Kuring ngan ukur hoyong terang kunaon anjeunna tumaros: Gabbie Hanna ngaku stalking anak sareng janten gélo sakedik

>

Gabbie Hanna nembé ngalaan dirina di Patreon, ngaku kana tindakan anu berpotensi nyiksa sapertos nyusud budak leutik.

YouTuber umur 30 taun Gabbie Hanna parantos kajantenan pikeun ngamimitian 'sapi' kalayan seueur pangaruh anu sanés sareng nuduh sacara palsu ka YouTubers sanés tanpa buktos. Anjeunna dianggap salah sahiji YouTuber anu paling toksik dina waktos ayeuna.

tanda anjeun aya hubunganana sacara spiritual sareng batur

sababaraha taun ka pengker, trisyah ngamimitian kampanye ngolesan anu kuring kataji ku anjeunna, ngintip, nyiksa, delusional & gélo.

samentawis éta, anjeunna diajar & nyalin seni / perilaku kuring.

ieu nyiksa narcissistic: https://t.co/rGBKznnePn pic.twitter.com/pLgC8VZVdm





- denominator umum (@GabbieHanna) 28 Juni 2021

Ogé baca: Dokumén pengadilan anu nyebarkeun serangan fisik Landon McBroom ngalawan permukaan Shyla Walker online

Gabbie Hanna masarakat awam ngaku ngaku gagabah budak leutik

Gabbie Hanna ngeposkeun pidéo dina akun Patreon na dinten Salasa siang. Dina klip éta, anjeunna terang-terangan ngaku ka pameget anjeunna yén anjeunna kantos ngincer budak leutik pikeun terang kunaon anjeunna ngadamel pidéo ngalaan dirina.



Umur 30 taun teras-terasan disauran pikeun maok guyonan pelawak terkenal, tweeting aranjeunna dina verbal. Sakali, aya anu parantos nyusun tweets ieu. Gabbie janten ambek sareng mimiti nungtut waleran ti budak.

Anjeunna nyatakeun yén anjeunna 'janten sakedik edan' bahkan langsung pesen budak, naroskeun ka anjeunna kunaon anjeunna ngeposkeun pidéo na.

'Mangtaun-taun engké, kuring janten sakedik gélo. Abdi DM hoyong murangkalih kusabab kuring hoyong wawancara sareng anjeunna. Janten sapertos 'Hei, naha anjeun ngalakukeun ieu?' sabab seueur diantara aranjeunna sapertos anu manteng. '

Gabbie teras ngajempolan fans saatos nyatakeun yén anjeunna parantos leres-leres ngincer budak leutik éta saatos mendakan sadayana inpormasi pribadina.



'Kuring panginten mendakan nami sareng alamat légal lengkepna, nami kolotna, sareng dimana anjeunna sakola. Tapi éta kusabab kuring hoyong terang kunaon jalma ngalakukeun ieu. Naha anjeunna sasaran kuring? Kaluar tina sagala pangaruh séjén? Maksad abdi ulah lepat, kuring éta hack. '

Ogé baca: Julien Solomita ngajelaskeun naha anjeunna ngahapus Twitter, nyatakeun yén anjeunna henteu kénging nanaon deui

Gabbie Hanna vs unggal YouTuber dina séri pangakuan na

Séri YouTube anyar Gabbie Hanna anu judulna 'Pangakuan tina Washedup YouTube Hasbeen' parantos nyababkeun perdebatan panas di internét.

naon anu anjeun kedah lakukeun nalika bosen

Serialna parantos ngagaduhan lima épisode dina YouTube dugi ka ayeuna, dimimitian ku umur 30 taun mimitina ngalaan Ricegum. Anjeunna teras nyarioskeun tentang saluran drama, kalayan Joey Graceffa sareng Daniel Preda nyiptakeun episode kaopat.

Gabbie Hanna nyéépkeun episode katilu pikeun nyalira pikeun pidéo Vine anu rasialis ti saprak mimiti karirna. Samentawis éta, épisode kalima sakali deui dipuseurkeun di sakitar Trisha Paytas sareng drama anu nyabit persahabatanana.

Anjeunna parantos nampi seueur serangan pikeun pidéo ieu, sabab internét henteu acan robih sudut pandang na. Utamana ngeunaan Jessi Smiles, fans parantos nungtut kasieun ti Gabbie , ngan ukur kedah dipaliré.

Gabbie sateuacanna parantos nyatakeun yén séri na bakal tujuh dugi ka dalapan bagian, nyésa sésa hiji atanapi dua bagian janten misteri dugi minggu payun.

Ogé baca: Ariana Grande disangka nyogok kontestan 'The Voice' kalayan ngarawat pikeun 'mamingan' aranjeunna kana timnya


Bantosan Sportskeeda ningkatkeun pidangan berita budaya pop na. Candak survey 3-menit ayeuna.