Kumaha Charlie Watts maot? Penghormatan dituang nalika drummer Rolling Stones maot dina 80

>

Drummer Rolling Stones Charlie Watts parantos pupus dina yuswa 80. Warta resmi maotna dikonfirmasi ku tukang iklan di London, Bernard Doherty. Musisi dikabarkan narik napas terakhir di rumah sakit London.

Anjeunna aya di perusahaan anu dipikacinta nalika mangkat. The Rolling Stones ogé nyandak kana Instagram pikeun ngabagi pernyataan resmi sareng fans:

'Éta ku sedih pisan yén kami ngumumkeun pupusna Charlie Watts anu urang dipikacinta. Anjeunna maot sacara damai di rumah sakit London dinten ayeuna anu dikurilingan ku kulawargana. Charlie mangrupikeun salaki, bapa sareng akina anu dipikacinta sareng ogé salaku anggota The Rolling Stones salah sahiji pamaén drum paling hébat dina generasi na '.

Samentawis éta, kulawarga Watts nyuhungkeun pangagem pikeun hormat privasi na salami waktos sesah ieu:





'Kami marahmay nyungkeun privasi kulawargana, anggota band sareng rerencangan caket anu dipikahormat dina waktos anu sesah ieu.'
Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku The Rolling Stones (@therollingstones)

jus kulawarga Ace konyol harga kulawarga

Warta ngeunaan musisi urang maot aya sababaraha bulan saatos anjeunna kaluar Ngagulung Batu '2021 Teu aya Saringan wisata kusabab masalah médis anu teu dijelaskeun. Numutkeun kana Panon poé , Charlie Watts pupus sababaraha minggu saatos operasi jantung darurat.



Juru bicara drummer sateuacanna nyebatkeun yén anjeunna diperyogikeun istirahat sareng cageur saatos prosedur médis. Charlie Watts dikabarkan ngaluarkeun pernyataan ngeunaan damel nuju pulih lengkep dina waktos éta:

'Kanggo sakali waktos mah parantos rada pareum. Kuring kerja keras pikeun bugar tapi ayeuna kuring nampi naséhat para ahli yén ieu bakal lami. '

Rokét didiagnosa kaserang tikoro dina 2004. Nanging, anjeunna suksés merangan panyakit saatos opat bulan dirawat intensif di Rumah Sakit Royal Marsden di London. Sapertos ayeuna, henteu aya sabab langsung na maot parantos diturunkeun.


Twitter masihan upeti ka drummer legendaris Charlie Watts

Charlie Watts paling dikenal salaku anggota band rock Inggris Ngagulung Batu . Anjeunna mimitina damel salaku seniman grafis sareng mimiti maénkeun drum di klub lokal di London. Anjeunna meroket nepi ka kawéntar saatos ngiringan band salaku drummer inti di 1963.



Anjeunna salah sahiji-hijina anggota anu diulas dina sadaya albeum studio band ieu di sagigireun Mick Jagger sareng Keith Richards. Anu gagah ogé ngaluncurkeun kelompokna nyalira anu disebut Charlie Watts Quintet .

Warga asli London digelar drummer pangageungna rock urang ku kritikus musik anu kawéntar Robert Christgau. Charlie Watts dilebetkeun kana Aula Terkenal Modern Drummer di 2006. Anjeunna ngagaduhan pangkat ka-12 di Ngagulung Batu 100 daptar Drummer Pangageungna di 2016.

Musisi ieu dikenal seueur ku gaya drum sareng musikna anu unik sareng refined. Anjeunna sering dianggap salaku salah sahiji pamaén kendang anu paling hebat sepanjang waktos.

Saatos berita ngeunaan pupusna, sababaraha pangguna média sosial kalebet bintang musik kasohor nyandak ka Twitter pikeun nyungkeun hormat pikeun legenda:

Paul dina Charlie Watts ❤️ pic.twitter.com/rn2elK6cFE

kaayaan anu ngadalikeun kolot dina déwasa
- Paul McCartney (@PaulMcCartney) 24 Agustus 2021

Charlie Watts mangrupikeun pamaén kendang paling elegan sareng terhormat dina batu sareng gulung. Anjeunna maénkeun persis anu diperyogikeun - henteu deui - teu kirang. Anjeunna salah sahiji jenis. pic.twitter.com/aasPZ2fMYX

- Joan Jett (@joanjett) 24 Agustus 2021

Kuring ngan héran ngadangu ngeunaan Charlie Watts. Kuring henteu weruh naon anu kuring kedah nyarios, kuring ngaraos parah pikeun kulawarga Charlie. Charlie mangrupikeun pamaén drum anu hébat sareng kuring resep musik Stones, aranjeunna ngadamel rékaman anu hébat. Cinta & Rahmat. pic.twitter.com/C4q2zXvVKo

- Brian Wilson (@BrianWilsonLive) 24 Agustus 2021

Poé sedih pisan. Charlie Watts mangrupikeun drummer pamungkas. Anu pang gaya lalaki, sareng perusahaan anu cemerlang sapertos kitu. Ngiring belasungkawa ka Shirley, Seraphina sareng Charlotte. Sareng tangtosna, The Rolling Stones.

@therollingstones #CharlieWatts #RIP pic.twitter.com/9rjSSgioZL

- Elton John (@eltonofficial) 24 Agustus 2021

#CHARLviewATTS . Darso The Stones. Teu aya kecap, unggal alur parantos nyarios nyalira.
2/6/41 - 8/24/21 pic.twitter.com/Lw2USKaxYH

- Lenny Kravitz (@LennyKravitz) 24 Agustus 2021

'Nalika jalma nyarioskeun ngeunaan' 60an kuring henteu pernah nyangka éta kuring aya. Ieu kuring sareng kuring aya di jerona, tapi kuring henteu pernah resep kana sagala rupa éta. Sakuduna jinis sareng narkoba sareng rock and roll sareng kuring henteu leres-leres sapertos kitu '

Charlie Watts. pic.twitter.com/mM5PkjEci5

- Gambar Rock N Roll (@RockNRollPics) 24 Agustus 2021

Drummers mangrupikeun jalma anu paling dijerat. Sanaos aranjeunna paling banter, aranjeunna anu terakhir anu kadéngé. Aranjeunna gaduh rasa teu aman kusabab kanyataan yén sadayana parantos ngancik kana péngkolan éta. Di dieu aya rusiah band urang; teu aya kaagungan- tanpa drummer hébat. RIP Charlie Watts pic.twitter.com/sAcE7SYiBY

- Perry Farrell (@perryfarrell) 24 Agustus 2021

Duka teuing ngadangu ngeunaan almarhumah Charlie Watts. Inspirasi mutlak pikeun legiun drummer saprak taun 1960an. Lalaki anu rahmat, gaya, martabat sareng katenangan. pic.twitter.com/Nu4msDShAF

- Duran Duran (@duranduran) 24 Agustus 2021

Istirahat Di Damai Charlie Watts. Kendang sareng anggota penting The Rolling Stones. Kami cinta anjeun Charlie pic.twitter.com/fFMQunmEPX

- Rt Band Fav Anjeun (@Rt_YourFavBands) 24 Agustus 2021

'Kuring hayang maénkeun kendang kusabab kuring bogoh ka hérang sareng lampu, tapi sanés perkawis adulasi. Éta aya di ditu dimaénkeun. '

Émut Charlie Watts - salah sahiji drummer rock & roll anu paling hébat sepanjang waktos. pic.twitter.com/24G42oMymb

- Abbey Road Studios (@AbbeyRoad) 24 Agustus 2021

Sigana mah kuring ngan ukur nganggap éta @RollingStones bakal teras-terasan salamina!
Charlies Watts, RIP. https://t.co/kRFcmxkuZA

- David Axelrod (@davidaxelrod) 24 Agustus 2021

RIP ka Charlie Watts anu hébat. Asli aslina. pic.twitter.com/OBnSfTGlmM

- Life of the Record (@LifeoftheRecord) 24 Agustus 2021

Dinten sedih. Beristirahat dina kakawasaan sareng perdamaian Charlie Watts

- ✌rosanna arquette (@RoArquette) 24 Agustus 2021

Ugh ... duka teuing ngadangu saatosna Charlie Watts. Éta henteu kedah disebatkeun yén anjeunna mangrupikeun pangaruh awal ka kuring sabab The Stones mangrupikeun salah sahiji band munggaran anu kuring déwasa sareng akhir taun 60an / mimiti 70an. Pahlawan urang lalaunan ninggalkeun kami ... Carpe Diem #RIPCharlieWatts @RollingStones pic.twitter.com/pPmuK6ktvM

- Mike Portnoy 🤘 (@MikePortnoy) 24 Agustus 2021

Kami sedih pisan pikeun terang ngeunaan pasagi kendang legendaris Charlie Watts, anu nyéépkeun soré anu teu tiasa diinget dina Wisata Armstrong di 2019. Budiman anu sajati sareng musisi anu saé, karyana bakal salamina. pic.twitter.com/Cq5O5RKXBC

- Louis Armstrong (@ArmstrongHouse) 24 Agustus 2021

hatur nuhun ka charlie watts, jalma anu sobat brian jones leres-leres. istirahat sapotong ♡ pic.twitter.com/jnjNelaGP3

- 𝕿. (@ 70siouxsie) 24 Agustus 2021

Warta sedih sapertos kitu ngeunaan Charlie Watts.
Ikon aslina anu leres - Rick x #charliewatts pic.twitter.com/zrA3k1XQDh

- Rick Astley (@rickastley) 24 Agustus 2021

Lalaki Pakéan Terbaik di Surga #CharlieWatts pic.twitter.com/UJcigT2IRT

sabaraha hargana david dobrik
- ★ (@ gowerjack64) 24 Agustus 2021

Salamina Dina Ati Urang

Charlie Watts
2 Juni 1941 - 24 Agustus 2021 pic.twitter.com/IeOKLCdacx

- Jimi Hendrix (@JimiHendrix) 24 Agustus 2021

Malaikat n roll batu nembé dugi ka surga. RIP Charlie Watts. Hatur nuhun kana alur anjeun anu teu tiasa dicegah 🥁 #CharlieWatts #RIP pic.twitter.com/djsP8c6MNV

- Valerie Ghent (@ValerieGhent) 24 Agustus 2021

Salaku seueur upeti anu teras-terasan dituang dina online, éta pasti yén Charlie Watts bakal tetep hirup dina kaca sajarah ngalangkungan musikna.

Anjeunna bakal sono pisan ku kulawarga, babaturan sareng babaturan deukeut. Warisanana bakal teras-terasan dijaga ku anu sami sareng generasi anu bakal datang.


Ogé baca: Saha éta Marilyn Eastman? Bentang 'Night of the Living Dead' tilar dunya dina 87 taun