bakal pikaresepeun sareng kacau ningali kumaha jessi ngajantenkeun mc soobin nyaman sareng senang pic.twitter.com/gsmrsXdJBp

- SB (@eboysoob) 3 Agustus 2021

antosan- TXT dina acara JESSI dina tanggal 19 ??? Soobin parantos nyebatkeun yén anjeunna bakal resep dina acara ieu omg slsjsjsk pic.twitter.com/1361fh4ElT

- Halimun $ 15 ✙𓏴✙ ia (@anythingTXT) 3 Agustus 2021

Seueur peminat anu resep pisan ningali kumaha Jessie bakal ningkat sareng TXT dina acara na. Anjeunna dipikaterang kabawa ku pipikiranana, sareng salah sahiji alesan Témbongkeun! Terview sareng Jessi pikaseurieun nyaéta kusabab wahyu yén idola K-Pop ngahaja ngahaja.

upami anjeun gaduh dinten anu goréng

Ieu, dikombinasikeun sareng sifat malu tina sababaraha anggota TXT diarepkeun bakal mawa sababaraha huru-hara kana acara éta. Seueur pameget nyandak Twitter pikeun nganyatakeun kumaha gumbira aranjeunna ningali kumaha réaksi TXT ka Jessie dina acara éta.

Hiji kipas bahkan nginget kumaha Jessi ngagaduhan skrip na pikeun episode Kang Daniel tibalik nalika wawancara. Nanging, teu saurang ogé ieu ngeureunkeun para penggemar pikeun milari acara na pikeun hiburan. Sadaya ieu, tibatan, ngajantenkeun acara langkung narik ati sareng konsumsi.

Iraha TXT bakal muncul dina program variety Jessie's Show! Terview sareng Jessi?

Numutkeun ka pengumuman resmi, TXT bakal muncul dina acara Jessi tanggal 19 Agustus, 6.30 pm KST.

Kieu anu dicarioskeun Soobin ngeunaan hubungan na sareng bintang solo Jessi

Anyar-anyar ieu, Soobin, salami sési interaksi kipas, nyarioskeun hubunganana sareng idola K-Pop anu sanés, kalebet Jessi. Cenah, Jessi ngajantenkeun jalma-jalma disakurilingna leres-leres raoseun. Kuring ngaraos betah pisan iraha kuring wawancara sareng anjeunna. Éta pisan sababna naha kuring janten senang pisan iraha manehna datang ka Music Bank!

Anjeunna teras nambih, Upami anjeun ningali éta, anjeun panginten panginten kuring henteu raoseun. Tapi kuring pikir kuring betah di gigireun Jessi. Anjeunna ogé nyarios ngeunaan Jessi ngaburikeun hal sareng nyarios, 'Anjeunna ngan ukur terang naon anu anjeunna pikahoyong, sareng hal-hal anu anjeunna nyarioskeun sering bercanda sareng ngeusi karep. Éta raos pikaresepeun sareng bagja kuring.

Anjeunna ogé nyarios ngeunaan Témbongkeun! Terview sareng Jessi sareng nyarios, 'Iraha Jessi datang ka Music Bank, pikaresepeun ningali anjeunna, sareng kuring ngarep yén anjeunna bakal balik. Nalika kuring ningali kang Jessi Pameran Acara , anjeunna saé pisan masihan wawancara. Janten, kuring hoyong syuting Pameran Jessi's Showterview. Jessi, anjeun nonton? ' Ternyata, Jessi ngupingkeun leres-leres!

3 Agustus ogé nandaan kasempetan penting anu sanés pikeun para penggemar TXT. Twitter dicandak ku peminat anu ngetren Jessi. 'TXT ON BILLBOARD 200' sareng '#FIGHT_OR_ESCAPE' dina situs jejaring sosial (SNS).

Ogé baca: Weverse nyungkeun hapunten anu nyababkeun kabingungan diantara peminat BTS saatos ngirim bewara perdana BLACKPINK ka anggota anu salah